Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond] » 13~Shopping

Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond]

28 feb 2014 - 18:11

1109

15

446



13~Shopping

Image and video hosting by TinyPic

Jade Maria Tearly

‘Wat de hell?!’ Verschillende mensen kijken me raar aan, maar ik trek me er niks van aan en staar naar het kaartje. ‘Hee Jadie, kom je? Anders komen-wat is dat?’ Ik draai mijn hoofd en kijk de verbaasde Malika aan. ‘Dit, Malika, is een kaartje voor het feest. Gekregen van Liam met de woorden ‘’draag iets sexy’s’’.’ Haar mond valt open en ze staart net zoals ik secondes geleden naar het kaartje. ‘Wat? Hoe? Ik bedoel, waarom jij?’ Mijn schouders haal ik op en ik vouw mijn hand weer dicht. ‘Ga je?’ vraagt ze terwijl we richting Natuurkunde lopen. Met mijn vrije hand ga ik weer door mijn haar. ‘Ik weet het niet. Misschien?’ Ze verschuift de band van haar tas en knipper even. ‘Kijk, ik denk dat je moet gaan. Ik mag hem dan wel niet, maar als je het niet doet wordt hij boos en heb je kans dat hij je dit keer wel pijn doet.’ Instemmend knik ik. ‘Daar heb je wel gelijk in.’ Ze glimlacht en we stappen het lokaal in, waar we naar onze vaste plekken lopen en gaan zitten.

‘Ik zie jullie zondag, dames!’ Ik spring uit de auto van Marissa en zwaai naar ze, dan draai ik me om en loop de oprijlaan op. Met mijn sleutels open ik de voordeur en stap naar binnen, waar ik mijn schoenen uitschop en op blote voeten naar de woonkamer loop. Mijn tas dump ik op een loveseat en ik begroet mijn vader met een kus. ‘Hey pa.’ Hij glimlacht naar me en duikt dan weer in zijn boek. Lachend loop ik naar de keuken en schenk mezelf een glas ijskoud water. Met het glas in mijn hand loop ik weer naar de woonkamer en pak mijn tas op. Ik slinger hem over mijn schouder en loop de hal in. Met twee treden tegelijk beklim ik de trap en open dan mijn kamerdeur. Ik slinger mijn tas op het bed en loop met het glas in mijn handen naar het balkon aan de achterkant. Zachtjes open ik de deur en stap naar buiten. Met een glimlach blijf ik daar staan, terwijl ik het water langzaam opdrink.

Snel spring ik de trap af en open de deur, waarna ik Malika en de anderen met een knuffel begroet. ‘Hoe was jullie zaterdag?’ vraag ik terwijl ik ze binnen laat. ‘Mijne was oke, heb een beetje gewerkt en zo, niks bijzonders,’ zegt Malika. Ze gaan zitten in de woonkamer en ik glimlach. ‘Ach ja, je hebt tenminste iets gedaan, niet?’ Ze knikt en ik schiet overeind. ‘Oh, willen jullie wat drinken voordat we gaan?’ Ze knikken en ik loop de keuken in, waar ik vier glazen ijskoud water pak. Met de glazen op een dienblad loop ik de woonkamer weer in. ‘Mooi huis, Jade,’ zegt Quinn bewonderend. Ik glimlach en zet het blad op tafel. ‘Dank je wel. Nou, ik heb hier wat water voor jullie. Lekker koud, dan koelen we wat af.’ Ze giechelen en we pakken allemaal een glas. ‘Marissa, heb jij nog iets gedaan gisteren?’ Ze bloost hevig en kijkt naar haar glas. Zachtjes giechel ik. ‘Kom, vertel het ons.’ Ze bloost nog meer en mompelt dan iets. ‘Wat?’ Ze kijkt ons aan. ‘Ik ben gisteren op een date gegaan met Austin.’ Ik gil en klap in mijn handen. ‘Dat is geweldig! Hoe was het? Hebben jullie gezoend?’ Malika en Quinn lachen en Quinn slaat een hand voor mijn mond. ‘Sushh, laat haar praten.’ Marissa glimlacht. ‘Het was echt heel leuk en ja we hebben gezoend.’ Ik slaak een gilletje van opwinding, wat gedempt wordt door de hand van Quinn. Als ik weer gekalmeerd ben, haalt ze hem langzaam weg. ‘Rustig?’ Ik knik en ze glimlacht, waarna ik naar Marissa kijk. ‘Dat is echt geweldig, Marissa. Gaan jullie samen naar het feest?’ Ze knikt en staat op. ‘Dus laten we maar gaan, want ik wil een leuke jurk.’ We stemmen allemaal in en springen op. Snel trek ik mijn schoenen aan en bind mijn haar samen in een slordige knot. Ik pak mijn tas en loop dan naar de voordeur waar de anderen al wachten. ‘Laten we gaan.’

