Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me || Louis Tomlinson » ---> 15

Kiss me || Louis Tomlinson

1 maart 2014 - 15:40

821

1

366



---> 15

P.O.V Cloe White

1th januari 20.07

Daar gaan we dan. Ik gooi alle weekend tassen en koffers die kon vinden op het bed. Ik heb nog steeds niet het lef gevonden om het Louis te vertellen. Ik vouw mijn rode rok op. Deze rok was het eerste wat ik ontwierp. Ik pas het allang niet meer ik was 14 of zoiets. Ik laat me aller eerste traan. Zo veel herinneringen komen naar boven. Zo als de eerst nacht met Louis hier. Of toen hij de kaptafel voor me had gekocht. Dat was zo lief van hem. Precies dat is wat dit allemaal zo moeilijk maakt. Het ene moment is hij de liefste en meest romantische man die ik ken en in een seconde is hij die jarloerse klootzak die ik de laatste tijd steeds vaker zie. Ondertussen stromen de tranen over me wangen. Ik pak me laatste spulletjes als ik Louis naar boven hoor komen. Dan ziet hij dit maar misschien is dat wel goed dan schrikt hij misschien wat meer. De deur gaat open en hij ziet het meteen. "Cloe wat is dit?" Vraagt een volslagen Louis. "Louis.." ik zucht nu moet ik het wel zeggen. "Ik ga weg. Ik heb een huisje hier vlakbij." Louis kijkt me aan. Hij slikt een paar keer. "Waarom?" Vraagt hij met een krakende stem. "Je snapt toch wel dat dit niet meer zo kan Lou?" ik loop naar hem toe. Hij bijt op zijn lip. Het doet hem pijn. "We gaan werken aan onze relatie. Maar daarvoor heb ik ruimte nodig." Er komt geen geluid meer uit mijn allerliefste. "Het is maar tijdelijk" Louis slikt een paar keer achter elkaar. Hij is moed aan het verzamelen. "Tijdelijk uit elkaar is voor altijd uit elkaar." zegt Louis en meteen loopt hij weg. Ik blijf achter. Wat bedoelt hij? Dat we dan voor altijd uit elkaar gaan? Maar dat wil ik niet. Ik zucht en pak de weekend tassen vast. Ik had er maar twee nodig. Ik zet de tassen in de gang. "Lou ik ga" roep ik vol tranen naar hem. Hij zit met zijn handen in zijn haar en zijn ellebogen op zijn knieën. een zucht verlaat zijn mond. Hij loopt naar me toe. "Zijn wij nou klaar?" vraag ik als ik zie dat Louis tranen in zijn ogen heeft. Hij schudt zijn hoofd. "Misschien heb je gelijk en hebben we ruimte nodig." Louis wrijft met zijn handen over mijn wangen.

"ik zal altijd van je houden Cloe" de zachte stem van Louis spookt nog door me hoofd. Ik heb al me spullen al uitgepakt en zit nu aan de thee. Het huis was al ingericht dus ik kon er meteen in. Me telefoon trilt. Ik pak hem op en zie dat Andy me heeft gewhatsapped.

"Alles goed gegaan?"

Is wat het whatsappje zegt. Ik app terug:

"Ja ben nu in me eigen huis. Kan je langs komen?"

P.O.V Andy Samuels.

1th januari 2014 21.30

"Thee?" vraagt Cloe als ik me jas heb op gehangen. "lekker" antwoord ik. In een beweging grijp ik Cloe bij haar heupen en draai haar naar me toe. Ik druk me lippen tegen die van haar. Speels wrijft ze met haar tong over de mijne. Mijn handen glijden over haar lichaam zoekend naar de rits van haar jurk. Die ik ontdoe als ik de rits vind. Daar staat ze met haar mooie lichaam. Ik til haar op. Laat haar jurk achter. Met de mooiste en geilste vrouw uit mijn leven in me armen loop ik de trap op. Haar nieuwe kamer in. Ik laat haar van me armen glijden en op het bed landen. Snel trek ik me t-shirt uit om vervolgens onze lippen elkaar weer te plezieren. Dan duwt ze me zachtjes weg. "Sorry ik kan het niet. Sorry" zegt ze. Ik glij van haar af. "ik wil gewoon praten." zegt ze als ik naast haar op het bed val. Ik zucht ik keek er echt naar uit. Maar goed misschien wil ze later nog.

P.O.V Louis Tomlinson.

1th januari 2014

Mijn derde glas vodka is ook al leeg. Ik besluit maar uit de fles te drinken wat heeft het eigenlijk ook voor zin. Wat heeft er eigenlijk wel zin. Ze verlaten me toch wel weer. Ik het is me nooit opgevallen maar wat is het toch stil zonder Cloe. Ik ga het nooit volhouden. Maar een half jaar zei ze. Voor mij is dat veel te lang. Ik pak de foto van mij en Cloe uit het raamkozijn en wrijf over het glas. Ik ben der kwijt. Nooit zullen we het goed maken. En het is allemaal me eigen stomme kut fout. Waarom moet ik zon klootzak zijn? Om het geringste werdt ik boos. Als of het heel erg was allemaal. Maar nu .. nu zie ik pas echt wat ik allemaal fout heb gedaan. Ik voel mezelf duizelig worden. Ik zie alles dubbel als ik de laatste druppel van de fles op drinkt.


Reacties:


justmissF24
justmissF24 zei op 1 maart 2014 - 16:40:
Arme Louis ..... :'(