Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Haunted Love | ft. 1Dzayn » -Proloog-

Haunted Love | ft. 1Dzayn

11 mei 2014 - 16:55

682

17

1009



-Proloog-

P | Us | P.O.V. Eleanora Rose

Een frisse wind waait op het strand en laat mijn rode haren wapperen. Langzaam loop ik op mijn blote voeten, en met mijn schoenen in mijn hand, over het zand en snuif de zeelucht op. Ik ben dol op water, dus ook op de zee! Elke woensdagochtend en elke zaterdagavond ben ik hier te vinden. Vandaag is het zondag, dus normaal ben ik vandaag niet hier, maar ik was vroeg klaar met m'n schooldingetjes. Op naar het strand dus! Het zand knispert en het plakt aan mijn voetzolen. Ik tuur genietend in de verte. Ooit koop ik een boot en ga ik die verte in, alleen, heerlijk. Opeens valt me een voorwerp op. Het is een fles met iets erin! Hij drijft in de branding, dus ik loop er meteen naartoe. Ik rol mijn broekspijpen op en leg mijn schoenen in het zand, waarna ik een stukje het ijskoude water inloop. Oeh, een beetje te koud nog... Ik pak de fles en snel ren ik het water weer uit. Ik zucht even en zet de fles in het zand. Ik ga er op mijn knieën naast zitten en zet de fles tussen mijn knieën. Eén ruk aan de kurk is genoeg en de dop schiet omhoog en wordt door de wind terug de zee in geblazen. Ik houd de fles op zijn kop en schud er langzaam een brief uit. Nieuwsgierig rol ik hem uit en begin aandachtig te lezen.


Beste lezer,

Waarschijnlijk is het nu de toekomst, het verleden is namelijk zo’n beetje onmogelijk.
In ieder geval. Hallo lezer van deze brief. Dat je de fles open heb gekregen is een goed teken, het betekent namelijk dat je sterk genoeg bent. Zowel fysiek als mentaal.
Daarnaast betekent het ook dat je op vakantie bent hier en vast opzoek bent naar een slaapplaats, niet? Laat ik nou goed nieuws voor je hebben, nieuws dat je vast en zeker wel wilt horen.
Ik heb een slaapplaats voor je. Een huis, gesitueerd op een mooie open plek in het bos. Je zult het wel herkennen als je er bent. Ik hoop dat je van mijn gastvrijheid gebruik zal maken, alles slaapt beter dan de grond, toch?
Het huis is ook redelijk groot, dus het kan een grote groep wel aan, mocht je natuurlijk met een grote groep zijn. Ik zal je een beetje op weg helpen. Loop vanaf het strand het bos in, sla de eerste keer rechtsaf, dan de tweede keer links en loop dan maar rechtdoor en volg de weg.
Maak je niet druk als het niet zo goed begaanbaar wordt, er is al een tijdje niemand meer geweest.
Ik kan je beloven dat het huis netjes en schoon is, voorzien van wat luxe. Ja, zelfs een bubbelbad en een zwembad is aanwezig. Nou, waar wacht je nog op?

Esurientes
in Domus
Tenebrarum
Habitatores sunt


Lyradius German



Ik frons en rol de brief weer op. Deze brief is vast nep of dit huis is aan de andere kant van de wereld of de brief is écht uit het verleden... Ik wil de brief weggooien maar hij lijkt aan mijn hand te zijnvast geplakt. Daardoor zie ik de achterkant.
'Hé! Een adres!' fluister ik, 'dat is in de buurt!' Ik denk dat dit best een avontuur kan worden! Samen met Ruben, Gorgio, Bella, Ariana, Elizabeth en Quinty! Ik vouw de brief op en stop hem in mijn broekzak. Deze keer blijft hij niet 'plakken'. Ik glimlach, spring op en trek mijn schoenen weer aan. Mijn broekspijpen zakken vanzelf weer in hun oorspronkelijke vorm en ik ren terug de duinen in.

Algauw is mijn huis in zicht en ik ren naar binnen. 'Ruben! Ruben!' roep ik opgewonden en mijn broer steekt zijn hoofd om de hoek van de kamerdeur.
'Wat moet je?' vraagt hij. 'Kijk! Kijk!' roep ik opgewonden en ik geef hem de brief. Als hij hem gelezen heeft, geeft hij hem terug.
'I'm in!'

***

Naam: Elizabeth Arch
Leeftijd: 18
Uiterlijk: Klik!

Naam: Quinty "Quinn" Joelle Martens
Leeftijd: 17
Uiterlijk: Klik!

Naam: Ariana Kirstie Scofield
Leeftijd: 18
Uiterlijk: Klik!

Naam: Belle Winter
Leeftijd: 16
Uiterlijk: Klik!

***

Naam: Eleanora Lilian Rose
Leeftijd: 17
Uiterlijk: Klik!

Naam: Ruben Gale Rose
Leeftijd: 19
Uiterlijk: Klik!

Naam: Gorgio Geronimo Grande
Leeftijd: 18
Uiterlijk: Klik!

ALVAST VEEL LEESPLEZIER!!!!!


Reacties:

1 2 3 4

MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 19 mei 2014 - 17:25:
Ik lees mee!
Melding please!

-X-


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 10 mei 2014 - 19:38:
Ik lees mee!!
Melding!
-X-


Ims
Ims zei op 7 mei 2014 - 17:08:
LOVING IT SNEL VERDER!!


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 5 mei 2014 - 18:50:
I like this proloque <3

Maar euh, ik snap nu niet in welk lichaam we zitten ?


fantasyfreak
fantasyfreak zei op 25 maart 2014 - 19:44:
meer meer! melding?