Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Het leven van Jill - PAUSED » H24 - Genoeg!

Het leven van Jill - PAUSED

18 feb 2014 - 12:51

1040

14

536



H24 - Genoeg!

Lalalala, ik ga lekker! Althans dat vind ik zelf. Het verhaal loopt lekker door nu en nog even en dan ga ik jullie date ideetjes (nou ja de meeste) uitwerken in het verhaal. Bereidt je dus maar vast voor op kleffe en super schattige lovescenes! PS. kunnen jullie even bij de onderstaande fanfics kijken. It will mean a lot! Alvast bedankt dotjes!

Harry POV

Ik trok de voorportier van de auto open en ging achter het stuur zitten. Ik stak de sleutels in de auto en klapte de deur dicht.
'Ready?' vroeg ik aan de meiden. Er kwam drie keer "ja" terug. Dat betekent "yes" vertelde Michelle me. Ik draaide de sleutel om waardoor de motor startte en reed de straat uit richting mijn flat.
Noa, die naast me zat op de bijrijdersstoel zette de radio aan en ging opzoek naar een leuke zender. Brutale meid die Noa, maar op een leuke manier. Na een tijdje had Noa een zender gevonden en een nummer van Beyoncé klonk door mijn Range Rover. Noa en Michelle zongen vrolijk mee terwijl Jill op de achterbank door het raam naar buiten staarde.


Ik parkeerde de auto voor het appartementencomplex, pakte mijn spulletjes bij elkaar en stapte samen met de drie meiden de auto uit.
'Did anybody forget something in the car?' vroeg ik voordat ik de auto op slot deed. 'No.' 'Nope, I got everything!'
Ik keek naar Jill maar er kwam geen reactie. 'Jill, love, do you have all your stuff?'
'Huh, what?' Jill keek wat verward rond. 'Uhh, yeah, I got everything.' antwoordde ze terwijl ze met haar iPhone in de lucht zwaaide. Ik lachtte en deed de auto op slot. We liepen over het parkeerterrein richting het appartementencomplex. Noa kwam naast me lopen en stak vrolijk haar arm door de mijne. Michelle en Jill liepen achter ons aan terwijl ze in het Nederlands een gesprek voerde.
'For how long do you know eachother?' vroeg ik uit nieuwsgierigheid aan Noa. 'For about two weeks, two and a half maybe. Why?' 'Well you seem to be very close to eachother.' legde ik aan Noa uit. 'We are quite close, yeah. Especially Michelle and Jill.' antwoordde Noa. 'How about you?' vroeg ik door. 'I'm very close with Jill. She isn't just my sister, she is also my best friend.' Noa keek om naar Jill en glimlachte. 'And with Michelle.. I really like her! I think she's funny and very kind. We are like Huey, Dewey and Louie; always together. We even get in trouble together.' Ik knikte al lachend. Het klonk zo bekend, hun hebben een soortgelijke band als die in met de lads heb.
Ondertussen liepen we langs de flat en hoorde ik Liam praten, alleen Liam.
Of Liam praat tegenwoordig tegen zichzelf of hij zat aan de telefoon. Ineens was het stil.
'PAYNO!' riep ik vrolijk. Liam keek over de railing van de galerij. 'Hazz! Noa! Michelle!' We zwaaide. 'J-Ji-Jill!' stotterde Liam. Ik was verbaasd, dit was niks voor Lee. Ik richtte mijn blik op Jill en toen weer op Liam. Wat is hier gaande?
Misschien was dit de reden dat Jill zo heftig reageerde. Het is niet zo dat ze het te snel vind gaan, ze vindt Liam gewoon leuker.
Ik wist wel dat er meer aan de hand was dan dat ze vertelde.


