Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Sweet Direction » Bad...

Sweet Direction

3 maart 2014 - 21:55

714

0

187



Bad...

Hey sgatjuuss thnx voor het Lezen!

Quinn POV

Louis,Niall,Zayn en Liam lopen naar boven om hun spullen naar boven te brengen.''Uhh..Quinn... Ik Ben al een hele tijd op je verliefd...'' begint Liam maar hij kan zijn zin niet afmaken. Ik geef hem een zoen en hij zoent me terug. De Jongens komen weer binnen en beginnen te grijnzen.  ''Liam James Payme! Zal u zo vriendelijk willen zijn je tong uit mijn zusje te willen hallen??''lacht Louis. Liam Begint te lachen. Ik ga op de bank zitten en probeer me in te houden.  Ik wil het zo graag zeggen maar ik durf het niet. Misschien zo: Ehhh Jongens...Nee! Dat is gewoon dom...   '''Quinn?? Joehooee?? Leef je nog?!''roept Louis en hij begint me te kietelen. Ik begin te gillen. ''WHAAAAAA GENADE!! GENADEE!! HELPPP!!!"schreeuw ik.Lachend val ik van de bank af. Ik sta op, Geef Louis een mep en ga weer zitten.  Zayn en Niall schieten in de lach. Ik begin te grijnzen. ''Wie wil er chips?? vraagt Niall. ''Ik niet!''zeggen Liam,Louis,Zayn,Harry en ik tegelijk. ''Meer voor mij!''lacht Niall. Ik zucht diep. ''O.Oooww Wat is er Zussie?''zegt Louis.  Ik pak Louis arm en trek hem mee naar de keuken. Daar vertel ik wat er aan de hand is. ''Hey Quinn...Alles komt goed"zegt hij. Ik begin te huilen en hij troost me.  Schijnbaar was het goed te horen want Liam,Harry,Zayn en Niall Rennen de keuken in.  ''Wat is er met Quinnie?''Vraagt Niall. ''Quinn Wil je dat ik het zeg?''Vraagt Louis en ik knik.  ''Haar Beste vriendinnen, Riley Summers en Nina Broekhuizen, Zijn omgekomen bij een trein ongeluk.''vertelt Louis. Als hij dat vertelt moet ik hard huilen. Ik leg mijn hoofd op de schouder van Louis. De andere knuffelen me nu ook.  ''Kom Quinn we gaan op de bank zitten dan kun je zitten.''zegt Zayn. ''O-Oké''zeg ik snikkend.~1 week later~Ik heb het verlies van Riley en Nina al een beetje verwerkt. Ik sta in de keuken aftewassen terwijl ik Midnight Memories zing. Ondertussen komen de jongens binnen. Ze staan voor de deur te luisteren maar dat merk ik niet. ''Woow Louis Ik wist Niet Dat Je zusje ook zo goed kon zingen!''fluisterd Liam.  ''Ik ook niet''zegt Louis verbaasd.Als ik klaar ben hoor ik Zayn en Niall Grinniken dus ik vul een Emmer koud water en ga voor de deur staan. Dan open ik de deur en gooi het water op de jongens. Ik Begin te lachen.De Jongens beginnen te gillen en ik ren de trap op. ze komen me achterna ik probeer nog net mijn kamer in te gaan maar ze hebben me al te pakken.  ''GENADEE!!!''Gil Ik. Ze gooien me het zwembad in. Als ze me niet meer boven zien komen springen ze het water in. ik spring  boven op Hun  en ze schreeuwen.

~Later die dag~

"Heb een goed idee! Zullen we naar de disco gaan ?" Vraag ik.
"Great Idea!"zegt Niall. "All right! Ik kleed me om!"roep ik. Als ik beneden kom heb ik een hemdje, mini rokje, hoge hakken en mn haar los. "Ik Ga Voorin!"Roep ik
"Ik Rij"zegt Liam. Na ongeveer 15 minuten zijn we er. Ik dans even met de jongens en daarna ga ik bij Liam zitten. Om half 12 vinden we het genoeg.
"Haal jij de Boyz dan start ik de auto."zegt Liam. "Oké"zeg ik.
Na 5 minuten heb ik Niall,Louis en Harry al gevonden. Nu alleen nog Zayn.
Waar is die gozer? O daar. "Zayn kom je?"vraag ik. "O hey Beauty! Can i have a kiss?"vraagt hij. "Uhh nee"zeg ik. "HAHAHA"lacht Zayn. Ik trek hem mee naar de auto. Zet hem achterin en ga zelf voorin zitten. "Gaat het Quinn? Je ziet super wit"zegt Liam. "Het gaat wel"zeg ik. Ik voel me kapot.

~De Volgende Ochtend~

"QUINNIEE!!! KAN JE ONTBIJT MAKEN??"roept Niall. "Nee"zeg ik. "PLEASE?"Smeekt hij. ."Nee"zeg ik. "Ahh Toe?"vraagt Niall. "Niall Rot Op vraag maar aan iemand anders!"roep ik chagrijnig. "O..oké"zegt Niall. Ik val weer in slaap. Na ongeveer 6 uur loop ik naar beneden. Ik besef me ineens dat ik er waarschijnlijk niet uit zie. Iedereen is al beneden. Ik open de Deur.
"Goedemorgen"zeggen Liam, Louis, Harry en Zayn in koor.
"Foeiemolden"zegt Niall met zijn mond vol. Ik kreun en pak een aspirine. "Kater zussie?"vraagt Louis. "Kan niet ik heb niet gedronken"kreun ik.
"Je kan dan alsnog kater hebben Quinn"lacht Liam. "Fijn!" zeg ik vol sarcasme. Ik loop geïrriteerd naar de bank en plof daar chagarijnig neer.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.