Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Same Secrets [ PAUZE ] » 4 ~ wake up call and even more filming

Same Secrets [ PAUZE ]

28 feb 2014 - 17:13

924

1

231



4 ~ wake up call and even more filming

Helloooo ! Ik weet dat ik heel weinig en onregelmatig post, maar ik heb een goede reden ! School, 3 paarden verzorgen( (H) ) ennuh vrienden helpen. Maar ik probeer zoveel mogelijk te schrijven. Lots of loveee !

Niall pov

Ik wordt wakker op een oncomfortabele bank. Waar ben ik ? Al snel besluit mijn brein wakker te worden en druppelen de herinneringen weer terug. We waren bij Louis ! Bijna gelijk voelde ik me veilig, de Tomlinson's waren net een echte familie voor me. Wat hadden we gisteren ook al weer gedaan ? En waarom waren we bij Louis thuis gebleven ? Vragen zoefden door mijn hoofd, maar al snel kwam ik achter het antwoord ' Rose ' . Het was een oude vriendin van Louis, en ze zou meegaan met onze nieuwe tour. Ik mag haar wel, we hebben gisteravond met z'n zessen enorm veel lol gehad.

Flashback of Last Night....

' Nialler ! Deel die chips ! ' roept Harry door de kamer. Ik schud mijn hoofd en antwoord: ' VAN MIJJJJHIJJJ HAZZA !!!! '. Ik wil nog een chipje pakken uit de zak, maar de zak is weg. Verbaasd kijk ik om me heen. Waar de fudgecake is die chips gebleven ?! Zodra ik me omdraai zie ik Rose met de zak zitten. Rose, een oude vriendin van Lou die 7 maanden met ons gaat touren. Wij gaan echt beste vrienden worden! Rose houdt net zoveel van voetballen, gamen, eten en muziek maken als ons. * PING * een youtube notificatie ! 534 nieuwe reacties op ' Videodairy 1 ~ 7 month tour ' Ik grijnsde en liet het de rest zien. ' NEEE !! Nu hebben 534 mensen mij gezien ! ' gilt Rose door de kamer. ' Wen er maar aan ! Dit gaat nog veeeeeeel vaker gebeuren ' roept Louis haar toe terwijl hij haar een kus op haar kruin geeft. Nu kijk ik naar Harry, die flapuit zal wel een reactie daarop geven. Maar hij zegt niks, dit is al de hele avond zo! Iedere keer als we het over Rose hebben klapt hij dicht, niks voor hem. Piekerend ga ik op de bank liggen en val langzaam in slaap...


Ik grinnik bij de herinnering. Achter in mijn hoofd start zich een plannetje. Een livestream op twitter voor de volgende 24 uur ! Snel start ik twitter op en kondig de livestream aan. ' @NiallOfficial: Hello ! We're going to do a 24 hour livestream on twitter ! Meet the guys and @RoseJacksonx agian ! #24hourlivestream1D !!. Al snel stromen de reacties binnen en ik zet mijn camera aan. ' Hello there ! This is Niall Horan from 1D but i have to be quiet because the rest is still asleep. ' fluister ik tegen de camera. ' Ik ga de rest nu wakker maken. ' zeg ik zachtjes terwijl ik naar de andere slaapkamers sluip. Ik draai mijn camera en loop naar Harry's kamer. ' Wakey wakey Haz ! ' schreeuw ik in zijn oor. ' NIALLER WHUT THE FUDGECAKE ?! ' schreeuwt hij. Ik grinnik en draai switch snel even naar de frontcamera. ' 1 awake, 4 to go '. Snel draai ik de camera weer en maak de anderen wakker, uiteindelijk is alleen Rose nog over. Samen met de rest van de jongens sluipen we naar haar kamer. Mijn hand ligt op de deurklink klaar om toe te slaan....

Rose pov

Daar lig ik dan, in een bed. Maar niet mijn bed, het is een bed in het huis van Louis Tomlinson. Dankzij mijn ouders ga ik 7 maanden touren met een mensen band EN ga ik mijn 325 verjaardag missen. Maar misschien worden we wel vrienden. Ik denk nog even aan gisteravond, ik mag die jongens wel. Maar Harry, hij doet me enorm denken aan Marcel. 7 maanden geen beste weerwolf vriend.... Piekerend lig ik in bed, hopend op nog een beetje slaap. ' WAKEY WAKEY TOURMAATJE !!! ' Wordt er naast mijn hoofd geschreeuwt. ' Huh ?! Wassup Lads ? ' mompel ik verbaasd. ' Nou, ik zal je vertellen wat er aan de hand is ' zegt Liam. ' EEN 24 UUR LANGE LIVESTREAM ' schreeuwt Niall. ' NOG MEER FILMEN ! ' schreeuw ik terug. Ik krijg een simpele ' Yup ' uit de mond van Zayn terwijl ik me omdraai. Ik mompel dat ik er zo aankom en stap met moeite mijn bed uit. Snel stel ik een tweet op: @RoseJacksonx: Helloo people ! Ik zit in de #24hourlivestream1D dus look at me if you want !. Snel verstuur ik de tweet en kleed me aan. Ik ga voor een Dope sweater, donkere skinny jeans en mijn gekleurde vans. Ik weet het, voor een vampier houd ik best veel van kleurtjes. Snel loop ik naar mijn rugzak om nog wat make up op te doen, na 10 minuutjes was dit het resultaat. Tevreden kijk ik nog een keer in de spiegel en loop dan naar beneden. Bijna gelijk wordt er een telefoon voor mijn neus geduwt, en al snel begrijp ik dat het voor de livestream is. Snel trek ik de telefoon uit Niall's handen en ren er mee weg. ' ROSE GEEF TERUG ! IK MOET LIVESTREAMEN !! ' schreeuwt Nialler terwijl hij achter me aan rent. ' IK KAN HET OOK WEL HOOR ! MAAR IK BEN ZO SAAI DAT ALLE KIJKERS WEGGAAN ! ' Roep ik terug terwijl ik handig opzij spring voor een lamp. Ik hoor een hmpf achter me en zie hoe Niall naar de tafel loopt. ' Dussssss Terwijl Nialler eet zullen jullie het met mij moeten doen ! ' Zeg ik in de camera. ' Nou, ehmm... Ik zal me even voorstellen. Ik ben dus Rose, en ga 7 maanden met de jongens mee op tour ! ' zeg ik. Daarna draai ik de camera en richt me op de etende jongens, je kan duidelijk zien hoe zitten te schransen. ' Film je hoe ik zit te eten ?! ' roept Niall naar me toe. ' Yap ! Had je me maar niet wakker moeten maken Nialler ! ' antwoorde ik lachend. Misschien was dit niet eens zo'n slecht idee van mijn ouders, dit kon nog wel leuk worden !


Reacties:


1Dtjetanya zei op 28 feb 2014 - 21:48:
Leuk!!!!!!