Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me || Louis Tomlinson » ---> 13

Kiss me || Louis Tomlinson

28 feb 2014 - 12:20

854

2

433



---> 13

P.O.V Cloe White.

1th januari 2014 11.03

"Wat?" schreeuwt Zoe door de hal. "heb je seks met hem gehad?" fluisterd ze vervolgens. Ik knik. "Dat kan echt niet hoor Cloe. Hoe zit het met Louis?" probeert ze. "Waarom kan het niet het is puur lichamelijk toch" ik til me wenkbrouw op. "Ja maar je bent met Louis." ik haal me schouders op en loop dan veder naar Andy's kamer. Hij zei dat hij me wilde spreken dus je kan wel raden wat er gaat gebeuren. seconden later klop ik op zijn deur. "Kom maar!" klinkt Andys geile stem vanaf de andere kant van de deur. Ik open de deur. En daar zit hij. Met een strak wit shirt waar zijn spieren goddelijk uitkomen en een spijkerbroek. "Haai Lovely" zegt hij niet weg kijkend van de laptop. "Wat ben je aan het doen." zeg ik en loop naar hem toe. Ik ga achter hem staanen vouw me armen zachtjes om zijn nek. Hij is iets aan het downloaden. "Kijk Cloe dit is het programma dat je gaat gebruiken voor het ontwerpen." hij draait zich naar me toe en laat zijn handen op me heupen rusten. "Hoe werkt het?" vraag ik leergierig. "leg ik zo uit als hij klaar is." hij draai met zijn handen me hoofd van de latop weg naar zijn gezicht. "Eerst dit" Zegt hij met zijn lage zware verleidings stem. Om vervolgens zijn lippen op me mijne te plaatsen. Hij trek me naar hem toe. Waardoor ik geen kans heb dan op zijn schoot plaats te nemen. Zijn zachte kleffe tong speelt met die van mij. Er klinkt een deuntje van uit de laptop waarop ik terug trek. "leg uit hoe werkt het" zeg ik en me eerste officiële werkdag is begonnen.

P.O.V Harry Styles.

1th januari 2014 12.09

Ik word wakker van hefig geklop op me deur. Naast me ligt een meisje waar ik de naam niet meer van kan herinneren. Ze slaapt nog. Ik geef een klein kusje op haar voorhoofd. Ze is bloedmooi. Haar wit blonde haren bedekken haar ontblootte borsten. Zachtjes bedek ik haar lichaam als het kloppen weer begint. Zo snel als ik kan ren ik naar de deur en open het."Louis" zeg ik bij het zien van mijn beste vriend. Ik stap de kamer uit. "wat is er?" Vraag ik. "Ze is bij Andy en ik kan er echt niet tegen. Ik zie elke keer voor me hoe.." ik onderbreek hem. "Louis rustig adem even in en uit" Zo probeer ik Louis altijd rustig te krijgen. Soms lukt het niet altijd. "Heel even wachten dan gaan we even op me be zitten." nog maar half dat gezegt loop ik al weer me kamer binnen. "Ooh je heb weer bezoek zeker." hoor ik door de deur heen. Ik moet er wel om lachen. Zo zachtjes mogelijk maak ik het meisje wakker. "Goedemorgen" zeg ik als ze haar ogen open doet. "Sorry. Ik ben Harry. Het spijt me maar je moet je aan kleden en weg sorry" probeer ik zo gentle mogelijk. Het meisje knikt slaperig. "Ik ben Carlijn" zegt ze vlak voor ze de deur uit loopt. "ziet er goed uit gozer." zegt Louis die haar na kijkt. Ik wenk Louis naar binnen die plaats neemt op mijn bed. "Ik kan er echt niet meer tegen. Ik krijg het beeld van Cloe en Andy helemaal klef niet uit me hoofd. Ik vreet mezelf helemaal op." het lijkt een opluching voor Louis dat hij dit zegt. "Lou,.. Bedenk eens alsmhet andersom was? Zou jij vreemd gaan? En hoe zou zij zich dan voelen?" ik leg me hand op zijn been. Louis knikt begrijpend. "Als je daar aan denkt elke keer dat je het moeilijk heb dan komt het goed echt" ik zie me worden in zinken. Hij heeft het begrepen. "Kom dan gaan we nu lol maken!" probeer ik enthousiast. En Louis kennen gaat hij mee wat hij ook doet. "Kom we gaan naar Niall op de playstation." zegt Louis alweer vrolijk. Ik glimlach ik hoop maar dat alles goed komt Louis gaat echt kapot zonder Cloe. Ik zal wel een keertje met haar gaan praten.

P.O.V Cloe White.

1th januari 2014 14.45

Ik schrik op uit me concentratie. Andys Mobiel gaat. Hij neemt hem ik besluit om me veder te concentreren. Andy en ik zijn al een paar uur bezig met werk. Ik begin het programma onder de knie te krijgen. Op school hadden we iets wat er wel op leek dus daar weet ik nog wel dingen van. "Echt?" klinkt er van uit Andys richting. "Dat is geweldig!" schreeuwt hij bijna. "Ow echt ik ben zo dankbaar" ik kijk op met een big smile staat hij bijna te springen aan de telefoon. "Ja ze zal het fantastisch vinden." hij kijkt mij nu aan. Ik ben nieuwsgierig wat is er zo super? "Ja is goed we komen er meteen aan.. Oke bedankt" Andy hangt op. "Wat was er?" vraagt ik! "We gaan naar Milaan!" schreeuwt Andy uit. O dat is fantastisch! Ik vlieg Andy aan. "kom we hebben een meeting met onze investeerder hij heeft er voor gezorgt dat dit gaat gebeuren.


Reacties:


justmissF24
justmissF24 zei op 28 feb 2014 - 16:44:
Ahhhww


XxAmyxX zei op 28 feb 2014 - 16:17:
Damn...... Zielige Louis )':