Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » All My Lovin' » 001

All My Lovin'

11 feb 2014 - 15:23

1226

1

186



001

Het is zaterdag avond en de jongens maken zich klaar om de stad onveilig te maken. Ik sta op het balkon van de hotel kamer, ik neem een laatste hijs van mijn sigaret waarna ik hem weg schiet. Het is precies vier jaar geleden dat ik haar tegen kwam in de zelfde stad als we nu zijn. We gaan naar de zelfde club. Ik heb haar gebeld dat we in de stad zijn voor deze week. Zo gaat het deze vier jaar al. Als ik in de buurt ben bel ik haar op om haar toch even te zien en te voelen, praten doen wij niet veel. Bij ons zijn het meer daden dan woorden. Ik ben haar tegen gekomen in een club. Ze was mee gegaan naar het hotel, waar we het bed gedeeld hebben. Dat doe ik vaker met meiden die ik op dat moment aantrekkelijk vind, maar zij was anders. Ze trok gelijk mijn aandacht tussen alle andere meiden. Ik was in die tijd nog samen met Caroline. Pas een paar maanden na dat ik haar tegen kwam heb ik een punt achter onze relatie durven zetten, al ging ik vaker met andere meiden naar bed. Caroline, heeft niks door gehad en was te naïef om mij te wantrouwen. Zo gaat het nu ook met haar, alleen zie ik haar nog minder dan dat ik Caroline zag. Ik hou verdomd veel van haar, al ik laat het haar nooit zien.
Ik zucht en steek nog een sigaret aan en neem een flinke hijs. Ik leg mijn hoofd op de balustrade tussen mijn armen. De brandende sigaret tussen mijn vingers bungelend. Waarom zij van mij houd is voor mij een raadsel, ik ben niet een geschikt persoon voor een relatie.
'Tom?' Bill haalt me uit mijn gedachte en loopt mijn kamer in. 'Tom?' zegt hij nog eens en legt een hand op mijn schouder.
Ik maak een geluidje dat ik hem gehoord heb, maar blijf naar beneden kijken, naar het verkeer dat langs het hotel raast.
'Gaat het?' Hij komt naast mij staan en legt ook zijn ellebogen op de balustrade.
'Hé broertje, je gaat wel mee vanavond hoor. Je moet er uit.'
'Jaja, ik ga wel mee. Zit alleen even met mijn gedachte.' Ik zet mij af van de balustrade en haal nog een hijs van de sigaret wanneer ik de rook in cirkeltjes weer uitblaas. 'En trouwens, het is nog steeds broer voor jou.' Ik gooi de tweede sigaret met de zelfde sierlijke boog naar beneden waarna Ik hem een stoot geef tegen zijn schouder voor ik weer naar binnen verdwijn. 'Nou schiet je nog op, de vrouwtjes wachten!'
'En de masker gaat weer op.' Hoor ik Bill nog mompelen. Ik reageer er niet op en loop naar de kamer uit om Georg en Gustav te halen.

Het is druk in de stad, maar wat wil je New York is altijd druk. We staan in de rij voor een nachtclub. De nachtclub waar ik haar voor het eerst zag. Ik kijk om de paar minuten op mijn telefoon, maar nergens een teken van haar, ze zal toch wel komen? Ze had gezegd dat ze er zal zijn. Misschien is ze al binnen.
'Tom, stop eens met dat zenuwachtige gedoe man.' Roept Georg boven de herrie uit.
'Ik doe niet zenuwachtig.' Snuif ik en stop mijn telefoon weer in mijn broekzak.
'Het lijkt wel of je op iemand aan het wachten bent.' Fluistert Bill in mijn oor. 'Is de stoere Tom Kaulitz toch weer voor een meisje gevallen.'
'Bill houd toch op met dat gedoe.' Ik kijk voor mij en zie dat we naar binnen kunnen en snel schiet ik naar voren, om van de jongens verlost te gaan. 'Kom, op meiden jacht mannen!'

