Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me || Louis Tomlinson » ---> 14

Kiss me || Louis Tomlinson

1 maart 2014 - 14:26

890

1

364



---> 14

P.O.V Cloe White

1th januari 2014 16.30

"Het was me een genoegen om je te ontmoeten" Zegt de rijke oude man die naar de naam Claus luisterd. Om mij en Andy seconden later achter te laten in het restaurantje van het Hotel. "Goh en dat noemen ze werken" klinkt er van achter mij. Het is Niall dat herken ik meteen. "Haai Niall" Ik draai me om en zie dat Harry en Louis er ook bij zijn. "Lou" spring ik op. " ik ga naar milaan" Roep ik super enthousiast. "we gaan naar een soort fashionweek." Louis kijkt niet echt enthousiast. "Waarom ben je niet blij." vraag ik dan ook. Louis haalt zijn schouders op. "Wanneer ga je?" Vraagt hij. "Over 3 dagen" antwoord Andy van achter mij vandaan. "Hou jij je mond" laat Louis zich uit waarop Harry hem een tik in zijn zij geeft. "uuh sorry ik.. Ik ben blij voor jullie" het lijkt als of hij het meent. "Louis kom wij moeten er vandoor." roept Harry. Louis geeft me een kus en loopt dan weg.

P.O.V Andy Samuels.

1th januari 2014 16.32

Een steek van jaloezie gaat door me heen. Ik weet dat Cloe van Louis houdt en alles maar ik had toch het idee dat ze bij me zou willen. Ik kijk naar hoe ze hem vast houdt. ik bijt op me lip. Het idee dat ik haar niet kan krijgen wekt alleen maar meer lust op. Ik weet hoe slecht dat eigenlijk is maar ik kan er niks aan doen. Zo voel ik het nou eenmaal. "Haai Cloe!" klinkt een klein onzeker stemmetje van achter mij. Het is een meisje van ik schat 13 jaar oud. "Hee " antwoord Cloe ze loopt richting het meisje. "Mag ik je handtekening?" vraagt het meisje vervolgens. "Tuurlijk" "Zo zo hele celebratie en alles." grap ik tegen Cloe. Ik krijg een glimlach van Cloe en het meisje. Er komt nog een meisje bij staan en voor ik het door heb staat er een best groot groepje. "uuh Cloe ik ga vast naar boven ik zie je zo wel." zeg ik en loop naar me kamer.

Halverwege de hal kom ik Liam tegen. "Hee maat" begroet hij me. "hey" zeg ik en druk hem in een knuffel. "Hoe laat ga jij naar huis?" vraag ik. Pas nu zie ik de koffers in zijn handen. "Ja nu he" Lacht hij. "Moet je mee rijden of rij je met iemand mee?" vraagt hij. "ik rij wel met iemand mee ik heb nog niks ingepakt." Liam knikt. "Moet je wel opschieten bijna iedereen is al weg." ik knik. "Ik kijk wel" ik zeg Liam gedag en loop dan weer veder. Eerst maar een Zayn bellen dan. De telefoon gaat over als ik de deur open maak. Na 2x over gaan neemt hij op. Helemaal huigent neemt Zayn op. "hee kan ik mee rijden?" vraag ik meteen. "Nee ik ben al thuis met Perrie" Zegt hij. "Oke.. Jammer" zeg ik. "Ja doei zayn moet gaan" klinkt perries stem. Ow nu snap ik het. Als blijkt dat Niall en Harry ook al weg zijn zit er nog maar 1 ding op met Cloe en Louis mee rijden. Oeff daar kijk ik echt naar uit. Niet dus. Heel de tijd naar het ste, kijken. En wensen dat ze mij vast houd. Een zacht klopje klinkt op de deur. Ik sta op van het bed waar ik op was gaan zitten en open de deur. Het is Cloe. "Hee" Zegt ze. "Kan ik met jou en Louis mee rijden naar huis?" vraag ik maar meteen. Ze knikt. "Van mij wel. Maar wil je dat wel met Louis?" vraagt ze. Ik knik. "Heb niet veel keus iedereen is al weg." Dan staat Louis in eens achter haar. "Jij rijdt echt niet mee!" begint hij meteen te schreeuwen. "Louis" probeer Cloe. "Je zoekt maar een andere manier" "Ow en hoe?" schreeuw ik net zo hard terug. "Uuh ben je echt zo dom? Met een taxi natuurlijk" Louis kijkt me fel aan. "Louis doe normaal." Cloe duwt Louis van me vandaan zodat ze even kunnen praten. "Ow dus je hebt e meisje nodig om je te kalmeren volwassen hoor" roep ik. "Andy asjeblieft" komt Cloe er tussen.

Ik verdwijn uit het deurgat en besluit maar vast me spullen in te pakken. Agressief van het feit dat Cloetoch liever bij die klootzak is dan bij mij, gooi ik me koffer op het bed. Nog nooit heb ik zo slordig me kleren er in gegooit als het zelfde klopje als net klinkt. Ik open de deuren probeer mezelf rustig te houden. Wil niet dat Cloe denkt dat ik net zo als Louis ben. "Je kan mee rijden. Kom. " wenkt Cloe me. Ik pak snel de laatste kleren en sluit dan me koffer. Snel check ik of ik alles heb en loop dan de hal in. Louise komt net uit zijn kamer met twee koffers in zijn. Cloe loopt hem voorbij en ik loop achter haar aan. In een beweging grijpt Louis me bij me kraag. Hij duwt me tegen de muur. "Als je maar niet denk dat je Cloe met ėėn vinger aan raakt. " zegt hij dreigent. "Alleen als ze het zelf wilt" zeg ik. Louis gromt laat me los, tilt zijn koffer en loop weg achter Cloe aan. Als hij ook maar wist wat er gister is gebeurt.


Reacties:


justmissF24
justmissF24 zei op 1 maart 2014 - 15:53:
Wooww