Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » stand alone (1D And Youtubers) » A youtube weekend (Joe Sugg)

stand alone (1D And Youtubers)

16 feb 2014 - 23:36

517

0

268



A youtube weekend (Joe Sugg)

Als je Joe Sugg niet kent check hem out! Www.youtube.nl/thatcherjoe hij is geweldig en super hot!

Lief dagboek,

Eindelijk is het zo ver. Ik en Joe zijn eindelijk samen. Ik ben zo blij! Oke zo is het gegaan.

"Omg serieus die gozer is elke keer weer knapper" ik en louise laten onze tassen op de bedden zakken. Ze weet precies over wie ik heb. Sexy beast Joe Sugg. "He Jane heb je hem door iedereen is in een relatie behalve jij en Joe" ik knik. "Kan geen toeval meer zijn." En we beginnen onze tassdn uit te pakken. Elk jaar komen we naar dit geweldige huis in de middle of nowhere. Iedereen is er ik, Louise, Zoe, Alfie, Mar us, Niomi, casper, Gaby, Jim, Tanya, tyler, troye en dan natuurlijk Joe. Ik ben nu al een jaar ontzettend verliefd op hem. Hij is alles wat ik wil in een jongen.

Nadat alles is uitgepakt lopen we luid kletsend naar beneden. Joe staat met een ontbloot bovenlijf en alleen een zwembroek aan met zijn mobiel te spelen. "hey" kijkt hij van het ding weg. "Gaan jullie mee zwemen?" vraagt tie. "ow ja goed idee" roept Louise meteen. We rennen meteen naar boven. Ik trek me nieuwste bikini aan het is een blauw wit gestreepte met een roze lintje. Voor we met onze ogen kunnen knipperen of we liggen al naast het zwembad. "Oi" hoor ik van verte. "Tylerrrrr!" roept Louise en rent naar binnen. Joe en ik blijven alleen achter. "kom ook!" roept Joe vanuit het zwembad. "Ja zo!" roep ik terug. "Nee nu" plaagt Joe me een beetje. "neeh" plaag ik op mijn beurt. Ik kijk hoe hij uit het water komt. De druppels vallen langs zijn sixpack naar beneden. "Jij gaat gewoon in het water" zegt hij. Met zijn natte lijf pakt hij me op. "Nee! Joe! Please Nee!" spartelik tegen. Eigenlijk vind ik het helemaal niet erg maar dat laat ik mooi niet weten. Hij hoef maar drie stappen te zetten en we raken allebei het water. "wat ben je toch mooi he" mompelt Joe terwijl hij me tegen de kant aan duwt. Ik bloos. Hij geeft me wel vaker complimenten maar ik bloos nog zo erg. De vlinders in me buik gaan als een gek tekeer. Hoe dichtbij hij komt hoe erger het wordt. Het is ondiep water dus kan ik gewoon staan. Hij ook. Hij veegt de haren die voor me gezicht vallen achter me oor. "Je bent echt heel mooi" herhaald hij zichzelf. Ik kijk naar beneden uit verlegenheid. zachtjes tilt hij met zijn hand me hoofd om hoog. "Mag ik je kussen" vraagt hij. Ik knik weet eigenlijk niet wat te zeggen. Om vervolgens zijn lippen op de mijne te voelen. "Ja hoor eindelijk!" horen we van achter mij. Het is marcus. "Na een jaar mag het eindelijk wel een keertje!" zegt Zoe die achter hem staan.

Ik sla me dagboek dicht. "Kom je?" vraagt Joe. Ik kruip lekker tegen mijn allerliefste en mooiste vriendtje josef Sugg aan. "ik ben zo blij met jou" fluisterd hij in me oor onvervolgens zijn warme lippen in md hals te plaatsen. Als gelukkigste meisje van de hele wereld van ik in slaap


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.