Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me || Louis Tomlinson » ---> 11

Kiss me || Louis Tomlinson

16 feb 2014 - 14:39

687

3

332



---> 11

P.O.V Andy Samuels.

31th december 2013 21.00

Ik ga door de fotos die ik en Cloe gisteravond hebben gemaakt. We hadden de grootste lol. Ik bijt me lip. Ze was super mooi en sexy. Eigenlijk voel ik me best schuldig. Omdat ik deze gevoelens heb. Ik bedoel ze is met Louis. En dan eigenlijk niet zo zeer vanwege Louis. Maar omdat hij met Liam in One Direction zit. Ik hoop niet dat louis boos op Liam wordt vanwege dit. Waarom zou hij? De gevoelens die ik bij haar heb zijn niet zo zeer dat ik een relatie met haat wil. Nee eigenlijk is het pure lust. Het borrelt op elke keer dat ik haar zie. Dan wil ik dat ze me verwent. ik kan toch geen relatie in stand houden. Eerlijk gezegt ben ik de grootste minst vertrouwelijke klootzak die ik ken. Ik kijk van me mobiel weg de kamer rond. Iedereen geniet van zijn eten. Er zijn zo ongeveer 50 mensen. Allemaal vrienden en familie. Cloe zit naast Danielle en Louis natuurlijk. Best ver van mij vandaan. Jammer genoeg. Ik kijk naar haar. Ze is sexy vandaag ook al. De lust die ik van haar krijg is ongekend. ik scan haar lichaam de mooie contouren. Haar borsten. Haar lippen die vrolijk lachen naar Danielle. Haar ogen.

"Andrew mijn lieverd" klnikt een oudere stem. "Hallo mevrouw. Payne." zeg ik tegen de liefste oma Liam kon wensen. "hoe is het met jou?" vraagt de lieve beleefde vrouw. "goed. Met u?" "ow goed hoor goed hoor. Andrew neem deze wijze worden van de oudere vrouw. Liefde is alles wat je nodig hebt. Zonder liefde ben je nergens." ik ben in war. Waar heeft ze het over? "Sorry, ik begrijp het niet." vraag ik. "ik bedoel dat niks je moet tegen houden om te houden van niet wie je houdt. Asjeblieft Andrew maak niet dezelfde fout die ik maakte. " Totaal ik de waar ze me weer alleen. Waar heeft ze het over? Over Cloe? Maar dat kan ze nooit weten.

P.O.V Cloe White

31th december 2013. 23.30

"Nog een half.. Uuh half uur" Een nu al dronken Andy leunt op me schouder. Ik vraag nog een paar shotjes aan de barman. Ik gooi ze een voor een naar binnen. "Zo mevrouw heeft ook zin hoor. " hoor ik naast me in een split second herken ik de stem. "Zoe!!" Roep ik en omhels haar. "kijk eens dames." Andy overhandigd ons de volgende rij shotjes. "Andy. Dit is Zoe Sugg mij beste vriendin". Ze schudden elkaars handen. "hij is hot" fluisterd Zoe in me oor als Andy even later met een vriend gaat praten. 10.. 9.. Iedereen schreeuwt het door de zaal en loopt naar buiten. 8.. 7.. Ik volg Zayn. 6.. 5.. En kom naast hem terecht waar ook de rest om heen komt staan. 4.. 3.. Dan wordt ik weg getrokken. ik schrik. Ik kijk en zie de blonde lokken van Andy hun weg vinden tussen de mensen hij trekt me mee naar binnen. Binnen aan gekomen. Het is helemaal leeg er is niemand meer. 2.. "Sorry. Dit moet ik echt even doen." zegt hij terwijl hij me naar zich te trek. 1.. Ik voel me veilig in zijn sterke maar toch zacht comfortabele armen als onze lippens elkaar raken. Het vuurwerk knalt de lucht in.

P.O.V Louis Tomlinson.

23.59

4.. 5.. Ik probeer me weg te vinden tussen de mensen. Waar is Cloe? 4.. 3. In de verte staat de rest zal ze daar bij staan. ik stoot perongelijk hard tegen iemand aan. Ik maak me excuses. 2.. Ik ben er bijna. We hebben echt veel te veel mensen uit genodigd. ik ben bij de rest aan gekomen maar Cloe is nergens te bekennen. Waar is ze? 1.. "Happy new years" Niall drukt me in een knuffel. Nou ja ik zie haar zo wel. "gelukkig nieuwjaar buddy" wens ik hem toe. Ik ga iedereen af. Vrijwel letterlijk iedereen. Ondertussen is iedereen weer binnen. Alleen Cloe kan ik nog steeds niet vinden . het is al half 1 en kan haar nog sdeeds niet vinden. In fact niemand heeft haar nog gezien na 12 uur.


Reacties:


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 16 feb 2014 - 16:54:
Ooeeeehhh. Andy, Andy, Andy.......
Ik wil weten hoe het verder gaat!!!
X


justmissF24
justmissF24 zei op 16 feb 2014 - 14:48:
Noooooooo ik hoop dat het goed komt tussen louis en chloe!!! Wat doet ze toch & andy arghh........


XxAmyxX zei op 16 feb 2014 - 14:47:
Omg! DRAMAA!! LIKE LIKE LIKEE