Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » i hate Elevators » Uhhh

i hate Elevators

4 maart 2014 - 20:38

715

3

202



Uhhh

Hoofdstukkie 1 :D <3

Jaylinn POV

Ik loop in Londen met mijn super zware koffers. Mij oma heeft me voor mijn verjaardag 2 vliegtuigtickets gestuurd. Maar mijn ouders maken een wereldreis dus konden niet mee. Ik besluit om naar mijn hotel te lopen. Daar tref ik een menigte.gekken voor de deur. Ik duw me een weg naar de ingang. Daar staan bodyguards. Ik laat mijn Hotelkaartje zien en 1van hen brengt me naar binnen. Daar check ik in en ga naar mijn kamer. Het was een lange warme dag. En ik besloot om te gaan douchen en dan naar benrden te gaan om wat te gaan eten. Als ik klaar ben met eten ga ik naar boven en trek mijn pyjama aan. Ik kruip mijn bed in en ga online op Skype. Er willen 3 meiden met me chatten. Nina-Nikkie en Lilly. Ik gooi ons in de groepschat. 'Omg JayJay!!'roepen ze in koor.'Meidenn'Roep ik. We kletsen nog uren en dan sluit ik af.
*De volgende ochtend*
Ik loop naar beneden om te ontbijten. Als ik klaar ben loop ik naar boven daar pak ok spullen in. Superveel eten ofcourse. Ik ren naar de lift maar hij sluit. 'Wacht!' Roep ik en 5 paar handen houden de deur open. Ik glip de lift in en bedank de jongens. Wacht eens... 'Whuuutt???'roep ik verbaasd. Het zijn One direction! De jongens doen hun capuchons af en kijken elkaar aan. Ik snak naar adem en grijp de muur vast. 'Sh*t! Ze krijgt geen adem!'Roept Zayn. Ze rennen naar me toe en ik voel vlinders in mn buik. Als ik weer adem haal zuchten de jongens opgelucht. 'Gaat het?'vraagt Liam. 'J-ja'zeg ik. 'Hoe heet je?'vraagt Louis. 'Uhmm.. Jaylinn'zeg ik verlegen. De jongens beginnen te grijnzen. Ik grijns nu ook. Dan stopt de lift. 'We zijn er' zeg ik. Maar dan valt de lift een stuk naar beneden en stopt weer. De lampen vallen uit en ik voel dat ik mijn been stoot. 'Auw!!'schreeuw ik. 'Zaklamp?!?'roept Harry. 'I-in M-mijn T-tas' zeg ik. Hij voelt de lift rond en hij raakt even mijn hand aan ik voel dat ik rood word. Gelukkig ziet niemand het. Hij heeft de zaklamp en zet hem aan. 'Gelukt'grijnst Harry. 'Mooi'glimlach ik. 'Laat eens zien.'zegt Niall. 'Woow als je niet tegen bloed kan kijk niet.' Zegt hij dan. En ik zie 5 hoofden boven mijn been hangen. Liam pakt iets uit zijn tas en ik.zie dat het een sjaal is. 'Niall bind dit om haar been.'zegt hij. Niall bind het voorzichtig om mijn been en zegt dan: 'Dit gaat zeer doen.'
Hij trekt hem aan en legt er een knoop in. Al hij dat doet vertrekt mijn gezicht. De jongens zien dat. Ik geef een neppe glimlach. De jongens grijnzen. Ik lach. 'Ik heb hongerrr'zeurt Niall. 'I've got a present for you'grijns ik en haal 4 broodjes met salami en 2 broodjes met Pindakaas uit mijn tas. 'Yaaayyy youre the best!!'roept Niall. Ik grijns en geef de broodjes aan de jongens. Na een uur of drie begin ik te gapen. En dan bloos ik. De jongens glimlachen en ik vloek omdat ik geen kussen in mn tas had gestopt. De jongens kunnen niet stoppen met lachen. 'Whahaha kom maar hier liggen'zegt Niall. Dus ik ga op zijn buik liggen. Al snel val ik in slaap. In mijn slaap hoor ik Niall grinniken. Om ongeveer 8uur s' ochtends wordt ik wakker. De jongens zijn allemaal al wakker. Niall ligt nog steeds hetzelfde als toen ik in slaap viel maar hij is wel wakker. Ik grinnik en ga recht op zitten. 'Goedemorgeeennnn JayJay!!'roepen de jongens. 'Good morning'grijns ik. Ik begin te rillen. 'Heb je het koud?'vraagt Zayn. 'N-Nee... i-ik benclaustrofobisch'zeg ik langzaam. 'Oow nee.. Rustig blijven JayJay...'zegt Liam. 'In en uit ademen'zegt Louis. Ze gaan om me heen zitten. 'I-ik p-probeer he-het.'zeg ik nog steeds langzaam. Ik adem in- en uit. Niall wrijft over mijn rug. Daar wordt ik rustig van. Ik bloos. Harry is aan de telefoon met iemand aan het praten. Als hij klaar is zegt hij: ze kunnen ons pas op zaterdag bevrijden. Ik grijns. 'Hebben jullie je Phones bij jullie?'vraag ik. De jongens knikken. Ik geef hun mijn nummer. 'Stuur ff een appie!'roep ik.

Zayn: Haaii
Harry: Heeejj
Louis: mevrouw Tomlinson!!
Liam: Louis skkl xd en haai kleintje
Niall: JayJay!!
Jij: Heey Sgatties!


Reacties:


princess
princess zei op 5 maart 2014 - 7:01:


NarryGirlxx
NarryGirlxx zei op 4 maart 2014 - 22:16:
Mooi sistaahh


zaynsgirl zei op 4 maart 2014 - 22:11:
Leuk