Nadat Marissa haar auto heeft geparkeerd, lopen we met zijn vieren de stad in. ‘Goed, waar beginnen we?’ Quinn haalt haar schouders op en Malika wijst naar een van de straten. ‘Die straat nemen? Daar zitten de meeste winkels met avondjurken. Marissa en Quinn stemmen in en ik haal mijn schouders op, waarna ik ook instem. Arm in arm lopen we de straat in en dan sleuren ze me de eerste winkel in. Meteen splitsen we ons op en gaan opzoek naar een jurk. Mijn ogen dwalen langs de vele rekken en mijn vingers voelen de vele stoffen. Dit wordt nog moeilijker dan gedacht.

Liam James Payne

Zuchtend stap ik de loods weer in en groet de aanwezigen. Ze knikken me toe en gaan daarna verder met hun taken. Rechtstreeks loop ik naar mijn kantoor/huis en stap naar binnen. Ik ben blij dat mijn zondagse ronde erop zit. De tas die ik over mijn schouder heb geslagen dump ik op mijn bureau en ik loop door naar een van de dossierkasten. Mijn vingers glijden over verschillende mappen, totdat ik diegene vind waar ik naar zoek en hem eruit trek. Met de map in mijn handen loop ik naar het bureau en leg hem erop neer. Met een vloeiende beweging rits ik de tas open. ‘Oh!’ Snel loop ik naar mijn kluis en open hem, waarna ik een van de lege lades eruit haal en meeneem. Deze zet ik naast de tas en open de klep. Ook de map open ik en ik pak een pen, waarna mijn hand de tas inglijd en ik de eerste envelop eruit haal. Ik tel het geld dat erin zit en schijf het op in de map, met daarnaast de naam van diegene waarvan ik het heb gekregen. Zo werk ik de hele tas door, in opperste concentratie.

‘Nnnggggnn.’ Ik trek me nogmaals aan de stang op en duw me omhoog, waarna ik mijn armen strek en een koprol maak. Met een zucht beland ik op de mat en laat me meteen op mijn handen vallen, waarna ik begin aan mijn push ups, het laatste onderdeel van mijn om de dag trainingssessie. ‘Liam.’ Ik kijk op naar de stem en ga rustig verder. ‘Wat is er, Josh?’ Hij twijfelt even en zakt dan op zijn hurken. ‘We hebben een probleem.’ Meteen stop ik en ga rechtop zitten. ‘Wat is het probleem?’ vraag ik ernstig, meteen overschakelend op de leider modus. Hij slikt en gaat door zijn bruine haar. ‘Siva is in de stad.’


Reageren=Melding


Reacties:

1 2 3

princess
princess zei op 2 maart 2014 - 20:52:
Morgen komen we misschien te weten wie siva is


Nynlufx
Nynlufx zei op 2 maart 2014 - 17:29:
Oeeh....


Lishaa
Lishaa zei op 2 maart 2014 - 2:45:
Ik lees dit pas later maar wat een goed hoofdtuk! Super geschreven! Ik ga nu snel it started with an elevator lezen x


GewoonIk
GewoonIk zei op 1 maart 2014 - 19:50:
I love it!!!!!!!!!!! Siva?! SIVA WHO ARE YOU!
Je schrijft zo goed! Ik houd echt van je verhaal!


Dominique zei op 1 maart 2014 - 14:48:
Ik houd van dit verhaal.
Ik durf eerlijk toe te geven dat jouw "Mister Dangerous" en "It started with an elevator" mijn favorieten zijn op fanfic!

Je mag super trots zijn op je verhalen, ga zo door!