Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Het leven van Jill - PAUSED » H23 - Mijn geweten of mijn gevoel?

Het leven van Jill - PAUSED

18 feb 2014 - 12:50

817

17

522



H23 - Mijn geweten of mijn gevoel?

Sorry dat het wat langer heeft geduurd, ik heb dit stukje al best een tijdje op mijn computer staan maar was tot nu toe steeds niet helemaal te vrede. Ik ben dan ook continu bezig geweest met het verbeteren van dit stukje. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! & Niet vergeten te reageren lieverds.

Liam POV

Emmers met water en zeep, doekjes en sponzen. Overal zat sop.
Perrie, Nialler, Harry en ik waren bezig met het schoonmaken van Styles zijn flat. Nou eigenlijk waren Perrie en ik bezig met het schoonmaken. Harry was namelijk erg druk bezig met zijn telefoon en Niall was alvast begonnen aan de CheeseUnion chipjes.
'Hazz! Come over here and help us, you lazy animal!' zei Perrie met een nep boze toon. Perrie haalde een spons uit de emmer die voor haar stond en mikte op Harry zijn krullen. 'Pez! What the f?' riep Harry boos. 'Look at my jeans! They're completely soaked.' Het was wel duidelijk dat Perrie niet erg goed is in mikken. Ik lachte.
'Payno! Stop laughing.' zei Harry geïrriteerd terwijl hij richting zijn slaapkamer liep. Niall had besloten de chips aan de kant te leggen en te helpen. Hij wilde waarschijnlijk droog blijven.

Harry kwam zijn slaapkamer weer uitlopen.
'I'm going to pick up the girls at Jills place.' riep hij vanuit de gang terwijl hij zijn jas aandeed. 'You're way too early Styles.' riep Perrie terug. Harry lachte. 'I know. Bye!' Voordat één van ons nog iets kon zeggen klapte de deur dicht. Ik keek van Perrie naar Niall en van Nialler weer naar Pez. Niall schudde zijn hoofd en lachte kort. 'Mm. Well let's make the best out of it.' Niall liep naar de radio en zette het aan. Nadat hij een leuke zender had gevonden, draaide hij de radio aan op een hoog volume. 'Let's clean this mess!' brulde Perrie boven de muziek uit. Al zingend ging we het appartement door met poetsdoeken en sponzen.

Terwijl ik in de gang bezig was met het poetsen van de spiegel ging de deurbel. 'I'll take it.' riep ik naar Niall en Perrie. Er kwam een vage "sure" boven de muziek uit.
Ik deed de deur open. 'Hi guys!' Louis, Eleanor en Zayn kwamen naar binnen lopen. Ik glimlachte, gaf El en Zayn een korte knuffel en Louis een schouderklopje. 'Vas Happenin' lads?' zei Zayn vrolijk. Perrie trok een wenkbrauw op. 'Sorry love.' lachte Zayn en drukte Perrie een kus op haar slaap. Perrie gaf Zayn een speelde stomp en begroette daarna Louis en Eleanor.
'Time for some tea!' stelde Zayn voor terwijl hij al richting de keuken liep, er van uitgaande dat iedereen ermee zou instemmen. Niall liep achter Zayn aan. 'Need some help?' 'Yeah, thanks mate!'
'Where is Styles?' vroeg Louis. 'Picking up Jill, Noa and Michelle.' antwoordde ik. Ik voelde een voor de zoveelste keer een vlaag van jaloezie door mijn lichaam schieten. 'This early?' vroeg Eleanor. 'Yes!' antwoordde Perrie. 'Why?' vroeg Louis door.
Meer van het gesprek kreeg ik niet mee doordat mijn telefoon afging. Ik haalde mijn telefoon uit mijn broekzak en ontgrendelde het scherm. Een WhatsApp berichtje van Sophia.

*Hi Liam. I was wondering, maybe you would like to go to the cinema with me tomorrow?*

Ik las het berichtje drie keer over. Sophia is een leuke meid maar geen Jill. Al weet ik dat Harry me nooit zou vergeven als ik iets met mijn gevoelens voor Jill zou doen, toch krijg ik haar niet uit mijn hoofd. Ik had nooit in liefde op het eerste gezicht of iets dergelijks geloofd, maar door Jill was dat veranderd.
Ik las het berichtje nog een keer over. Misschien was Sophia wel de perfecte oplossing voor mijn probleem. Ze zou de perfecte afleiding kunnen zijn en wie weet.. misschien kan het nog iets worden. Ik beantwoordde haar berichtje.

*Sure. I've got to work though, so it has to be later at night. Shall I pick you up at half past 8?*

*No problem. Half past 8 is perfect!*

*Okay, see you tomorrow! <3*

*C-U! <3 xoxo*

Met een tevreden glimlach stopte ik mijn telefoon terug in mijn broekzak. Maar niet voor erg lang. Mijn telefoon begon met rinkelen. Paul Higgins gaf het scherm aan. Ik nam op en liep naar buiten de galerij op om de drukte binnen een beetje te ontlopen.
'Hi Paul!' zei ik vrolijk. 'Hi kiddo. The shedule has changed a bit for tomorrow. So you huys have to be half an hour earlier at the studio.' 'Okay, I'll tell the lads.' antwoordde ik. 'Make sure they will be ready to leave at 8!' zei Paul. 'I will.' antwoordde ik. 'O, Paul, uhh.. I would like to go to see a movie tomorrow night around half past 8 with Sophia.' ging ik verder. 'Sophia Smith?' vroeg Paul verbaasd. 'Yes.' antwoordde ik wat onzeker. 'Great! I told you she is..' Ik onderbrak hem. 'Paul stop it ok!?' 'Okay kiddo. I'll make sure everything is ready and will be at yours at 8. See you!' 'Thanks Paul, you're the best.' Hiermee beeindigde ik het gesprek en stopte daarna mijn telefoon terug in mijn zak.
'PAYNO!' hoorde ik Harry roepen. Ik keek over de railing van de galerij. Mijn hart maakte een sprongetje. 'Hazz! Noa! Michelle!' Ik slikte even. 'J-Ji-Jill!' stotterde ik onhandig.
Pff, daar gaan we weer.


Reacties:

1 2 3 4

Bella01
Bella01 zei op 12 feb 2014 - 19:19:
Serieus, this is GREAT! ^-^


XxAmyxX zei op 12 feb 2014 - 13:55:
OMG SWAGTASTISCH GAUW VERDER XX


williewortel
williewortel zei op 12 feb 2014 - 9:46:
SNEL VERDER SCHRIJVEN AWESOME!


Xxlovelyhaz
Xxlovelyhaz zei op 11 feb 2014 - 22:14:
Oeeh like it!
Snel verder! Xx


xliamPayne
xliamPayne zei op 11 feb 2014 - 20:58:
Oeewh. Meldinggg