Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Because all of me protects all of you..... » 4 ~ Fortunately, there is social media

Because all of me protects all of you.....

27 feb 2014 - 19:42

606

6

380



4 ~ Fortunately, there is social media

Hello ! ik heb al een hele tijd niet meer gepost. Sorryyyyy ! ;3 veel plezier met dit hoofdstukjee xoxo le moi !

Skylar pov

En daar zit ik dan, in de auto onderweg naar huis. Ik heb echt een geweldig leven joh ! Het was perfect, goede vrienden & goede cijfers. Leuke hobby, goede baan. Ik heb ook een goede leuke baan hoor, maar die baan heeft net even mijn sociale leven verknalt. Dit moet ik gewoon even kwijt, ik grijp naar mijn zak om mijn IPhone te pakken. Linkerzak, geen mobiel. Rechterzak, geen mobiel. Shit ! Die ligt nog bij de jongens thuis ! Mijn ouders vermoorden me als mijn telefoon weg is ! Nou, ik stuur ze wel een berichtje via twitter ofzo. ' KIDDO ! WE ZIJN ER ! ' wordt er geroepen, verbaasd kijk ik op en zie oom Pauls gezicht. Ik bedank hem en loop naar binnen ' BEN THUUUUIHUUUIS ! ' schreeuw ik en loop naar de woonkamer. Snel start ik de laptop op en log in op twitter. @MartjuhhVaals: Hehe eindelijk een nieuwe tel ! #heppie en @TamaraMDulore: net mijn eigen record gebroken op de zwemvereniging! . Ik lachte, zoals Maria en ik een obsessie hebben met vechtsporten is Tamara met zwemmen. Ik zit bij Tam in de klas, maar Maria zit 1 klas hoger. Ik reageer op beide tweets en stel er dan zelf een op. @SkydePeer: uhmm.. @NiallOfficial @Louis_Tomlinson @Real_Liam_Payne @HarryStyles @zaynmalik Mijn IPhone ligt nog bij jullie ! Kan ik hem morgen halen ?. Ik klik op verzenden en loop naar de keuken om thee te zetten. Bijna gelijk valt mijn oog op een briefje.

Hello Sissie !
Ik ben met James & Mick bij de skatebaan,
mocht je me nodig hebben bel me maar

knuff Miles x


Dat betekende Home Alone ! Pap & mam zouden om 7 uur weer terugkomen van hun werk en het is nu zo'n...... 4 uur ! Samen met mijn thee liep ik terug naar de woonkamer en dook onder een kleedje. Samen met mijn thee kroop ik achter de laptop en las een Notificatie.


Harry pov

Ik lig op mijn bed in m'n kamer. Sky is kwartier geleden weg gegaan maar ik mis haar nu al. Is dit nou verliefd zijn ? Tijdens de film heb ik de jongens wel horen praten, tegen Niall. Ze zien dat hij haar leuk vind, maar ik vind haar leuker ! En ik ben leuker ! Oke, misschien klinkt dat een beetje arrogant. Maar ik wil haar hebben, en ik zal ervoor doen wat nodig is. Opeens voel ik mijn telefoon trillen. * PLING * Ik heb een notificatie, van wie ? Vast een fan ofzo. Toch open ik twitter en lees de tweet. @SkydePeer: uhmm.. @NiallOfficial @Louis_Tomlinson @Real_Liam_Payne @HarryStyles @zaynmalik Mijn IPhone ligt nog bij jullie ! Kan ik hem morgen halen ? SKY ! Ik ga naar haar account en klik op de volg button, daarna antwoord ik snel. @HarryStyles: Sure Hon! Ik wil hem ook wel brengen, als je je adres even DM't kuss Ik voeg de reactie toe en check de rest van mijn timeline. Daarna ga ik terug naar de tweet van Sky, er staan nieuwe reacties bij. @Louis_Tomlinson: Yeah sure ! I'll send Dory and Martin XD ! en @NiallOfficial: OFCOURSE ! i'll bring it x Wel Nialler, mag de beste winnen. Snel opende ik m'n DM en zag een bericht

Hello Harry!
Ik woon op de ' Calambridge Way 77 '
Weet je wel te vinden toch ?
Niall komt ook, vogel maar uit hoe jullie komen.
ben Home Alone tot 7 uur tenzij Miles eerder thuiskomt, see yah !

Knuff !


Niall komt ook he ? Nou , Moge de beste man winnen. Ik liep naar beneden en maakte me klaar om naar Sky te gaan. Gelukkig, is er social media....




Oewhhh ! Dat wordt Hazza tegen Nialler ! Wie willen jullie dat er wint ? Stem maar ! Team Skarry vs Team Nialky !!


En mocht je nieuwsgierig zijn dit zijn Daniel en ik <3


Reacties:

1 2

xcarrotx
xcarrotx zei op 28 feb 2014 - 17:25:
Haha harry due zegt: "En ik ben leuker." Hahahahahaah genius! Eigenlijk past Harry wel bij mij, ik ben ook zo arrogant! Bij m'n friends dan he.
Na dat gezegd te hebben ben ik voor Nialler en Sky (:


princess
princess zei op 28 feb 2014 - 12:52:
Ik ben voor NIALLLL


iamwhoiam
iamwhoiam zei op 27 feb 2014 - 21:13:
Ik hoop dat nialler wint


1Dtjetanya zei op 27 feb 2014 - 19:47:
haha leuk!!


justmissF24
justmissF24 zei op 27 feb 2014 - 19:42:
Leuk hoofdstuk!! En leuk paardje! Rijd hee ook paard?