Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Dreams or Love » Dreams or Love?

Dreams or Love

5 mei 2009 - 21:49

939

0

206



Dreams or Love?

Worden het haar dromen of haar liefde

Nadat Flora weg was gegaan belde bill onmiddelijk naar tom.
Het gesprek liep als volgt:
B:'Jullie moeten hierheen komen!'
T:'waarom dat nou weer bill?'
B;'Flora is weg ik vroeg haar om onze manager te worden. Zij zei dat ze dan haar dromen moest opgeven en paktten vervolgenss haar koffer pleegde ene belletje n was weg .'
T:'Okeej blijf rustig wij komen eraan.'
Nadat tom had opgehangen vertelde hij wat er aan de hand was en sara zei:'Maar zoiets heeft flora maar 1 keer eerder gedaan en dat was toen toen..'maar verder kwam ze niet want ze barstten in huilen uit.
Jane nam het over en zei :'Dat was toen sara's broer en tevens op dat moment de vriend van Flora zelfmoord pleegde. Flora heefte en enorm moeilijk leven gehad en net als het goed gaat komt bill met ene vraag waardoor ze ene grote keuze moet maken. De vorige keer blee ze ene maand weg en dat zal ze nu ook wel doen.'
Toen ze klaar was begrepen de jonegn hoe erg het was en sprongen in de auto. Nou jah sprongen. Jane en georg gingen apart want die ahdden de tweeling bij zich. Toen ze bij bill aankwamen was hije cht ene wrak. Tomm belde sharon hun manager op, vertelde wat er gebeurd was en dat hij niet wist of de concerten over drie weken doro konden gaan.
Na een week kreeg bill een brief van flora. Er stond in:
Lieve Bill,
Ik hou heel erg van je maar ik moet nu even alleen zijn. Het nieuws zal wel snel uitlekken en dus moet je maar vertellen dat het met mij nu even niet zo lekker gaat en dat ik even tijd nodig heb voor mezelf.
Ik hou heel erg veel van je en wat mijn besluit ook zal zijn Ik zal altijd van je blijven houden
Liefs, Flora

Die brief zorgden voor veel verdriet bij bill en concerten waren echt niet mogelijk. Er werd door de pers van alles gespeculeerd. Van een simpele relatie breuk tot moord.
Flora zat lekker op hawaii na te denken over wat er allemaal gebeurd was. Ze kwam bijna haar huisje niet uit en zat dagen en nachten te dneken over wat ze nou moets doen. Kiezen voor bill of voor haar droombaan.
Ze vond het zo lastig en wist echt niet wat ze moest doen. Ze kon zelfs geen songteksten meer schrijven en dat hield in dat het ernstig was want zoiets was haar nog nooit over komen. Zelfs niet toen ahar vriendje zelfmoord pleegde. Na een maand lang denken wist ze wat ze moest doen. Ze paktten haar koffer were in en vertrok terug naar nederland. Terug naar Bill, terug naar haar baan en terug naar haar problemen.
Flora kwam ne ene lange vlucht aan in nederland en besloot om eerst even ene nacht in ene hotel te gaan om bij te komen. Gelukig kon ze bij het hotel aankomen zonder al te veel problemen. Maar toen ze wou incheken besefte ze dat ze het gewoon nu moest doen. Ze liep naar buiten staptte in de auto en reed naar huis. Toen ze dar aankwam en de woonkamer binnen liep zag ze iedereen zitten. Alle bandleden waren er en ook al de meiden. Iedereen wou op haar afrennen maar zij ontweek ze. Ze vroeg of ze bill even alleen kon spreken. En of hij dan over ene kwartiertje naar de slaapkamer wou komen. Flora liep alvast naar de slaapkamer toe. Toen bill na ene kwartiertje kwam ging het als volgt:
B:'je koffers staan allemaal gepakt betekent dit dat je weggaat?'
F;'Ja, bill ik hou ontzettend veel van je en dat zal ook nooit veranderen. Maar ik heb nu de baan die ik al die jaren wilden waar ik al van droomde voordat ik jouw leerde kennen en waar ik altijd alles voor opzij heb gezet. Maar ik vind het lastig want ik hou van je en we hebben samen al zoveel overwonnen. Ik breek met de band ik zal ook gene songteksten meer schrijven. Verder zal ik ene brief naar de pers sturen waarin ik dit verwoord en ik zeg verder niks tegen de pers en hoop dat jij dit ook niet doet. Natuurlijk zal ik de meiden nog wele ens zien maar dat zal dan op een th vrij terrein zijn. Jij mag het huis houden. Ik heb nu te veel herrinneringen die hier liggen en dat kan ik niet aan. Ik hoop dat je heel erg gelukkig wordt. Misschien neem ik nu de verkeerde beslissing maar daar kom ik dan wel achter en in dat geval hoop ik dat je me kunt vergeven. Ik ga nu. Vaarwel'
B;'Ik zala ltijd van je blijven houd'
En toen liep Flora weg en verdween.
Bill liep de kamer in en zei:'Flora heeft gekozen voor aar dromen en zal dus ook geen songteksten meer schrijven. Ze zal een brief aan de pers schrijven en verder moeten we allemaal onze mond houden.' Toen bill klaar was barste hij in tranen uit en troosten hielp niet. Hij begreep het niet zijn grote liefde had hem verlaten. Jane zag het en zei:'Bill, als flora de verkeerde keus heeft gemaakt en ze komt erachter dan zal ze er alles aan doen om jouw terug te winnen geloof me. En als er ooit nog iets is nemen wij contact op met haar.' Vervolgens liep bill naar boven en paktten ene fotoboek. Op hetzelfde moment paktten flora in de auto hetzelfde fotoboek(waren er twee van) en op hetzelfde moment bladeren ze het door. Door hun ups en downs wetend dat ze niet samen zijn maar nog wel van elkaar houden.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.