Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Het leven van Jill - PAUSED » H25 - Twister

Het leven van Jill - PAUSED

20 feb 2014 - 21:51

846

19

483



H25 - Twister

Hoofdstukje 25 voor jullie lieverds. Ik kan de komende week/anderhalve week weinig schrijven, ik zit letterlijk van 's ochtends vroeg tot 's avonds vol met werk en andere dingen. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te posten maar het kan weer wat langer duren.. Sorry alvast!

Jill POV


'Left hand on blue.' zei Liam terwijl hij de draaischijf nog een slinger gaf. Perrie, Niall, Harry, Noa en Louis deden nog mee, de rest was al af of zat op de bank als toeschouwer de snacks op te eten. 'Right foot on red!' riep ik enthousiast. Liam lachte.
Na veel geworstel en gewankel stond iedereen weer in de juiste positie. Liam keek me aan. 'Your turn.' Ik glimlachte en schoof een stukje naar Liam om aan het pijltje te draaien. 'Right hand on green.' Er werd druk geworstelt op het de Twistermat en uiteindelijk vielen zowel Perrie als Niall al lachend op de grond. 'Shit!' zei Niall teleurgesteld terwijl hij overeind kroop. Niall stak zijn hand uit naar Perrie om haar omhoog te helpen. Perrie pakte zijn hand en liet Niall haar helpen. 'It's your fault Nialler! You pushed me down.' zei ze plagerig. 'No way!' verdeegde Niall zichzelf. 'If you didn't..' Niall kreeg de kans niet om zijn zin af te maken doordat Perrie hem onderbrak. 'Yeah sure, you Irish.. you Irish..'
'Irish what?' vroeg Niall luid lachend. Zayn, Louis, Harry, Eleanor en ik lachten met hem mee. 'Irish what?' herhaalde Niall uitdagend. 'You Irish fuck!' maakte Perrie haar zin af en stak haar tong uit naar Niall.
Niall gaf Perrie een speelse stomp op haar boven arm. 'Be carefull missy!' Perrie plofte al lachend naast Zayn op de bank. Zayn sloeg zijn arm om haar heen en gaf haar een kus op haar voorhoofd, om vervolgens weer verder te gaan met zijn gesprek dat hij voerde met Eleanor en Michelle.
Ik richte me weer op de draaischijf waar Liam net aan had gedraaid. 'Left hand on yellow!' zei hij blij. Ik keek Liam vragend aan. Hij knikte lachend. 'Sure babe.' Met een brede glimlach draaide ik weer aan het pijltje. 'Rechterhand op geel.' Harry en Louis keken me vragend aan terwijl Noa haar rechterhand op een gele stip plaatste. 'Sorry guys!' lachte ik. 'Right hand on yellow.' Louis worstelde wat met zichzelf en viel toen met een klap op zijn kont.
'This is unfair!' protesteerde hij tegen zijn verlies. 'Too bad Tommo! It's not Jills fault that she is used to speak Dutch.' 'Yeah yeah, it's okay. Now I can eat cookies!' Louis liep vrolijk naar tafel, pakte de rol chocolade koekjes ervan af en pruilde naar Eleanor. Ze lachte en klopte naast haar op de bank. 'Oh come over here love. It's okay!' Louis liet zich naast Eleanor in de bank vallen en begon aan de koekjes. Niall trok de koekjes uit Louis zijn handen en zo ontstond er een gevecht om de koekjes. Gelukkig hadden Perrie en Zayn de twee al snel weer uit elkaar, waardoor het niet escaleerde tot een echte ruzie.
'Lee, Jill?' zei Harry wat geïrriteerd. 'O I'm sorry.' zei Liam lachend en draaide weer aan de draaischijf. 'Right foot on red. Left foot on green. Left hand on red.' riep Liam achter elkaar. 'Left foot on red.' zei ik vrolijk.
'Left foot on red? What the hell, how is it possible to put 3 things at the same time on a red spot?' protesteerde Harry. Noa lachte en probeerde haar linker voet op een rode stip te zetten.
'Things?' lachte Liam. 'Ow, shut up Payne!' zei Harry geïrriteerd terwijl hij nu ook probeerde zijn linker voet op een rode stip te plaatsen. Liam moest hierdoor alleen maar harder lachen en Harry verloor daardoor zijn concentratie. Terwijl hij zichzelf onder Noa door probeerde naar de rode stip te wurmen viel hij op zijn billen en trok Noa mee richting de grond. 'Harry!' gilde Noa. Nu moest Harry ook lachen en plante een klein kusje op haar voorhoofd. 'Sorry.. not sorry!' zei hij erachteraan met een ondeugende glimlach.


'I'm hungry!' zei Niall nu al voor de derde keer. 'How can you even be hungry when you ate all the sweets and crisps?' vroeg Perrie met een stem vol ongeloof. 'I don't know.' Ik lachte en de andere lachten met me mee. 'Shall we order some food than?' stelde Liam voor.
'Yes! Finally.' zei Niall. Harry en Louis gaven Niall een speelse duw waardoor hij van de bank viel. 'What was that for?' 'Like you don't know!' antwoordden Harry en Louis in koor. Niall rolde met zijn ogen en richtte daarna zijn aandacht weer op Liam.
'So.. What are we going to eat?' 'Nando's!' riep Niall enthousiast. Iedereen lachten en daarna besloten we met zijn alle dat we Niall maar beter zijn zin konden geven. 'Shall I go with Jill and take the food home?' stelde Liam voor terwijl hij mijn goedkeuring zocht. Ik knikte. Iedereen was het er mee eens dat het niet erg handig was om met zijn alle richting Nando's te gaan. Media zou verhalen verzinnen over Noa, Michelle en mij en onze relatie's met de jongens. Vriendschappelijk of niet.
Liam nam de bestelling op en schreef het op een blaadje, pakte zijn portemonnee en auto sleutels en trok zijn jas aan. Ik liep de gang in achter Liam aan. 'Let's go!' zei hij terwijl hij de voordeur van Harry zijn appartement open trok.


Reacties:

1 2 3 4

Bella01
Bella01 zei op 27 feb 2014 - 0:17:
Likeee ^-^


Chrissy
Chrissy zei op 25 feb 2014 - 18:08:
I love everything about this story
<3


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 22 feb 2014 - 17:13:
Leuk ! ik heb net het hele verhaal in 1 keer uitgelezen ! snel verder babe !!


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 21 feb 2014 - 18:53:
oeeehh wat word t nouuu melding!


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 21 feb 2014 - 16:54:
Leuk!!!