Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » The seven doors » The seven doors 6

The seven doors

8 mei 2009 - 17:40

195

1

240



The seven doors 6

heb nog twee versregels bijgevoegd. Twee ogen zo blauw als de oceaan zullen hen daarbij bijstaan. Maar de krachten van het kwaaden zullen zich niet ongemoeit laten.

"Wat denk jij Rippertjiep?" zie Rodza tegen de grootste muis. "Ik denk dat wee haar mee moeten nemen naar Dara. Zij weet het vast beter dan wij."
"Roppertjiep. Ga jij alvast vooruit en breng Dara op de hoogte." "Ja pap" zei het muisje en hij rende zo snel hij kon weg. "Kom mee" zei Rodza nu tegen Sara. Sara was nog altijd te verbaast om te weigeren dus liep ze gehoorzaam achter de dieren aan. De dieren liepen stevig door en Sara moest rennen om ze bij te houden. Hoe kon zo'n klein muisje zo snel zijn? Toen ze van plan was om te vragen of het wat langzamer kon, stonden de dieren stil voor een hol. Er kwam een das uit gekropen samen met Roppertjiep. "Is dat ze?" vroeg de das. "Ja, Dara dat is ze. Wat denk je komt ze van waar komt ze?" vroeg Rippertjiep. Ze is een mens dus moet ze uit D1 of D7 komen. Wat heb je in je rugzak heu..." "Sara. En in mijn rugzak zit mijn brooddoos mijn schoolboeken en..." "Vreemd zei Dara heel vreemd." "Wat is er dan zo vreemd?" Sara keek de das nieuwsgierig aan.


Reacties:


Sweetlady
Sweetlady zei op 8 mei 2009 - 18:26:
Snel verder