Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik. » 028 – The end of the night, we should say goodbye.

Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik.

17 feb 2014 - 17:28

671

7

507



028 – The end of the night, we should say goodbye.

Hello Lady's! Ik ben begonnen aan een nieuw verhaal. Wederom over Zayn. Wie geïnteresseerd is, het heet; It took so little to love you. Image and video hosting by TinyPic JAAAAAAAA! IK HEB GIFJESSSSS! Dankjewel justmissF24 xxx

Angel Leah James.

Op het vliegveld hebben we de eerste de beste vlucht naar Londen gepakt. We zijn alweer bijna thuis. ‘Nathan.. weet je zeker dat je niet meer met mama alleen wilt wonen?’ Nathan knikt heftig zijn hoofd. ‘Ja, met papa erbij..’ Zayn kijkt geamuseerd naar mij. ‘Meteen een papas kindje hè?’ ‘Niet eerlijk.. Ik heb elke dag voor hem gezorgd..’ chagrijnig kijk ik uit het raampje. ‘Dat is ook niet eerlijk, en dat weet je best!’ ‘Gaat lekker.. we wonen nog niet eens samen, en we hebben al ruzie..’ Ik hoor Zayn geërgerd zuchten. ‘Ik ben niet boos, dus dat telt niet.’ ‘Ik ben boos, dus het telt wel degelijk..’ Ik bijt op mijn lip om niet uit te vallen. ‘Angel.. please.. Wat is dit nou? Ik heb toch gezegd dat je het niet moet doen als je het niet wilt..’ Ik haal mijn schouders op. ‘Ik doe het niet voor mezelf. Ik gun mijn kind zijn vader.. Dat is alles..’ ‘Je doet het niet voor jezelf? Doe je het niet voor ons?’ Ik zucht hard. ‘Jeetje, stel je niet zo aan asjeblieft.. Je weet zelf het antwoord ook wel..’Eigenwijs blijf ik uit het raampje kijken. Na een tijdje verzacht mijn houding. ‘Zayn, natuurlijk doe ik het wel voor mezelf en voor ons.. Maar vooral voor Nathan, dat snap je toch wel?’ Zayn haalt nors zijn schouders op. Dan niet..

‘Pak maar je eigen spullen, dan pak ik de spullen op Nathans kamer..’ Ik knik zachtjes en begin mijn persoonlijke bezittingen te verzamelen. Als ik al mijn kleding en schoenen uit mijn kast heb, begin ik aan mijn make-up en verzorgingsspullen. Daarna pak ik vooral foto’s en oude persoonlijke dingetjes. ‘Babe..’ Zayn staat in de deuropening. ‘Hmm?’ Ik kijk hem vragend aan. ‘Zullen we gaan slapen en morgen verder gaan? Het is al laat en we hebben een lange vlucht achter de rug. Nathan ligt al een tijdje in bed..’ Stilletjes kleed ik me om en schuif in mijn vertrouwde bed. Zayn gaat naast me liggen en pakt me vast. ‘Ik snap het, sweetie.. Natuurlijk denk je eerst aan Nathan en dan aan jezelf. I’m so sorry..’ Ik kus zijn hoofd. ‘Het is oké.. slaap lekker!’ ‘Slaap lekker!’

Binnen twee dagen hebben we het hele huis leeg gehaald. Snel gedaan, al zeg ik het zelf. Mijn huisje staat al te huur, en we wonen nu officieel in casa Malik. Toch heb ik besloten niet meer mee terug naar Amerika te gaan. Wat moet ik daar nou doen als de heren de hele dag alleen maar weg zijn? Zonder Daan en Eleanor trek ik dat echt niet hoor. Zayn was er niet blij mee, maar hij heeft het moeten accepteren.

Met tranen in zijn ogen, pakt Zayn Nathan op. ‘Hoe lang moet je weg papa?’ Nathans oogjes zijn ook vochtig. ‘Net zo lang als de vorige keer kerel. Ik ga je missen..’ Ik probeer een snik te onderdrukken. Zayn kijkt me aan. ‘En jou ook, my love..’ Ik knik. ‘Ik jou ook.. Maar het is echt beter dat we niet meegaan.’ Nathan huilt. ‘Mama, ik wil wel mee..’ Zayn huilt. ‘Dat kan niet kerel, jij moet bij mama blijven. Ik bel je elke dag oké?’ Ik huil. Nathan huilt nog harder. Het doet me pijn mijn twee belangrijkste mannen zo te zien. ‘Kom, geef me een kus. Papa moet weg..’ Zayn veegt de tranen van zijn wangen en geeft Nathan een kus. Als hij Nathan op de grond zet, breekt de hel los. Zayn kust me, ik kus terug. Nathan klampt zich vast aan het been van Zayn. ‘Niet weg gaan papa. Ik ben toch lief?’ ‘Big boy, kom eens hier.’ Zayn hurkt neer bij Nathan. ‘Mama is heel verdrietig nu. Pas je goed op haar? Beloof je dat aan mij?’ Nathan knikt, geeft Zayn nog een laatste knuffel en kijkt me dan met betraande oogjes aan. ‘Kom..’ Hij komt op me afgelopen en ik neem hem in mijn armen. ‘Love you, guys!’ Nathan en ik zwaaien Zayn uit. Tot over 40 dagen..


Reacties:

1 2

1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 18 feb 2014 - 13:49:
Aaaawwhhh, ik vind Nathan echt super schattig!!
Echt een heel leuk hoofdstuk, LOVE THIS STORY! X


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 17 feb 2014 - 21:40:
toooo cuute ! melding!


iamwhoiam
iamwhoiam zei op 17 feb 2014 - 18:16:
aww leuk hoor xx


1Dtjetanya zei op 17 feb 2014 - 18:02:
zoo cute!!


xDeadAngel
xDeadAngel zei op 17 feb 2014 - 17:09:
cute c: