Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » from hell to heaven -Harry styles (PAUZE) » chapter 4

from hell to heaven -Harry styles (PAUZE)

20 maart 2014 - 20:23

758

4

287



chapter 4

reageren = melding enjoy :)

Besluiteloos stond ik voor de kast. Over een kwartier gingen we richting de arena en ik wou er een beetje goed uit zien. Misschien moet ik een rokje of jurkje aan?
Ik zette die gedachte snel weer uit mijn hoofd. Ik zie er niet uit in een jurkje.
Ik pak een simpele spijkerbroek en een hemdje uit de kast en loop naar spiegel.
Beter dan dit word het toch niet. Ik liep nog even snel naar de badkamer om mijn make-up te doen. Harry was al klaar en klopte op de deur. ‘Bijna klaar?’ ik staarde hem aan. Hij zag er gewoon perfect uit.
Hij had een strakke jeans aan, een grijs shirt en laarsjes. Zijn haar zat ook al perfect. Opeens schaamde ik me. Ik zag er helemaal niet goed uit vergeleken met mij. ‘Uh.. ja ik ben klaar.’

Het concert was verrassend genoeg best leuk.
De muziek was best leuk. Ik stond helemaal vooraan en kon mijn ogen niet van Harry afhouden. Hij was echt knap. Voor het concert had ik de andere jongens ook een beetje leren kennen. Ze waren zo aardig.
Toen ik met Niall was meegelopen had hij me helemaal ondervraagt. Hij zag er best teleurgesteld uit toen ik zei dat ik pas twee dagen bij hem woonde.
Ik denk dat hij hoopte dat ik Harry’s nieuwe vriendin word. En stiekem hoopte ik dat ook. Maar dat had ik Niall natuurlijk niet verteld.
Het verbaasde me echt hoeveel hij kon eten. We zaten samen in het restaurantje. ik had ook best honger dus ik nam twee broodjes. En tomatensoep. Niall had vier broodjes. Heel veel friet. en ook nog tomatensoep. Ik voelde me echt al thuis bij Niall.
We praatte alsof we al jaren bevriend waren. We kwamen lachend terug in de hotelkamer. waar toen Liam en Louis ook waren aangekomen.
We praatte even en toen ging iedereen naar zijn eigen kamer om zich klaar te maken. Onder weg naar de arena heb ik ook Zayn Liam en Louis een beetje leren kennen. Zayn is een beetje als mijn ex vriendje.
Verlegen bij vreemden maar als je hem eenmaal kent is hij het beste vriendje die je maar kan hebben. Liam en louis vond ik ook echt heel aardig. Ik merkte al snel dat louis de grappenmaker was.
En tijdens ons gesprek lag ik om de 3 minuten in een deuk.
Toen we bij de arena waren aangekomen gingen de jongens meteen naar de kleedkamer. Ik ging op mijn plaats vooraan zitten en genieten van het voorprogramma. Toen het concert afgelopen was. Was ik tot mijn verbazing best moe. Toen ik in het hotel was ging ik dan ook meteen naar bed.

Ik werd de volgende dag wakker van een lichtstraal in mijn gezicht.
Stijf kwam ik overeind. De wekker gaf aan dat het 11:00 was. Harry lag naast me nog te slapen. Ik besloot mijn moeder maar even te bellen.
Zachtjes om Harry niet wakker te maken fluisterde ik hoe het bij Harry thuis was. En hoe het concert was. Na een half uur hing ik weer op.
Er werd op de deur geklopt. Ik liep in mijn pyjama shortje en hemdje naar de deur. Niall stond er. ‘Goedemorgen Clary.’ Zei hij zodra hij me zag. ‘Goedemorgen Niall. Lekker geslapen?’ ‘Prima, Jij? Ik glimlachte. ‘Gaat wel. Harry snurkt.’ Niall schoot in de lach.
‘Helenmaal niet.’ Uit het niets stond Harry achter me.
‘Ja echt wel. Je zou het moeten horen.’ ‘echt niet!’ zei Harry weer.
Het werd een welles nietes spelletje. Niall deed ook mee en samen zorgde we ervoor dat harry toegaf. ‘Oke, ik snurk misschien een beetje.’ Begon hij.
‘Een beetje! No way. Je snurkt vreselijk.’ Niall ging weer weg en ik nam een douche. Ik liet het warme water mijn stijve spieren los maken.ik Waste mijn haar en lichaam en stapte toen weer onder de douche vandaan. Ik kleedde me aan en deed mijn make-up. Harry was ook al klaar en samen liepen we naar de ontbijtzaal. Niall en Liam zaten er al. Harry schoof naast Liam en ik ging naast Niall zitten. Na ongeveer 10 minuten kwamen ook Zayn en Louis erbij.
Er kwam een klein blond serveerstertje aanlopen. ‘Goedemorgen, hoe ka- kan ik jul-jullie helpen.’ Harry bestelde drinken voor ons en het meisje liep snel weer weg. Terwijl we op ons drinken wachtten gingen Ik en Niall vast eten halen. Toen we terug kwamen waren de drankjes er al. Harry’s hoofd was zo rood als een biet en de andere staarde me heel eng . ‘is er iets.’ Vroeg ik.


Reacties:


justmissF24
justmissF24 zei op 5 maart 2014 - 0:27:
Oeehh leuk!!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 4 maart 2014 - 20:54:
Oeehh, zal hij gezegd hebben dat hij clary leuk vindt?? SPANNEND!!
Snel verder! X


1Dtjetanya zei op 4 maart 2014 - 20:14:
Superleuk!! Ben nieuwsgierig!!!


juutjee19
juutjee19 zei op 4 maart 2014 - 18:33:
Super leuk!!!
Ik ben heeeel benieuwd naar het volgende hoofdstuk (:
X