Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Same Secrets [ PAUZE ] » Hoofdstuk 2 - Don't show them ! Act humanly !

Same Secrets [ PAUZE ]

23 feb 2014 - 16:04

913

1

269



Hoofdstuk 2 - Don't show them ! Act humanly !

Louis pov
Daar staan we dan, voor het huis van onze oude buren. Ik ben hier zo vaak binnen geweest, het was mijn tweede thuis. Ik hoor hoe Mam op de bel drukt, daarna hoor snelle voetstappen richting de deur. Er wordt opengedaan en ik kijk naar Rose, ze is zo mooi ! Ik voel mijn hoektanden groeien maar hou mezelf in bedwang. Ik geef haar een hand en voel dat ik bloos. Suck My Blood ! Ik bloos gewoon ! Snel schuivel ik door de gang naar de woonkamer. Ik ga zitten, wachten op wat er nu zou gebeuren. Opeens veert Rose naast me op ' Pap ! Mam ! ' roept ze. ' Mijn oortjes liggen nog bij Marcel maar die moet ik mee hebben ! Mag ik ze gaan halen ? ' vraag ze daarna. ' Nee, Rose ! Er is bezoek ! ' Siste haar moeder. ' I-ik.... euhmmmm .... j-je mag die van mij we-wel lenen... ' Stotterde ik terwijl ik mijn oortjes uit m'n zak viste. Ik gaf haar mijn oortjes en bloosde weer, wat had ik toch ? ' LOUIS ! ' werd er opeens naast mijn hoofd geschreeuwd, ik draai me om en kijk Rose aan. ' Ik vroeg of je mee naar boven wou ? ' snel knikte ik en liep achter haar aan naar haar kamer. ' Wow. ' zei ik zachtjes. Ze plofte neer op haar bed en ik ging voorzichtig naast haar zitten. Ik keek haar kamer rond, het was echt licht. Mijn blik bleef hangen op een foto. Was dat ? Harry ? Nee dat kon niet. Ik hoorde een zachte snik, het was Rose. Ik sloeg mijn arm om haar heen en probeerde haar te troosten. ' Wat is er ? ' vroeg ik zachtjes aan haar. ' I-ik ga weg van huis, mijn vr-vrienden en school. Om op tour te gaan met 5 andere vampieren die ik amper ken.... '. Oh bloodsucker ! Ze dacht dus dat de rest ook vampieren waren. Hoe ga ik haar dit vertellen ? ' Lou ? Wat is er ? ' vroeg ze aan me. ' Ehmmm. De rest is geen vampier.... ' zei ik zachtjes en snel. Ze keek me met grote ogen aan, ' ge-geen vampier ?! ' riep ze uit ' Ik ga naar de sucking mensenwereld om te gaan touren met een mensenband ! ' Ik knuffelde en trooste haar tot haar moeder ons riep voor het eten. Samen liepen we naar beneden, naar de keuken waar de rest al zat. Ik ging naast Rose zitten en we begonnen aan ons maal. Tijdens het eten kreeg ik een tikje op mijn neus, verbaasd keek ik op en zag het giegelende gezicht van Rose. Haar zijde zachte handen wreven langs mijn lippen, ik zag hoe ze er bloed vanaf haalde. ' Ow, sorry... ' fluisterde ik zachtjes, voor de zoveelste keer bloosde ik vandaag. We hadden veel lol en voor we het wisten was het 6 uur. We stonden weer bij de deur, klaar om te vertrekken. We zouden gaan met het portaal, terwijl ik mijn arm om Rose's middel sloeg fluisterde ik ' Are you ready babe ? '. Ze knikte en samen stapten we het portaal in. Binnen 5 minuten stonden we in ons huis. Bijna gelijk ging mijn telefoon af.

NIALL CALLS
gaf het scherm aan, ik zuchte en nam op. ' Hey Nialler, what's up ? ' ' Nothing ! Kunnen we met z'n allen bij jou ? ' ' Uhm.. is het erg als er nog iemand is ? ' Nope ! we zijn met 10 minuten bij je ! ' hij hing weer op en ik liep met Rose naar mijn kamer. Nieuwsgierig keek ze me aan ' Wie was dat Lou ? ' vroeg ze. ' Dat was iemand van de band, ze komen hier over 10 minuten... ' antwoorde ik. ' Don't worrie ! Je zal ze aardig vinden ! ' zei ik er snel achteraan. Ze haalde haar schouders op en begon uit te pakken. * TRINGGG ! * De bel, ik seinde dat ze mee moest komen en samen liepen we naar beneden.

Rose pov
Ik hoor de bel gaan en zie hoe Louis me seint mee te lopen, ik plof neer op de bank en pak mijn IPhone. Snel open ik whatsapp en start de chat met Marcel

MARCEL !!!
Heei Roosjuh !
Hello wolfie !
Hoesset daar in London ?
Boring ! Echt zo anders en raar !
Aww poor you ! I miss youu !
I miss you more Marsiee !!
Ik moet gaan, Louis' vrienden komen :-(

Louis ? Whatever ! veel plezier love xx
Je vind ze vast wel aardig !

Maar jij bent aardiger !
een haardiger ! XD
Yeah.. I Understand... Knuf lovee !
Knuffie Marssss !

Ik hoor stemmen op de gang en klik de chat snel weg. Samen met Louis komt er een 4 tal jongens aan. ' Lads meet my friend Rose ! ' roept Louis vrolijk door de kamer. Ik kijk naar de jongens en mijn mond valt open, Say Wuuuuut ! Dat is Marcel ! De jongens stellen zich voor en geven me een knuffel, ik wil mijn telefoon weer pakken van tafel maar die heeft Louis ondertussen gepakt. ' OEHWW ! EEN CHAT ! ' schreeuwt hij hyper door de woonkamer. Ik geef hem een dodelijke blik en sprint naar hem toe, met poging mijn mobiel te pakken maar hij rent net zo snel weg en leest voor. ' Heei Roosjuh ! Hello Wolfie ! Hoesset daar in London ? Boring ! Zoooooooo anders en raar ! Awww poor you ! I miss you ! Miss you more Marssieeeeeeeeeee ! ' verder kwam hij niet want ik pakte de telefoon en hield hem triomfantelijk ik de lucht. Mijn tanden groeiden, klaar om wraak te nemen en in Louis arm te bijten. Ik grijnsde, maar opeens trok Louis me naar zich toe. ' Don't show them ! Act humanly ! ' siste hij in mijn oor. Ik liet mijn tanden krimpen en zuchte, dit gingen lange 7 maanden worden !


Reacties:


1Dtjetanya zei op 23 feb 2014 - 12:19:
leuk!