Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond] » 9~Dancing lessons

Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond]

21 feb 2014 - 17:37

1280

15

508



9~Dancing lessons

Oh, deze is wel heel shitty

Jade Maria Tearly

Langzaam draai ik me om naar Liam en stuur hem de meest dodelijke blik die ik kan opbrengen. Hij grijnst alleen maar. ‘Well well well, het ziet ernaar uit dat we weer partners zijn, Jade.’ Hij loopt naar me toe en slaat beide armen om mijn nek, waarna hij me tegen zijn borst aantrekt. Geschrokken en mezelf proberend overeind te houden sla ik mijn armen in een reflex om hem in. Ondanks het feit dat hij een complete asshole is, kan ik niet ontkennen dat zijn omhelzingen alles behalve slecht zijn. ‘Denk maar niet dat ik je uitwisseling met Cowell niet zag.’ Ondanks dat ik zijn gezicht niet kan zien, weet ik dat hij grijnst en als ik voorzichtig omhoog kijk wordt die gedachte inderdaad bevestigd. ‘Misschien wilde ik wel dat je het zag?’ Ik snuif en laat mijn armen langs mijn lichaam vallen. ‘Zou je me nu los kunnen laten?’ Hij grinnikt en vanwege het feit dat ik nog steeds tegen zijn lichaam (dat overigens helemaal niet slecht is) aangedrukt sta, voel ik het doortrillen in mijn eigen lichaam. ‘Wat nu als ik ‘’nee’’ zeg?’ Zuchtend rol ik met mijn ogen en plaats mijn handen op zijn borst en duw hem hard bij me vandaag. Hij beweegt maar een centimetertje of zo iets, maar het is genoeg voor mij om te ontsnappen aan zijn armen. ‘Alle koppels daar verzamelen!’ Cowell wijst naar de linker muur en ik begin er heen te lopen. Al snel loopt Liam naast me en slaat hij zijn arm om mijn schouders. Mijn kiezen op elkaar klemmend sla ik zijn arm van me af. Schijt aan het bang zijn, ik ga voor mezelf opkomen. Alleen omdat hij de stad runt hoef ik nog niet bang voor hem te zijn. ’Dat moet je wel,’ fluistert mijn onderbewustzijn, maar ik negeer het. Nee, vandaag is de dag dat Liam James Payne tegenstand zal krijgen.

Nadat Cowell ons de belangrijkste zaken heeft uitgelegd vertelt hij ons dat we een plaats in de zaal moeten zoeken. ‘Ik ga even mijn partner halen,’ vertelt hij ons. Quinn kijkt me verbaasd aan en ik haal mijn schouders op. Dan voel ik een hand zich om mijn pols klemmen, waarna ik met een scherpe ruk tegen iemands zij wordt aangetrokken. ‘Zeg, partner, zullen we een plaatsje zoeken?’ Ik zet mijn nagels in zijn vingers en met een geluid van pijn trekt hij zijn hand terug. ‘What the fuck, bitch?!’ Langzaam draai ik mijn voorkant naar hem toe. ‘Liam liam liam toch. Ik denk niet dat mij een bitch noemen zo verstandig was.’ Boos staart hij me aan en ik grijns. ‘Niet gewend aan iemand die tegen je in gaat?’ Hij neemt een stap dichterbij, maar ik houd mijn plaats. ‘Hier ga je spijt van krijgen, meissie.’ Ik grijns alleen maar en draai me snel om, waarna ik richting Malika loop. ‘Hey Malik.’ Ze glimlacht naar me. ‘Hey Jadie. Wat heb je Liam aangedaan?’
‘Hoezo?’ Ze giechelt. ‘Nou, hij brandt zo’n beetje een gat in je hoofd met zijn blik.’ Ik haal mijn schouders op. ‘Ik heb besloten om tegen hem in te gaan.’ Haar mond valt open en ze pakt mijn arm beet. ‘Ben je gestoord? Dat is harstikke gevaarlijk! De laatste die dat deed werd dood teruggevonden in het bos!’ Hoewel de angst door mijn lichaam schiet, kijk ik haar ongestoord aan. ‘Ik ben niet bang. Het is tijd dat hij een lesje leert, Malika. Hij moet weten dat niet iedereen volgens zijn regeltjes zal gaan leven.’ Vertwijfeld kijkt ze me aan, dan zucht ze. ‘Oke. Ik steun je, maar ben je niet bang?’ Mijn schouders haal ik op en ik kijk snel naar Liam. ‘Een beetje, maar zolang ik dat niet laat zien komt het wel goed, denk ik.’ Bezorgd kijkt ze me aan en zucht dan. ‘Wees voorzichtig, Jadie. Beloof me dat je ermee stopt zodra het gevaarlijk word.’ Ik knik en snel dan terug naar Liam.