Jill POV

Daar zat ik dan achterin de Range Rover van dé Harry Styles. Ik hoor je denken "Achterin?" Ja, achterin! Mijn zusje en Harry kunnen het erg goed vinden en zo besloten ze dus samen voorin te gaan zitten.
Ik zuchtte en staarde naar buiten terwijl Noa en Michelle meezongen met een nummer van Beyoncé.
Mijn gedachte dwaalde af naar wat er een uur of twee geleden was gebeurt. De bijna kus, mijn smoes. Ik ben het twijfelen ondertussen zo zat. Hierdoor voelde mezelf alleen maar slecht en ik ben er niets mee opgeschoten daarom besloot ik te stoppen met twijfelen en alles maar gewoon te nemen zoals het is.

Harry parkeerde de auto voor het appartementencomplex, pakte zijn spulletjes bij elkaar en stapte samen met ons de auto uit.
'Did anybody forget something in the car?' vroeg hij.
'No.' 'Nope, I got everything!'
'Huh, what?' Ik keek wat verward rond. Ik had alles gehoord maar het kwam allemaal niet echt binnen. "Genoeg. Klaar. Koppie erbij Jill." sprak ik mezelf streng toe. 'Uhh, yeah, I got everything.' ging ik verder en zwaaide mijn iPhone heen en weer. Harry lachtte en deed de auto op slot. We liepen over het parkeerterrein richting het appartementencomplex. Noa ging naast Harry lopen en stak vrolijk haar arm door die van hem.
Michelle en Ik liepen achter Harry en Noa aan. Ze waren vrolijk in gesprek. Waarover kon ik niet precies volgen omdat Michelle tegen me aan kletste.
Michelle en ik hadden het over Jason. Jason, Jason en nog is Jason. Wanneer neemt één van die twee nou eens de eerste stap? Ze vinden elkaar super leuk maar hebben beide het idee dat ze geen kans maken. Er kwam een sneeky glimlach op mijn gezicht. Het werd maar eens tijd dat ik een handje zou gaan helpen. Ik werd uit mijn gedachte getrokken door Harry die ineens kei hard 'PAYNO!' riep. Liam keek over de railing van de galerij en een lach kwam op mijn gezicht. 'Hazz! Noa! Michelle!' We zwaaide. 'J-Ji-Jill!' stotterde Liam. Ik voelde dat ik een beetje rood werd maar probeerde dit te verbergen door vrolijk door te zwaaide. Ik voelde Harry zijn ogen kort branden en zag dat hij ze daarna weer op Liam richtten. Het niet twijfelen was makkelijker gezegd dan gedaan, maar ik ben geen opgever. Ik kan dit!

We liepen met zijn alle naar binnen en Harry drukte op het knopje van de lift. Noa gaf Harry een speelse duw en rende de trap op naar boven. Ze hoefde niets te zeggen het was duidelijk dat ze Harry uitdaagde voor een potje "wie-als-eerste." Michelle en ik lachten en liepen achter hun aan de trap op. Al voelde ik toch een lichte vlaag van jaloezie door mijn lichaam schieten.
Toen we de galerij opliepen stonden Liam en Harry vrolijk te kletsen terwijl Noa al naar binnen was. 'Liam!' zei Michelle vrolijk. 'Hi girly!' zei hij vrolijk terug terwijl hij haar in een korte omhelzing trok. Michelle en Harry liepen samen naar binnen. 'Hi love.' zei Liam wat onhandig terwijl hij naar de grond keek. 'Hi handsome!' antwoordde ik zelfverzekerd. Ik gaf hem een klein kusje op zijn wang en schoot daarna naar binnen om de rest te begroeten.




I think more people should read this!

Do you like Miley Cyrus or One Direction? Yes? Than you should read this fanfic!


Reacties:

1 2 3

Xxlovelyhaz
Xxlovelyhaz zei op 17 feb 2014 - 13:45:
Leeeukk! Goed geschreven meid!


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 16 feb 2014 - 21:47:
meldingg!


iamwhoiam
iamwhoiam zei op 16 feb 2014 - 16:46:
leeukkk


XxAmyxX zei op 16 feb 2014 - 13:45:
Wauwie


williewortel
williewortel zei op 16 feb 2014 - 13:02:
Super meid