Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Dear Harry || Harry E. Styles. » Dear OO1

Dear Harry || Harry E. Styles.

14 feb 2014 - 18:25

235

5

232



Dear OO1

A/N, In het begin is zijn het mails die ze naar elkaar sturen maar daarna komen stukken dat ze iets doen. Zoals de meeste boeken.

Dea,

die vraag die je me stelden waarom ik het deed? Er waren redenen genoeg d'r voor om weg te gaan. Weg van jou, weg van mijn oude vrienden, weg van iedereen. Voor een nieuwe start. Sommige redenen kan ik je niet vertellen, helaas. Ik vind het ook jammer dat ik best dinnie kwijt ben, door mijn keuze. Je moet wel weten dat ik mij zelf eerst ook elke nacht me zelf in slaap heb gehuild. Omdat ik jij miste. Nu steeds trouwens. Maar ik ben veder gegaan. En dat moet jij ook doen. Ik weet het, het kan klinken dat ik een achterbakse arrogante zingende klootzak ben. Maar geloof me maar Dea, volg je hart en geef niet op. Ga door met je leven plaats van huilend op bed zitten en denkend aan mij. Spijt, ja spijt heb ik ja. Van mijn keuze maar ook weer niet. Ik heb nu een geweldige baan, omdat ik door ben gegaan met mij leven. Doe dat ook, please voor mij. Als je dat niet doet ga je nog meer dieper de put in waar je nu in zit. Doe het het voor mij dan, of voor iemand anders waar je veel van houd. Je moet wel weten voor dat je deze uitdaging aan gaat. Ik mis je nog elke dag en ik denk echt elke dag aan je. En ik hou van je.

Lots of love Harry.


Reacties:


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 11 maart 2014 - 21:47:
Zo Haz heeft wel les hoor !! Dan gewoon mailen dat hij niet alle redenen kan vertellen maar dat er genoeg waren om haar te verlaten ! Ik vind het een goed idee over de opbouw met mailtjes. Melding voor mij als DEAR 002 online komt x


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 15 feb 2014 - 16:28:
Ik lees mee!
X


iamwhoiam
iamwhoiam zei op 15 feb 2014 - 12:08:
Nicee


1DNiaLL
1DNiaLL zei op 14 feb 2014 - 19:55:
Leuk! Ik lees weer mee


1Dtjetanya zei op 14 feb 2014 - 19:33:
leuk!!