Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Dreams or Love » Waar is iedereen?

Dreams or Love

5 mei 2009 - 21:50

748

0

169



Waar is iedereen?

Een overzicht hoe iedereen die periode doorbrengt

De tijd die volde was voor allebei lastig. flora stortte zich op haar werk en stond veel in de roddelbladen. Vooral op moeilijke momenten wou ze dat bill ebij was. Zoals toen ene van haar beste vriendinnen bij een auto-ongeluk om het even kwam. Sara, Jane en maaike waren er ook. En ahdden natuurlijk de bandleden meegenomen. Het was al moeilijk voor haar maar dit5 maakttte het alleen maar moelijker.
Na een 3 goede maanden verscheen overal in het nieuws dat Flora voorlopig 4 maanden niet zou werken vanwege gezondheidsreden. Sara belde meteen op en natuurlijk ook omdat bill dat wou en vroeg wat er was. Flora zei:'Ik moet gewoon rust houden van de dokter de komende vier maanden en mag geen bezoek hebben dus doe me alsjeblieft ene plezier en bel me voorlopig niet meer dat kan ik nu even niet aan. En dat geldt ook voor de rest avn jullie. Het ligt gewoon allemaal nu te gevoelig. Wat ik heb is voor mij enorm zwaar en ik wil me er alleen doorheen slaan anders blijf ik aanhankelijk en ik wil nu gewoon absoluut niets met de band te maken hebben. Geloof me het is nu voo iedereen beter zo Ik hou van jullie en Ik hou jullie wel op de hoogte. En nu moet ik rustte. Tot zien'
Sara vertelde het verhaal aan de rest en bill wist dat zijn kans om haar nog teru te krijgen steeds kleiner en kleiner werd.

Na 4 maanden rust en dan ook echt zonder contact met de band want ze had alleen ene brief geschreven aan Maaike dat het redelijk goed ging en snel haar baan weer op zou pakken had ze geen contact meer gehad. Ze had ene zware en moeilijke periode achter de rug maar na die 4 maanden ging ze weer werken. En dat ging eigenlijk best goed
__________________________________________________________________
De band was ondertussen bezig met ene grote tournee en Bill was bezig om de meiden van zich af te slaan. Op een gegeven moment werd het zo erg dat hij er niet meer tegen kon en besloot om de pers zoveel mogelijk te ontwijken. Hij wist dat het beter was om geen contact met flora te hebben maar toen hij hoorde dat ze zo lang rust zou moeten houden wou hij er zijn om haar te steunen. Hij hield nog zo veel van haar. Toen Maaike de brief ontving was hij enigszins gerustgesteld maar daarna had niemand meer iets van haar gehoord totdat 3.5 maanden later op tv kwam dat flora weer begonnen was met werken. Hij was zo blij dat alles in orde was. Toen hij hoorde dat ze een persconferentie zou geven bleef hij kijken. Hij hoorde haar stem hij zag haar hij kon haar zelf ruiken en voelen. Hij mistte haar zo erg. Maar jah ze hadden een hele grote tournee en contact met haar zoeken lek bijna uitgesloten.
___________________________________________________________________________
Jane en Georg hadden inmiddels besloten te trouwen maar Jane wilden even wachten want ze vond gewoon at flora erbij moest zijn. Ze hadden samen zoveel meegemaakt en flora zou voor haar kinderen zorgen als er iets mis ging. Ze wou dat Bill en flora normaal met elkaar omgingen. Zonder al dat verdriet. Dat wou ze niet op haar bruiloft hebben.
_________________________________________________________________________
Tom en Maaike waren gelukkig getrouwd maar wouden voorlopig geen kinderen. Maaike wist niet of ze dat wel aan kon die drukte. Maar ze hadden ene huisje samen gekocht en waren enorm gelukkig.
_________________________________________________________________________
Tussen Sara en Gustav liep het eindelijk weer een beetje beter. Het liep niet zo goed tussen hen omdat Sara Gustav vaak met ene andere vrouw zag en zelfs de roddelbladen zeiden dat hij vreemdging. Maar uiteindelijk kwam ze erachter dat het gewoon een nichtje was. En daarna liep alles weer goed
________________________________________________________________________
Flora was net ene maand lekker aan het werk toen koning willem-alexander naar haar toe kwam en zei:'Mijn dochters gaan over twee maanden naar ene concert van tokiohotel. En maxima en ik zijn dan weg dus jij gaat met ze mee ondanks alles wat er gebeurd is. De meiden mogen backstage dus.'
Flora antwoordde dat het goed was en ging daarna naar huis.
Toen ze thuis kwam nam ze de beslissing om naar ene concert van tokiohotel te gaan om te kijken of ze het aan kon. Ze belden op en bestelde ene kaartje. Onder de meisjesnaam van haar moeder.
Het concert was al over twee weken en ze moest zich dus goed voorberieden.
____________________________________________________________________


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.