Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Sherlock BBC » 'goodbye' PAUZE » 8: The Game Is On

'goodbye' PAUZE

5 maart 2014 - 17:24

373

9

398



8: The Game Is On

Image and video hosting by TinyPic

Het was een koude vrijdagochtend, John stond samen met zijn vriendin Mary bij Sherlock's graf, weer voor het eerst na twee jaar. 'Je mist hem, hè?' vroeg Mary. John knikte. 'Het was zo'n aparte man, maar hij was mijn beste vriend. We hebben samen zó veel meegemaakt. En toen was het opeens over.' Mary glimlachte en gaf John en knuffel. 'Gelukkig heb ik jou,' zei John en hij gaf zijn vriendin een kus.

-'s Avonds-
Sherlock keek door het raam van een restaurant naar John. 'Nee hè! Wat heeft hij in hemelsnaam gedaan...' fluisterde de detective, starend naar John's snor. Hij zat samen met Mary te eten, wetend van niks. Niet wetend dat Sherlock nog leefde.
Sherlock besloot om eindelijk naar binnen te gaan. Hij gaf zijn jas aan een ober en wierp een blik naar John's tafeltje. Mary was opgestaan om naar de wc te gaan, en John zat nu alleen aan het tafeltje. Sherlock bedacht zich niet en liep erop af. Op hoop van zegen dan maar. Sherlock liep langzaam naar het tafeltje en ging vlak voor John staan. John was de menukaart aan het lezen. 'Ah, ober. Welke champagne kunt u mij aanraden?' vroeg hij, zonder op te kijken. 'John...,' begon Sherlock. John keek op. Zijn ogen werden groot en hij stond op. 'Hoe..-' Sherlock zag dat zijn vriend een brok in zijn keel weg probeerde te slikken. 'John! Wie is dit?' Mary was weer gaan zitten en keek Sherlock aan. 'Oh, het spijt me. Ik denk niet dat wij elkaar al ontmoet hebben?' Hij schudde Mary's hand. 'Sherlock Holmes.'
'Wie?'
'Sherlock Holmes.'
Mary's mond viel open en ze keek John aan. 'John, is dit Sherlock?' John kon geen antwoord geven op Mary's vraag, hij was in shock. 'Hoe...' probeerde hij opnieuw. 'Oké John, voordat je iets zegt waar je later spijt van krijgt, laat me je één vraag stellen.' Sherlock wees naar zijn bovenlip. 'Ga je dat ding echt houden?' Hij barstte in lachen uit. John vond het niet zo grappig. Hij gromde, pakte Sherlock vast en duwde hem op de grond. Mary gilde en meteen kwamen van alle kanten obers aanrennen.
'Twee jaar... Twee jaar, Sherlock! Ik dacht dat je dood was!'


Lullaby van Nickelback


Reacties:

1 2

Anisha
Anisha zei op 26 juni 2014 - 17:46:
GE-WEL-DIG! Ik ben zo benieuwd naar het nieuwe hoofdstuk!


Rukia
Rukia zei op 16 maart 2014 - 21:18:
zalig gewoon, ik zie de beelden gewoon voor me
geniaal


Dominique zei op 16 maart 2014 - 12:32:


TheDarkNerd
TheDarkNerd zei op 10 maart 2014 - 18:32:
ZEG HET MAAR ALS ER WEER EEN NIEUW HOOFDSTUK IS

ALSD;KALS;DKLA;SD


TheDarkNerd
TheDarkNerd zei op 10 maart 2014 - 18:32:
JAJAJAJAJAJA

SHERLOCK