Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond] » 10~A new job?

Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond]

17 feb 2014 - 16:53

1198

14

476



10~A new job?



Jade Maria Tearly

Uitgeput gooi ik mijn tas op de grond en plof neer op het zachte matras van mijn bed. Minuten later ga ik weer rechtop zitten en bind mijn haar op in een hoge staart, waarna ik mijn schoenen weer aantrek en naar beneden loop. ‘Ik ga even naar de dansschool in het centrum,’ meld ik mijn vader. Hij knikt en ik loop de hal, waarna ik het huis verlaat en de oprijlaan afloop. Met een glimlach op mijn gezicht stop ik mijn oortjes in mijn oren en zet het eerste nummer op mijn mobiel op. Airplanes van B.O.B. Zachtjes zing ik mee, mijn tocht naar de dansschool beginnend.

Zonder enige problemen kom ik aan in het centrum, waarna ik op zoek ga naar de dansschool. Al snel heb ik hem gevonden, met een beetje hulp van een aardige oude dame. Gevuld met opwinding stap ik naar binnen en loop naar de receptie. ‘Ehm, hallo?’ vraag ik onzeker. De vrouw achter de desk kijkt op en glimlacht beleefd. ‘Hallo, kan ik je helpen?’ Ik knik. ‘Ik zou graag wat informatie ontvangen over de lessen hier.’ De vrouw knikt. ‘Enige specifieke lessen waarin je geïnteresseerd ben?’ Ik knik weer. ‘Jazzballet en streetdance, alsjeblieft.’ De vrouw knikt en staat op, om vervolgens naar een grote kast te lopen. Ze schuift een la open en pakt er twee foldertjes uit. Ze loopt weer terug naar de balie en legt de foldertjes naast elkaar op de balie. ‘In deze twee foldertjes kan je alle informatie lezen over de lessen die we hier geven. Tijden, dagen, kledingvoorschriften etc.’ Een glimlach neemt zijn plaats op mijn gezicht. ‘Dank u wel, ik denk dat u me gauw weer terug ziet.’ De vrouw glimlacht en gaat weer zitten. ‘Ik kijk ernaar uit, je ziet eruit als een goede, getrainde danseres.’ Ik bloos een beetje en verlaat dan de dansschool. ‘Jade!’ hoor ik iemand roepen. Snel draai ik me om en sla een klein gilletje zodra ik Quinn zie. ‘Quinnie!’ We geven elkaar een dikke knuffel en grijnzen breed. ‘Wat doe jij hier?’ vraag ik dan verbaasd. Quinn wijst naar de trainingstas over haar schouder. ‘Ik dans hier.’ Mijn mond valt open van verbazing. ‘Serieus? Wat voor dans doe je?’ vraag ik enthousiast. Ze grijnst en verschuift haar tas iets. ‘Ik doe aan jazzballet en breakdance.’
‘Cool! Ik doe ook aan jazzballet.’
‘Serieus?’ Ik knik heftig en ze grijns nog breder. ‘Dan hoop ik dat je bij mij in de les komt dansen. Hoe goed ben je?’ Langzaam haal ik mijn schouders op. ‘Redelijk goed, al zeg ik het zelf. In London danste ik mee in de wedstrijd groep.’ Quinn lacht. ‘Dat is toevallig, ik dans hier mee in de wedstrijdgroep.’ Ik glimlach. ‘Denk je dat ik goed genoeg ben om er bij te komen?’ Ze knikt en legt een hand op mijn arm. ‘Vast wel, maar ik moet nu gaan, anders kom ik te laat.’ We geven elkaar een knuffel en ze verdwijnt naar binnen, waarna ik mijn oortjes in mijn oren stop en richting de winkelstraten loop.

