Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » the love baby » A year before

the love baby

21 feb 2014 - 10:55

709

3

228



A year before

Een jaar geleden....

'Ik hou van je' klinkt louis' zachte stem in mijn oor. Ik trek me los uit zijn greep en kijk hem woedend aan.
'Dat had je wel mogen bedenken voor dat je met de lelijke blonde slet naar bed ging.' Roep ik woedend.
'Ik haat je.' Schreeuw ik er achter aan. In een ruk draai ik me om en ren naar buiten, zonder enig idee waar ik heen zou kunnen gaan.
Na lang rond dwalen plof ik op een bankje in het park, waar ik in tranen uit barst. Wat moet ik nu doen?! Ik heb niemand meer! De laatste tijd heb ik me totaal op Louis gestort, we zijn samen gaan wonen. We leefde van zijn baan, met mijn kleine Starbucks baantje kan ik nooit leven.
'Hey' hoor ik ineens iemand naast me zeggen. Geschrokken kijk ik om.
'H- Harry?' Fluister ik zachtjes. Hij knikt en grinnikt zachtjes. Harry is oude schoolvriend van me, hij betekende veel voor me. Snel veeg ik mijn tranen weg en glimlach naar hem.
'Gaat het wel met je?' Vraagt hij zachtjes. Ik schut mijn hoofd en voel weer wat tranen opkomen.
'Oh.. Uhm, wil je praten?' Vraagt hij lief. Ik knik en hij pakt mijn hand.
'Kom je mee naar m'n huis?'. Ik knik en samen lopen we naar zijn huis.

Met een kopje thee zit ik op de bank Harry, een witte bank. In een groot huis, alleenstaand met een grote tuin. Door het glas aan de achterkant van het huis is een mooi zwembad te zien. ik heb net het hele verhaal vertelt. heeft heel begrip vol geluisterd en ik moet toegeven dat ik hem best leuk vind.
'Wat ga je nu doen?' Vraagt hij.
'Ik heb geen idee, een betere baan zoeken denk ik'.
'Zou je anders voor een tijdje bij mij willen wonen?' Verbaast kijk ik hem aan. 'Meen je dat?',
'ja natuurlijk, je bent er ook altijd voor mij geweest.' Ik glimlach en knuffel hem dan. We kijken elkaar recht in de ogen aan, zijn lippen enkele centimeters van elkaar verwijderd. Zijn handen liggen in mijn zij en al snel raken zijn Lippen de mijne zachtjes. Ze schuren over elkaar heen, zijn tong tikt tegen mijn lippen en ik open mijn mond. Onze tongen spelen een vurig spelletje, waarbij Harry duidelijk wint. Ik voel hoe hij me optilt, ik sla mijn benen om zijn heupen. En hij neemt me mee naar zijn kamer. Waar hij me op zijn bed neer legt, en zelf boven me gaat hangen. Voorzichtig trekt hij mijn shirt uit. En vervolgens voel ik zijn lippen overal op mijn bovenlichaam. Zachtjes kreun ik en ik hoor Harry grinniken. Hij opent de sluiting van mijn bh en legt zijn handen op mijn borsten. Zijn lippen zijn weer even op de mijne te vinden. Dan trekt hij zijn shirt uit, en ik bewonder zijn sixpack. Voorzichtig ga ik met mijn vingers langs de lijntjes van zijn sixpack, waardoor hij duidelijk kippenvel krijgt. Hij begint zachtjes aan mijn tepels te zuigen, waardoor ik weer begin te kreunen. Dan trekt hij mijn broek uit, en begint mijn clitoris te likken. Ik kreun harder en zet mijn nagels in zijn rug. Hij trekt ook zijn broek uit, en ik wrijf ruw over de grote bobbel in zijn boxer.
'F-fuck' kreunt hij zachtjes. Ik grinnik en trek zijn boxer naar beneden. Hij legt zijn handen om mijn borsten en komt met een harde stoot bij me naar binnen. Hij begint te stoten en kreunt hard.
'Oh my g-god.' Harry komt klaar en komt dan kortadement naast me te liggen

Week later, als ze bij Harry is ingetrokken

Neeee! Neeee dat kan niet! Shit. Ik gooi de test op de grond en barst in tranen uit. Ik ben zwanger, ik kan niet zwanger zijn. Niet nu. De tranen stromen over mijn wangen en ik snik luid. Wat nu? Ik weet niet eens van wie ik zwanger ben. Ik kan dit niet aan Harry vertellen, de baby kan evengoed van Louis zijn. Ik ben nog niet eens officieel samen met Harry, het is pas net uit met Louis. Ik pak de test weer op stop het in mijn tas, ik moet het hoe dan ook aan Harry vertellen, en ook aan Louis.


Reacties:


SuzanneTommo
SuzanneTommo zei op 21 feb 2014 - 13:39:
hahah fenomiNiall !!!


xcarrotx
xcarrotx zei op 21 feb 2014 - 13:23:
Hahahahahaha:' hilarius!


LarryGirlsXX
LarryGirlsXX zei op 21 feb 2014 - 13:18:
en van wie is het?
dit verhaal is mooi hoor! echt mee verder gaan!
je bent goed!
xxx