Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Het leven van Jill - PAUSED » H26 - Nando's

Het leven van Jill - PAUSED

2 maart 2014 - 10:18

987

20

511



H26 - Nando's

Hello lezertje. Mijn computer doet het nog steeds niet maar gelukkig heb ik een stukje uit kunnen typen bij mijn oma. Zodat ik jullie alsnog dit weekend een stukje kan geven. Have fun reading chapter number 26.

Liam POV

Ik stapte de auto in en stak de sleutel in het contactslot. Ik draaide de sleutel nog niet om, ik zag er namelijk nog steeds uit als Liam Payne. Mensen zouden me herkennen op deze manier en met Jill erbij direct conclusies trekken. We hebben het redelijk druk op het moment met interviews vanwege het nieuwe album; Take Me Home. Ik, en de lads hoogst waarschijnlijk ook, zou het erg vervelend vinden als de focus continu op onzinnige roddels zou worden gelegd. Dat niet alleen, Jill is er waarschijnlijk ook nog niet klaar voor om bedolven te worden onder fans en paparazzi. Ze willen alles van je weten en hebben je liefst zo gênant mogelijk op de foto voor in de bladen.
Ik draaide me om in de stoel en griste een tasje van de achterbank van mijn auto. Uit het tasje toverde ik een zonnebril en snapback vandaan en zette deze op.
Jill, die op de bijrijdersstoel was gaan zitten, keek me vragend aan. 'Are you really that scared that the papz or fans will recognise you in Nando's?' Ik deed mijn best het zo goed mogelijk uit te leggen. 'Yes, I'm quite sure they will be there too. Fans are everywhere and when they tweet about my location there will be hundreds of people in a minute.' Jill knikte met een open mond van verbazing. Ik glimlachte, het was logisch dat dit haar verbaasde. Het is lastig in te schatten en te begrijpen wat er allemaal kan gebeuren als je niet in dit wereldje leeft. 'When papz take pictures of us together, just the two of us, the magazines will make up stories. Stories about us dating or stuff like that.'
Het begon tot Jill door te dringen hoe snel de roddels in dit wereldje kunnen gaan. 'Do you remember the last Haylor rumours?' Jill keek me geschrokken aan. 'Those were rumours too?' vroeg ze met de verbazing nog steeds duidelijk in haar stem te horen. 'Yes, they were.' antwoordde ik terwijl ik de sleutel van de auto omdraaide. Ik reed de parkeerplaats af en draaide linksom de weg op richting Nando's.
Ik ging verder met mijn gesprek met Jill. 'This is exactly why we hate the rumours so much. Everybody believes they're true, and don't get me wrong even I wasn't sure about the last Haylor pictures.' Jill zuchtte en schudde haar hoofd van ongeloof. 'That's must have been horrible for Harry.' Jill was even stil. 'I feel so bad for being so hard on him in the restaurant.' ging ze verder.
'Don't be, he understands.' 'But still..'
Jill leek zich redelijk bewust te worden van hoe heftig deze situatie's kunnen zijn, but nothing beats the real life experience.

'That's your complete order sir?' vroeg het meisje met de kersenrode krullen achter de kassa. 'Yes, I think we got everything.' antwoordde ik. 'Can you add two medium chocolate milkshakes?' vroeg Jill plotseling. 'To take away?' vroeg het meisje. Jill keek me met een ondeugende blik aan en daarna weer terug naar het meisje. 'No.' antwoordde ze met een schattige glimlach.
Er kwam een gigantische glimlach op mijn gezicht toen ik Jill zo zag. Jill keek om en porde me in mijn zij. Ik lachte en Jill stak haar arm door de mijne om vervolgens haar zachte hand in de mijne te laten glijden. Ik voelde een warme gloed door mijn lichaam schieten.
'You're such a cute couple!' zei het meisje achter de kassa terwijl ze de twee chocolade milkshakes aan ons overhandigde. Ik voelde dat ik lichtelijk rood werd en wist niet goed wat ik met deze situatie aan moest.
'Yeah, he's a great boyfriend!' zei Jill enthousiast. Er kwam een lach op mijn gezicht, deed ze dit nou echt?
'Sometimes I just wish he looked more like Liam Payne. You know, from One Direction.' ging ze verder. Het meisje achter de kassa keek Jill met grote ogen en een brede glimlach aan. 'O my carrots! Liam Payne is like a dream!' antwoordde ze. Jill knikte hevig. 'I know right!?'
Ik deed mijn uiterste best serieus te blijven maar het kostte me veel moeite om nu niet in lachen uit te barsten.
'Anyway, lets not be too hard on this cutie right here.' ging Jill verder. 'He is amazayn!' Het meisje achter de kassa lachte.
'And going to pay?' vroeg ik wat onhandig. Ik probeerde het gesprek over te laten lopen op een ander onderwerp want als het nog even zo doorging, ging ik stuk! 'Oh, I'm sorry. Of course!' Het meisje tikte wat dingetjes in op de kassa. 'It will be £186,71 please.' Een "Oh my goodness" verliet Jills mond. 'This is quite normal when you order food for 9 human beings.' Ik stopte even. 'And Niall.' lachte ik. Jill keek me met grote ogen aan. Het duurde even voor ik doorhad dat het stom was om Nialls naam te noemen, zeker nadat het duidelijk was geworden dat het meisje met het kersenrode haar duidelijk een Directioner was.Gelukkig had de caissière niets door en kon ik gewoon rustig afrekenen. Na het afrekenen ging het meisje direct weer verder met het verzamelen van onze bestelling.
Jills arm was ondertussen nog steeds door de mijne gestoken en haar zachte hand hield die van mij warm. Wat Jill net deed met het meisje achter de kassa, de manier waarop ze lacht, haar hand in die van mij.. Jill maakt me blij en vrolijk, ik voel me goed bij haar. Ik werd uit mijn gedachte getrokken door Jill die mijn hand losliet. Het gevoel van geluk maakte plaats voor een vlaag van teleurstelling. De caissière had de bestelling klaar en ingepakt en Jill haalde een van de tassen van de toonbank. De ondertussen lege milkshake bekers gooide ik weg en ik nam de twee overgebleven tassen mee. Nadat we allebei gedag hadden gezegd tegen de caissière, liepen we terug naar de auto en begonnen aan onze weg terug naar Harry zijn appartement.



Melding? Reageer!


Reacties:

1 2 3 4

williewortel
williewortel zei op 6 maart 2014 - 10:17:
Super en lieve oma heb je


1Dtjetanya zei op 2 maart 2014 - 20:18:
Superleuk!!!!!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 2 maart 2014 - 17:41:
leuk! snel verder! X


Nynlufx
Nynlufx zei op 2 maart 2014 - 17:26:
Awww


XxAmyxX zei op 2 maart 2014 - 16:06:
Geweldige oma heb je