Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Dreams or Love » Het vervolg van de dag

Dreams or Love

5 mei 2009 - 21:53

1034

1

252



Het vervolg van de dag

Toen ze binnen in de zaal klaar waren ging Flora de rest voor. Ze wist de weg zo goed omdat ze er al eens met de band was geweest. Toen ze backstage liepen zag ze de gezamenlijke kleedkamer. En de kleedkamer die zij altijd met Bill deelde. Ook nu was dat weer zijn kleedkamer. Maar ze durfde niet te kijken of hij er was. Toen ze bij de gezamenlijke kamer aankwamen klopte flora op de deur en Tom deed open.
Hij leek wel blij haar te zien en deed dan ook vrij snel open. Toen ze binnenkwam zag ze dat Bill haar even blij aankeek totdat jane’s neef naast haar kwam staan. Toen ze allemaal binnen waren omhelsde flora de meiden. Maaike had ze niet zo lang geleden nog gezien maar Flora en Sara al meer dan ene half jaar niet. En dan hadden ze ook nog bijna geen contact gehad. Ze had ze zo gemist maar ze wist dat het nodig was geweest om al het contact te verbreken. Toen ze klaar waren. Kwamen ook Tom Georg en Gustav op haar afgelopen en gaven haar hun bekende boks. Vervolgens stelde Flora iedereen voor. En toen ze klaar waren zei Georg:’Nou welkom, jullie moeten je maar niet teveel van bill aan trekken want hij is al zo chagrijnig sinds……………… nou jah al ene hele tijd. Maar wij hebben ene verassing voor jullie. Het zit namelijk zo dat We eerst met z’n allen uit eten gaan. Alleen is er 1 probleem. We hebben namelijk maar voor 9 gereserveerd dus er moet 1 iemand hier blijven.’ Voordat Bill kon zeggen dat hij hier bleef. Stond jane’s neef op en zei dat hij hier bleef om de beveiliging t e controleren. En hij vroeg of ze dat niet erg vond.
Flora antwoordde;”ťNatuurlijk niet sgatje. En zullen we met jullie of met onze limo gaan.’
Tom antwoordde dat ze wel met de limo van de meiden wouden gaan. Maar toen ze daar aankwamen schrok hij toch wel ene beetje. Maar jah hij had het beloofd dus zo ging tokiohotel op weg om te eten in een roze limo.

Toen ze bij het restaurant aankwamen ging alles zo zitten dat Flora en Bill alleen nog maar naast elkaar konden zitten. Ze hadden het rustig want ze zaten op ene plek ver uit het zicht van de pers. Toen de ober kwam bestelden ze eten. Tom bestelde samen met Maaike ene Athene schotel, Sara en Gustav namen ene parthenon schotel, Jane en Georg namen ene mixed grill, Bill nam ook ene mixed grill, De prinsessen namen samen ene Aphrodite schotel en Flora bestelde………. GARNALEN. Toen het gebracht werd begon iedereen lekker te eten. Maar toen er een stukje van de schil van ene garnaal in toms glas belandde leidde dat bij bijna iedereen tot ene lachbui behalve bij bill en de prinsessen. Bill had gewoon geen zin om te lachen en de prinsessen begrepen er niks van. En dat zorgde ervoor dat Georg het uit legde en er volgens alleen maar herinneringen werden opgehaald. Flora trok het niet. Het waren herinneringen over de tijd dat zij nog een deel was van tokiohotel dat ze nog met bill samen was. Ze stond op en zei : ‘Ik moet even naar de wc en een belletje plegen. Meiden luisteren he?’ De meiden zeiden dat ze dat zouden doen en vervolgens liep Flora weg. Niet veel later zei bill dat hij nog even naar een vriend van hem moest bellen omdat die jarig was.
Dus ook bill liep weg. Op het dames toilet zat Flora te huilen. Maar ineens hoorde ze door haar snikken da er ook iemand op het jongens toilet aan het huilen was. Daar zat Bill namelijk. Vervolgens trok flora door en liep naar buiten om daar te gaan staan bellen.
Zo stond ze daar nog toen bill ene minuut of 5 later de wc uitkwam. Ze kon zien dat hij gehuild had. Maar behalve dat voelde ze het ook. Ze wou op hem aflopen maar iets hield haar tegen. Het was alsof er ene onzichtbare muur tussen hen instond waar ze niet voorbij kon komen hoe graag ze ook wou.

Een minuutje of twee nadat Bill was terug gelopen kwam ook flora terug en ze besloten om een toetje te nemen. Alles stelletjes bestelde een dame blanche en ook de prinsessen namen dat. Bill besloot om dan ook maar een dame blanche te nemen en flora deed hetzelfde.
Nadat ze hun eten ophadden besloten ze om nog wat te drinken. De meisjes namen cola. En de rest nam koffie. Maar Flora nam koffie en een mandarijnenlikeurtje. Ze moest gewoon even iets sterkers hebben. Nadat ze dat op hadden betaalde ze en besloten om nog even gezamenlijk te gaan zingen bij het concert gebouw. Terwijl de rest bezig was riep jane of flora even kon komen. Het was ene afleidingsmanoeuvre want flora moest oefenen voor de verassing.
Nadat ze klaar waren, de meiden hadden prachtig meegezongen, gingen ze naar hun hotelkamer. Daar douchten ze zich en verkleedde zich. Vervolgens moesten ze terug naar het gebouw. Toen ze er dit keer aankwamen stond er allemaal pers. Niemand wist dat de prinsessen erbij waren maar toen men hen zag werd het natuurlijk ene chaos en iedereen vroeg of dit niet te moeilijk was voor Flora. Maar flora negeerde het en liep door. Toen ze binnenkwamen liepen ze naar hun plekken toe. Niet veel later stroomde heel de zaal vol en begon het concert. Flora genoot ervan en zat zacht mee te zingen met alle nummers. Totdat Alexia vroeg: ‘Flora hoe komt het dat jij al die nummers zo goed kent.’ En flora zei: ‘Dat komt omdat ik ze geschreven heb toen ik nog wat had met Bill toen heb ik al hun laatste nummers geschreven.’ En terwijl ze dat zei moest ze toch wel even ene traantje wegpinken.
De meiden waren even verbaasd en gingen toen weer verder luisteren. Al snel was het pauze en mochten de meiden even backstage. Ze hadden lol en iedereen gedroeg zich als normale mensen. Toen gingen de meiden weer terug naar hun plek en flora vertelde dat ze straks even weg moest en dat de meiden dan goed beveiligd zouden zijn en hun nanny er zou zijn.


Reacties:


ParaSiempre
ParaSiempre zei op 5 mei 2009 - 22:47:
Super verhaal sgat super verhaal
ik ben hier gebleven.