Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Miss Secret[Zayn Malik] COMPLETED » Cover + prologue

Miss Secret[Zayn Malik] COMPLETED

13 feb 2014 - 20:06

693

6

496



Cover + prologue

Image and video hosting by TinyPic

~Eihlynn~
Hoi! Ik ben Eihlynn Delles, beter bekend als Lynn DeLores, één van de bandleden van de succesvolle girlband “Say!”, en de ex van het wereldberoemde en erg geliefde One Direction-lid Zayn Malik. Hij is voor mij ook nogal beroemd, maar niet zo geliefd. Eerder gehaat.
Why?
Oh, gewoon, hij heeft me in de steek gelaten voor een één of andere bitch die hij nog geen dag kende.
Een week later was het uit en kroop ie terug naar mij met het excuus dat het management, of eigenlijk ons management, hen samen wilde hebben, gewoon om wat spanning tussen ons tweeën op te bouwen voor de fans. 2 redenen waarom ik hem niet terug wil(de): (a) Het management had me er wel over gebeld en het ook met mij overlegd of hij had het tenminste er met mij kunnen over hebben wat ie dus niet gedaan heeft, en (b) Ik had me er in die week al overheen gezet om weer met mijn hoofd bij de concerten te zijn.
En nu blijkt dat het management, of eigenlijk ons management, ons weer bij elkaar wil voor de paps. “Goed,” zei ik. Zo makkelijk ben ik wel, al had ik het er met moeite uitgeperst. Zayn vloekte en keek stikchagrijnig, maar had daarna toch nog “Goed dan,” gezegd.
Niet dat ik het er mee eens ben, maar het is en blijft het management.
Oh, en trouwens, niemand weet dat ik eigenlijk Eihlynn Delles ben. Eihlynn Delles, het meisje dat verdween een week voordat ze mee ging doen de Britse X-Factor. Eihlynn Delles, die vanaf die tijd Lynn DeLores heet.
Waarom vraag je?
Eihlynn was niet goed genoeg.
Eigenlijk zit ik nu iedereen voor te liegen. Simon weet het, en omdat hij me ziet als een soort dochter begrijpt hij het dat ik niet meer terug verander in Eihlynn Delles. Mijn beste vriendin weet het, en zij begrijpt me ook alleen zegt ze constant dat ze Eihlynn mooier vindt.
Maar goed. One Direction en Say! gaan samen op tour, wat betekend dat een ex en een ex samen op tour gaan.
Gezellig, niet?

~Zayn~
Hello! Ik ben Zayn Malik, een lid van de awesome boyband One Direction. Alhoewel de mensen die ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt niet zo awesome zijn.
Why?
Ze willen dat ik en m’n ex, Lynn DeLores, weer samen komen. Het is nogal stom uitgegaan, want ik moest van het management terwijl ik met Lynn datete met een één of andere bitcherige trut daten, alleen om wat spanning tussen Lynn en ik op te bouwen voor de paps. Ze kwam er na een dag achter omdat ik zo vreselijk slecht ben in liegen en toneelspelen, en we hebben een knallende ruzie gehad. Vreemd genoeg heb ik niet gezegd dat het management het bedacht had. De paps hadden onze ruzie gefotografeerd en de wijde wereld in gestuurd. Drie minuten na de ruzie belde het management dat ik weg moest met die ene trut en Lynn het maar uit moest zoeken.
Dus ik heb dat advies/bevel maar opgevolgd, omdat ik nog steeds boos was op Lynn. Nog geen uur nadat ik met die trut weg was wilden we beide weg. We gingen in een huis dat het management voor ons geregeld had wonen en een week later schopte ik haar het huis uit omdat ik helemaal genoeg van haar had en terug wilde naar Lynn.
Dus ik ging terug naar Lynn.
Ze geloofde mijn argument van het management niet en heeft me haar huis uit gesodemieterd.
Sappig nieuws hé?
But back to the point, ik moet dus weer samen komen met Lynn.
Om dat wat meer de wereld in te krijgen en in een versnelling te zetten, gaan One Direction en Say! samen op tour.
Toen we dat ter oren kregen, moesten we wat zeggen. Ik heb gevloekt en Lynn leek met zichzelf te worstelen, maar zei daarna een heel chagrijnige “Goed”.
Uiteindelijk heb ik mezelf zover gekregen om ook “Goed dan” te zeggen.
Het ergste is dat, hoewel ik haar niet meer zo mag, nog steeds verliefd op haar ben en dus eigenlijk best graag weer samen wil komen, al moet ik dat niet laten merken.
Heb ik al gezegd dat ik slecht ben in liegen en toneelspelen?
Dit gaat een lange tour worden.


Reacties:

1 2

xcarrotx
xcarrotx zei op 14 feb 2014 - 22:14:
Wat leuk! Dat je de begroetingen van Zayn en Lynn (of moet ik Eihlynn zeggen ^^)


sammieejjx
sammieejjx zei op 14 feb 2014 - 15:05:
Superr leukk


1DNiaLL
1DNiaLL zei op 14 feb 2014 - 10:00:
Superleuk!!! Snel verder


Anne
Anne zei op 13 feb 2014 - 21:09:
Leuk!
Kan niet wachten op hoofdstuk 1


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 13 feb 2014 - 21:07:
Oehhh