Na een tijdje passeer ik de Forever 21 en ik neem een kijkje naar binnen. Dan herinner ik me dat Malika hier werkt en neem ik een stap naar binnen. Mijn ogen scannen de ruimte en vallen op het slanke figuur van Malika. Ik glimlach en loop naar haar toe. ‘hey Malika.’ Ze draait zich om en geeft me meteen een knuffel. ‘Hey Jadie.’ Ik lach en knuffel haar terug. ‘Wat doe je hier?’ vraagt ze als ze zich terug getrokken heeft. Ondertussen draait ze zich naar een rek vol met kleding en hangt ze op bij de rekken. ‘Ik ben naar de dansschool geweest, even wat informatie opgevraagd over de lessen daar.’ Malika knikt. ‘Je had me al verteld dat je van dansen houdt. En? Denk je dat je er lessen gaat nemen?’ Ik haal mijn schouders op. ‘Geen idee. Het gebouw ziet er mooi, schoon en modern uit, maar ik moet de foldertjes nog even doorlezen.’ Ze knikt. ‘Zeg, heb je nog een baantje nodig?’
‘Hoezo?’
‘Nou, mijn baas zoekt nog iemand voor in de winkel en het leek me wel leuk om samen met jou te werken.’
‘Ik heb wel een baantje nodig eigenlijk.’ Ze klapt blij in haar handen. ‘Mooi, ik zal even het formulier voor je halen. Wacht hier.’ Ik knik en Malika loopt er snel vandoor. ‘Leuk om jou hier te zien.’ Scherp adem ik in en draai me dan om. ‘Niet leuk om jou hier te zien,’ bijt ik hem toe. Hij grinnikt en slaat zijn armen weer om mijn nek, maar voordat hij me naar zich toe kan trekken zet ik mijn handen tegen zijn borst. ‘Laat me los.’ Hij schud zijn hoofd en ik zucht, mijn vingers krommend waardoor mijn nagels in zijn huid zakken. ‘Hee!’ roept hij verontwaardigd. Zijn handen vallen langs zijn lichaam en hij klemt zijn kiezen op elkaar. ‘Gaan we moeilijk doen, dame?’ Ik rol mijn ogen. ‘Komt er een achter.’ Hij grijnst en pakt me ruw bij mijn heupen, waarna hij me tegen zich aantrekt. Zijn lippen plaatst hij op mijn schouder en langzaam verplaatst hij ze naar mijn oor. ‘Daar ga je spijt van krijgen, Jade.’ Ondanks het feit dat ik dit allemaal heel gevaarlijk moet vinden, kan ik niet ontkennen dat Liam die mijn naam zegt ongelofelijk hot is. ‘Jade ik heb hi-wat de hell?!’ Snel laat Liam mijn los en ik geef hem een duw na, dan draai ik me om naar Malika en glimlach. ‘Bedankt voor het formulier, Malika. Ik zal het morgen weer inleveren, oke?’ Ze knikt beduusd en staart met toegeknepen ogen naar Liam. Ik geef haar een knuffel. ‘Ik zie je morgen wel, oke? Komen jij, Quinn en Marissa me weer ophalen?’ Ze scheurt haar dodelijke blik los van Liam en kijkt me aan. ‘Tuurlijk,’ ze buigt zich naar me toe en voegt daar zachtjes aan toe, ‘wees voorzichtig, oke?’ Ik knik en geef haar een laatste knuffel, dan draai ik me om en staar Liam aan. ‘Ik zie jou, helaas, morgen ook wel weer. Asshole.’ Dan loop ik de winkel uit.

Voordat ik ook maar twee stappen verder heb gezet, grijpt iemand mijn pols vast. Ik zucht diep. ‘Wordt dit niet een beetje oud?’ Dan zet ik mijn nagels weer in zijn pols, tenminste, dat was mijn bedoeling. Hij grijpt namelijk snel mijn hand vast en geeft me een zacht rukje, waardoor ik omdraai en hem aankijk. ‘Ik bewonder je moed, Jade, maar dit gaat slecht aflopen. En dat wil geen van ons beiden.’ Ik trek een wenkbrauw op. ‘Dan laat je het toch niet slecht aflopen?’ Hij lacht. ‘Dame, hoezeer ik jouw mooie gezichtje ook wil sparen. Ik ben de baas hier en ik duld geen tegenstand. Dus ik stel voor dat je je plannetje laat varen en braaf gaat doen wat ik zeg, begrepen?’ Zijn grip op mijn polsen is ondertussen verstevigd, maar ik geef geen krimp. Stuurs staar ik in zijn bruine ogen (holy fuck, die zijn zo mooi. Nee, focus Jade) en glimlach. ‘Dacht het niet, Liam.’ Dan trap ik op zijn tenen en trek me los, waarna ik me omdraai en naar huis loop.

Reageren=Melding


Reacties:

1 2 3

Chayenne
Chayenne zei op 18 feb 2014 - 20:10:
Want more enzo.
IK wil ook in de forever 21 werken
VERDER!


IrishPig
IrishPig zei op 18 feb 2014 - 16:20:
I WANT YOU TO.... WRITE!! WRITE!! WRITE YEAHH!!! I WANT YOU TO HIT THE PEDAL HEAVY METAL SHOW ME YOUR WORK!! YEAHHHHHH...

That's what I'm talking about!! Jade You're the man!! WHOOHOOOO


Hannahbanana zei op 18 feb 2014 - 13:32:
AWESOMEEEE.


Lishaa
Lishaa zei op 17 feb 2014 - 21:00:
Jade is echt stoer, oke dit klinkt kinderlijk maarja who cares hahaha maar serieus weer een goed hoofstuk!


Dominique zei op 17 feb 2014 - 19:31:
Het zou zo leuk zijn als Jade iets met badass Liam kreeg en hem een beetje het rechte pad op trok.. Nu al zin in het volgende hoofdstuk! Can't waaait.