Vier drankjes later zie ik nog geen teken van haar. Ik begin al wat losser te worden, en de jongens zo te zien ook al. Ik zie Bill al aankomen met het zesde drankje. Shotjes zo te zien. Georg heeft al een chick aan de haak geslagen. Ze zit giechelend op zijn schoot en ze kunnen niet van elkaar afblijven. Ze doet me wel aan iemand denken. Ik wuif het idee weg en kijk de andere kant op. Voor een moment dacht ik haar te zien, maar na een keer knipperen is ze weer weg.
'Shots!' Roept Bill als hij het dienblad vol shotjes op de tafel voor ons zet. Dat zijn er meer dan een drankje.
Bill komt naast me zitten en geeft mij een glaasje.
'Op het leven!' en slaat hem achterover. de rest volgt zijn voorbeeld. Al snel zijn de glaasjes leeg.

'auwtch, mijn hoofd.' kreun in als ik omhoog kom van het bed.
'hmm, nee liefje ik wil nog even blijven liggen.' Hoor ik naast me.
Ik kijk naast me en zie een blondine die ik nog nooit eerder had gezien. Ik laat mij weer terug vallen in het kussen en probeer me te herinneren wat er is gebeurd vannacht. Na de shots is het een groot zwart gat. Ik kreun en leg mijn hand voor mijn ogen. De blondine komt tegen mij aan liggen en legt haar arm om me heen.
'Goedemorgen seksgod van me.' en geeft kusjes op mijn gezicht.
Ik ben te brak om er iets aan te doen en laat haar haar ding doen.
'Hmm, Tom het was heerlijk vannacht.' zucht ze in mijn oor in een poging sexy te klinken.
'Nou, gelukkig weet een van tweeën nog wat er gebeurd is vannacht.' Brom ik.
'M-meende je dan niks vannacht?' vraagt ze geschrokken.
'Nee, daar was ik veel te dronken voor.' Zeg ik met een lachje.
'Jij klootzak.' Roept ze uit en voel een klap tegen mijn wang.
Auwtch die deed pijn, ik leg mijn hand tegen de plek waar ze me net een klap had gegeven.
'Dat had je kunnen weten.' Zeg ik droog.
'Ik ben weg hier.' Roept ze.
'Kee, doe je wel de deur achter je dicht?'
Ik hoor haar nog wat verwensingen naar mij toe schreeuwen en even later hoe de deur in het slot valt. Ik haal diep adem en leg mijn handen over mijn gezicht. Waarom, waarom Tom. Waarom moet ik weer in bed belanden met een vreemde chick. Waarom ik kan mij niet beheersen. Ik ben echt een klootzak.
Het deuntje van mijn telefoon haalt mij uit mijn gedachte. Ik grijp zonder te kijken mijn telefoon van het nacht kastje. Mijn adem stokt als ik zie wie het is. Waarom moet ze nou net nu bellen. Ik druk snel op het rode telefoontje en gooi mijn telefoon naar het voeteinde van het bed. Als ik nu opneem weet ik dat ik sowieso de verkeerde dingen ga zeggen. Ik neem wel snel een douche om daarna een sterke bak koffie te drinken. Ik spring uit bed en loop met een kloppend hoofd naar de badkamer. Zonder in de spiegel te kijken stap ik de douchecabine binnen, mijn gezicht is de laatste die ik nu wil zien. Ik zet de kraan aan en ijskoud water stort boven op mijn hoofd neer.
Ze verdient mij niet. Ze verdient zoveel meer dan mij, een meid als haar kan veel beter krijgen dan dit. Iemand die wel kan laten zien hoeveel hij van haar houd, iemand die wel al zijn aandacht aan haar kan besteden. En niet alleen maar een goede seksbeurt kan geven.


Reacties:


Andrea
Andrea zei op 11 feb 2014 - 18:54:
Die laatste paar zinnen maken het hoofdstuk gewoon AF