Cowell stapt de zaal in, een vrouw achter hem aan. ‘Klas, dit is mevrouw Arendes en zij geeft danslessen op de plaatselijke dansschool.’ Mijn hartslag versnelt. Een dansschool. Met haar moet ik spreken na de les. Ze glimlacht naar ons. ‘Hallo allemaal. Ik zal samen met meneer Cowell jullie lesgeven dit jaar en jullie enthousiast maken voor de dans.’ Ik glimlach breed en wiebel enthousiast van mijn ene been naar de andere. Hoewel ik alleen maar de jazzballet en het streetdance beheers, vind ik dansen toch super leuk. ‘Oke, zoek jullie partners op, we gaan eerst rekken en strekken.’ Haar stem vult de zaal en snel loopt iedereen naar zijn partner.

Al mijn verwachtingen aan de kant gooiend buigt Liam zich makkelijk dubbel. Blijkbaar is hij dus behoorlijk flexibel. Gedachtes stromen mijn hersens binnen en ik voel mijn wangen rood worden. Snel concentreer ik me op de instructies van Arendes en buig mezelf ook dubbel. ‘Oke! Kom maar overeind en schud alles los!’ We doen zoals ze zegt en ik strek mijn lichaam, waarna ik alles los schud. ‘Goed, we beginnen met een makkelijk iets vandaag. Hoe houd je je partner vast?’ Ze loopt naar Cowell en draait zich naar ons toe. ‘Jongens, leg een van je handen om haar middel.’ Liam grijnst naar me en ik stuur hem een doodse blik. ’Raak me op de verkeerde manier aan en je bent dood.’ Hij lacht en legt zijn hand om mijn middel, zijn vingers lichtjes rustend op mijn kont. Ik grijp zijn pols en hijs zijn arm omhoog, zodat hij op de goede manier om mijn middel ligt. Fronsend kijkt hij me aan en ditmaal grijns ik. ‘Goed, de meiden. Leg een hand op zijn bovenarm, vingers gestrekt en gespreid.’ Slikkend leg ik mijn hand op zijn bovenarm, zijn zachte huid onder mijn vingers voelend. Ik spreid en strek mijn vingers en kijk hem aan. Hij kijkt terug en schenkt me een glimlach. Ik glimlach terug en hij verschuift zijn arm iets. Daardoor spannen zijn biceps zich aan en ik val bijna flauw. Zo goed voelt het onder mijn vingers. Zijn glimlach verandert in een grijns als hij mijn reactie opmerkt en langzaam buigt hij zich naar me toe. ‘Sexy, heu?’ Ik ril en hij grinnikt. ‘Goed, jongens. Pak nu met je andere hand de vrije hand van je partner. Met een ruk schiet mijn hoofd in de richting van Arendes. Haar blik kruist de mijne en ze stoot Cowell aan. ‘Miss Tearly! Doe wat ze zegt.’ Ik zucht en ontspan mijn handen zodat Liam hem in de zijn kan nemen. Met de grijns nog steeds aanwezig laat hij zijn vingertoppen over mijn arm naar beneden lopen, waarna hij zijn vingers door die van mij weeft. Een schok schiet door mijn lichaam, gevolgd door een warm gevoel. Wanhopig probeer ik de blos onder controle te houden, maar aan Liam’s gezicht te zien lukt dat niet. ‘Waarom bloos je, love?’ fluistert hij in mijn oor. ‘Ik bloos niet.’ Hij lacht en geeft mijn hand een kneepje. ‘Je bloost wel, love.’ Hard schud ik mijn hoofd en hij lacht. ‘Best, als je dat wilt geloven.’ Ik knik en draai mijn hoofd naar Arendes. ‘We gaan simpel beginnen. Zodra de jongen een stap achteruit zet, volgt de dame met een stap vooruit. Stap niet op elkaars tenen! Doe dit een paar keer, zorg dat je genoeg ruimte hebt om naar achter te stappen.’ Ik draai weer naar Liam en kijk hem aan. ‘Stap niet op mijn tenen, wil je?’
‘Ik beloof niks.’
‘Ik zweer het je, Liam. Stap op mijn tenen en je bent dood.’
‘Wat? Geen kus?’
Ik hef mijn hand en geef hem een zachte klap in zijn gezicht. ‘Nee. Nu, stap naar achteren, you asshole’

Reageren=Melding


Reacties:

1 2 3

princess
princess zei op 16 feb 2014 - 20:32:
Jeejj morgen komt er een nieuw stukje ben benieuwd


IrishPig
IrishPig zei op 16 feb 2014 - 13:42:
Liam jij perv.... Maar Jadie... YOU RULE BITCH HIT THAT FACE YEAHHHHH!!! WOOHOOOOO


RivLovee
RivLovee zei op 15 feb 2014 - 18:06:
Omgg, Iv, I really/verry/heel/erg/super/awesome LIKE ITT TOOOOOO MUCH!


princess
princess zei op 15 feb 2014 - 14:21:
Heb alles gelezen net is echt perfect


Chayenne
Chayenne zei op 15 feb 2014 - 11:46:
Haha, volgensmij gaat jadie niet dood. Ik bedoel: Liam gaat haar wel echt echt leuk vinden ^^