Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me || Louis Tomlinson » ---> 12

Kiss me || Louis Tomlinson

16 feb 2014 - 20:29

639

2

392



---> 12

P.O.V Cloe White.

1th februari 2014 00.10.

Als twee kinderen van 6 die een lolly stelen staan we giechelend in Andy's hotelkamer. We konden nog maar net weg komen of Louis had ons gezien. "Dat was close" zeg ik uitgeput van het rennen. Ik wil veder de hotelkamer in lopen maar Andy grijpt me bij me middel en drukt me tegen hem aan. Mijn rug tegen zijn borst. Zachtjes haalt hij de haren uit me nek. En plaatst zijn heerlijke zachte lippen op de huid. ik draai me naar hem toe. Mijn handen openen de knoopjes van zijn witte overhemd. Als ik halverwege ben pakt hij me handen. "weet je dit zeker?" vraagt hij. Ik knik. "ja" Andy loopt me voor bij en laat zich op het bed zakken. "kleed je uit" commandeert hij. Ik doe braaf wat het zegt en laat seconden later me jurkje op me grond vallen. hij scant me lichaam terwijl ik me bh los maak. Zodra deze ook op de grond ligt trekt Andy zich naar me toe. "Je bent zo mooi" fluisterd hij terwijl hij me boven op hem drukt. Ik ga recht op zitten. Precies zo dat ik nog net bij zijn riem kan. Andy volgt me bewegingen. ik maak de gesp los en voor ik het door heb verdwijnt mijn hand is zijn boxer.

P.O.V Louis Tomlinson

1th februari 2014 01.49

Ik stuur maar eens een smsje naar Cloe bellen helpt niet.

Lief. Waar ben je? Zoek je al een tijdje! Je zal best wel oke zijn maar als het nog lang duurt ga ik me zorgen maken. X louis

Ik snap het niet waar kan ze zijn. Dan pas heb ik in de gaten dat ik het podium wordt op geroepen. Liam staat te blaren in de microfoon dat ik moet komen. Ow ja fack dat optreden. Ik zet een big smile op me gezicht en stap het podium op. "wat was er?" vraagt Harry als ik hem voorbij loop. Ik gebaar dat het niks is en pak de microfoon aan die Liam me voor me voor houdt. En het intro van best song ever wordt gespeeld. Drie nummers later zie ik Cloe in het publiek staan. Ik zwaai en ze zwaait terug. Gelukkig nothing happend.

P.O.V Cloe White

1th januari 2014 2.20

Na mee schreeuw van iedereen en van mij met de jongens neemt de ingehuurde band het weer over. Het eerste wat Louis doet als hij naar me toe komt gestroormd is me een kus geven. "gelukkig nieuwjaar lief" zeg ik. Als onze lippen elkaar los laten. "waar was je nou?" Vraagt Louis op een dringende toon. Pff daar heb ik nu echt geen zin in. "Gewoon ergens boeiend" zeg ik geïrriteerd. "Ow ik mag het weer niet weten zeker" schreeuwt hij net iets te hard. Een paar mensen kijken om. "Gaan we echt nu ruzie maken." zeg ik. "ik maakte me gewoon zorgen Cloe." gaat hij veder. "ja fantastisch wil je wat drinken. " praat ik erover heen. Blijkbaar werkt het want hij loopt braaf achter me aan. Eigenlijk zou ik me schuldig moeten voelen om wat ik net met Andy heb gedaan. Maar zo voelt het totaal niet. Misschien komt het omdat ik er echt van heb genoten. Ben zelfde zo bevredigd. En waarom kan het eigenlijk niet? Het is tenslotte puur een lichamelijke handeling. ik weet niet wat het is. Met Louis is het altijd het zelfde. Andy heeft me dingen laten voelen die nog nooit iemand mij heeft laten voelen. Louis besteld een biertje voor zich zelf en een bacardi cola voor mij. Zodra Louis zich even van me weg draait voel ik een hand op me kont. Die er zachtjes in knijpt. Ik weet meteen dat het Andy is. Ik draai me niet om maar pak zijn hand. Ik laat deze net op tijd los als Louis zich weer om draait.


Reacties:


XxAmyxX zei op 16 feb 2014 - 20:57:
Omg, ik vind het zo zielug voor Louis :/ Maar jeetje, ik hou van dit verhaal..


justmissF24
justmissF24 zei op 16 feb 2014 - 20:44:
Woahh sneeky!!