Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » i hate Elevators » free?!?

i hate Elevators

5 maart 2014 - 7:34

412

1

197



free?!?

Hoofdstuk 2!!

Harry heeft mijn been al 3 keer vandaag bekeken. Ik ga in een hoekje zitten en Niall gaat bij me zitten. De rest van de jongens zijn aan het praten. 'Hey JayJay'fluistert hij. Ik bloos. 'Heej'fluister ik terug. Hij pakt mijn hand en kijkt me aan. Ik kijk hem ook aan. Wat een prachtige ogen... Zeeblauw... Hij komt dichterbij en plant zijn lippen op de mijne. Ik zoen hem terug. En we beginnen allebei te blozen. 'Aauww!! Damn it!!! Mijn knie en nu moet ik plassen!'roep ik. De jongens grijnzen. Ik pak een zak chips uit mijn tas en open het. Ik leg de zak op de grond. Ik tril nu. 'Claustrofobisch of koud?'vraagt Zayn. 'B-b-b-beide'zeg ik. Ik wil hier weg! Deze ruimte is té klein! Bahh! Ik kruip in elkaar. Er rollen tranen over mijn wangen. De jongens gaan bij me zitten. 'Mevrouw Tomlinson huilt u nou?'vraagt Louis. Ik knik. 'Why? Tell me little JayJay.'vraagt Liam. 'I-ik w-wil -snik-er-eruit'zeg ik snikkend.
'Ach schattie toch!'zegt Harry. Niall knuffelt me en houdt me stevig vast. Dat vind ik fijn. Ondertussen val ik in slaap. Als ik wakker word zie ik dat Liam mijn been aan het schoonmaken is. Ik kijk verbaasd. 'Harry was moe'glimlacht hij. Ik knik. 'Iemand wat eten?'vraag ik. Als ik dat vraag wordt Harry ook wakker. 'Ja!!'roepen de jongens. Ik grijns en gooi wat koekjes naar ze. 'Hoe lang zitten we hier nu al??'vraah ik. '2 dagen'antwoord Niall. 'Ze komen ons vandaag bevrijden. ' zegt Harry. Ik voel dat ik blij wordt. 'Mag ik iets tweeten over deze situatie jongens?'vraag ik. Zayn knikt. Ik ga online op Twitter en verzend deze Tweet:
Stuck in an elevator with @Real_Liam_Payne @HarryStyles @zaynmalik @LouisTomlinson @NiallOfficial and i have to pee -.-

Als ik dat verstuur begin ik te grijnzen. Dan gaan ze snel op mijn Twitter Pagina kijken. En grijnzen ook. 'Gaan we elkaar nog wel eens zien?'vraag ik bezorgd. 'Tuurlijk Wijfey!'antwoord Louis. Ik glimlach. 'Ik blijf hier in het hotel wonen. ik kan nergens heen. Ik woonde in Nederland maar dat is verleden tijd.'terwijl ik dat zeg kijken de jongens elkaar vragend aan. 'JayJay!! Je mag bij ons wonen! 'Zegt Niall. Ik snak weer naar adem. 'Niet weer!'zegt Zayn en ze rennen naar me toe. 'JayJay Kleintje gaat het?'vraagt Liam als ik weer adem. Ik geef geen antwoord, schud mijn hoofd en voel een hele pijnscheut door mijn been gaan. Harry ziet het en kijkt naar mijn bloedende been. 'Hij is open gesprongen.'zegt Harry.


Reacties:


princess
princess zei op 5 maart 2014 - 16:59:
I love it