Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Can I trust you? { One Direction, Luke Hemmings, Austin mahone and Justin Bieber} » .OO5. Ivana Rose

Can I trust you? { One Direction, Luke Hemmings, Austin mahone and Justin Bieber}

17 feb 2014 - 17:43

706

19

553



.OO5. Ivana Rose

Sorry voor het lange wachten!

De zon schijnt fel in mijn ogen als ik het vliegtuig uitstap. Ik kijk om me heen en loop naar de band waar de koffers ieder moment tevoorschijn kunnen komen. Achter mij zie ik Kim druk appen. ‘Lukt het een beetje?’ vraag ik aan haar, ze knikt en begint te lachen. ‘Je weet toch dat ik belangrijk ben voor ieder mens en dat niemand zonder mij kan leven?’ zegt ze heel serieus en kijkt me aan. Ik kan mijn lach niet meer inhouden en Kim en ik proesten het uit van het lachen. ‘Jouw koffer is daar’ zegt Kim en wijst naar mijn roze-zwarte koffer. Ik loop erheen en zie in mijn ooghoeken dat Kim ook haar koffer pakt. 'We hadden net zo goed een taxi kunnen pakken, in plaats van zo'n vliegtuig, we moesten alleen naar de andere kant van de stad' zeg ik tegen Kim. 'Dus? Het vliegtuig is voor coole mensen en met de taxi duurt het misschien wel 1,5 uur' zegt Kim en we beginnen gelijk weer te lachen. We lopen samen de gang door om ons uit te checken en zien al gauw een man staan met een groot bord. Op het bord staat Ivana Rose en Kim Jones. Kim tikt me aan en wijst ernaar, ik knik en samen lopen we naar de man toe. ‘Zijn jullie Ivana en Kim?’ vraagt de man en kijkt eerst mij, en dan Kim aan. ‘Ja, ik ben Kim en dit is Ivana’ zegt Kim en wijst naar mij. Ik steek mijn hand op als gebaar en de man knikt. ‘Als jullie mij willen volgen, dan breng ik jullie naar de bestemming’ zegt de man en loopt voor ons uit. Kim haalt haar schouders op en ik denk precies hetzelfde, we pakken onze koffers en lopen maar achter de man aan.

‘Waar brengt u ons heen?’ vraagt Kim als de man de auto start en de parkeerplaats afrijdt. ‘Ik breng jullie naar je hotel waar jullie kunnen overnachten en morgen worden jullie weer opgehaald en weggebracht'. Ik knik en zie hoe Kim onderuit zakt in de achterbank. 'Is het hotel mooi?' vraagt Kim, de chauffeur kijkt haar via het raampje aan en zucht. 'Wat een chagerijn' fluister ik naar Kim, ze knikt en kijkt weer naar buiten. 'Weet je wie ik wel eens tegen wil komen?' zegt Kim. 'Nou, als je dat niet zegt zou ik het niet weten' zeg ik. Kim kijkt me droog aan en vertelt verder. 'Louis Tomlinson en de rest van One Direction' zegt ze en gilt het weer uit. De chauffeur zet de radio nog harder en schudt zijn hoofd. 'Ook fans van One direction?' zegt de man en kijkt via het spiegeltje naar mij. 'Ja duh, wie nou niet?' zeg ik en de man richt zijn blik weer op de weg. 'Wat gaan we vandaag doen?' vraag ik aan de man. 'Jullie mogen zelf weten wat jullie gaan doen, als jullie maar in de buurt van het hotel blijven' zegt hij. 'We zijn geen kleine kinderen meer hoor, we kunnen de weg heus wel terug vinden' zegt Kim en kijkt me lachend aan. 'Jullie hebben mij gehoord, in de buurt van het hotel blijven' zegt de man. De rest van de rit zegt hij niks meer.

'Hier is jullie hotel, jullie kamer is al klaargemaakt, jullie hoeven alleen je te melden bij de receptie' nadat hij dat had gezegd scheurt hij de straat uit. 'Laten we dan maar naar binnen gaan' zegt Kim, ik volg haar het hotel in. 'Waar kan ik jullie mee helpen?' vraagt de vrouw achter de balie. 'Een kamer voor Kim Jones en Ivana Rose' zeg ik. De vrouw knikt en pakt de sleutel van de kamer. 'Veel succes met et spel, dat zullen jullie wel nodig hebben' zegt de vrouw en knipoog naar mij. Kim en ik lopen de trap op en zoeken onze kamer. Uit andere kamers horen we jongens roepen en schreeuwen, jongens zijn altijd luidruchtig. In een andere kamer horen we een jongen en een meisje, het meisje heet zo te horen Rachel. 'Ook lekker gezellig hier' zeg ik en wijs naar de kamers waar het geluid uit komt. 'Misschien slapen daar wel knappe jongens' zegt Kim en opent de hotelkamer.


Reacties:

1 2 3 4

MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 4 juni 2014 - 18:06:
Ik lees mee!
Melding!!

-X-


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 1 april 2014 - 7:03:
Super !! Ik heb het net helemaal gelezen x


1D Luk Hemmings en Austin Mahone !
*Leeroy voice* Per--Fect !!!!!

Snel verder xx


1Dtjetanya zei op 6 maart 2014 - 0:08:
Leuk!


Pline
Pline zei op 22 feb 2014 - 21:16:
Woop woop!
Snel verder he lieverd!
Het is echt super


Anne
Anne zei op 17 feb 2014 - 21:36:
Leuk!