Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » One Way Or Another » Winkels bah -.-

One Way Or Another

5 maart 2014 - 18:55

305

3

234



Winkels bah -.-

Hoofdstuk 1 :D

Jaylinn POV

Ik loop in Manchester met mijn super zware tassen. Ik loop naar mijn huos en geef mn moeder een kus. 'Ik heb al gegeten'zeg ik. Dan Ik ga naar mijn kamer.ik zet mn tassen op de grond. Het was een lange warme dag. En ik besuit om te gaan douchen en dan naar beneden te gaan om wat te gaan eten. Als ik klaar ben met eten ga ik naar boven en trek mijn pyjama aan. Ik kruip mijn bed in en ga online op Facebook.
*De volgende ochtend*
Ik loop naar beneden om te ontbijten. Als ik klaar ben loop ik naar boven daar pak ik spullen in. Dan ga ik de stad in. Dat is een leuke winkel! Ik loop er naar binnen. Ik ben de enige klant. Dan rennen er 5 jongens en 9bodyguards naar binnen en de deuren worden gesloten. 'Draai ze op slot!'roept de grote bodyguard. De winkelier draait de deur op slot. 'Wacht! Ik wil hier ook nog uit!!'roep ik. 'Wil je blijven leven?' Vraagt een jongen. Ik knik. 'Blijf dan hier.'zegt hij en hij doet zijn capuchon af. De rest doen dat ook. Ik hap naar adem. 'Omg..'zeg ik langzaam. Het zijn de Boys One Direction.. De jongens schrikken. Als ik weer adem haal zuchten ze opgelucht. 'Hoe heet je?'vraagt Niall. 'J..Jaylinn' zeg ik. 'Oké JayJay we zullen hier moeten blijven tot de Fans weg zijn.'zegt Louis. Ik grijns. Hij noemde me JayJay. 'Ryan heb je de sleutel? 'Vraagt Zayn. 'Uhhmmm.. nou... die is door de wc gevallen..'zegt de bodyguard die waarschijnlijk Ryan heet. 'Ryan!! Nu zitten we opgesloten!'zegt Liam boos. Ryan bied zijn excuses aan en gaat bij de rest van de Bodyguards voor het raam staan zodat wij privacy hebben. 'Dus de Fans kunnen ons niet zien?'vraag ik. 'Nope'grijnst Harry. Ik lach en bloos dan


Reacties:


xcarrotx
xcarrotx zei op 7 maart 2014 - 6:51:
Hey mag ik een melding?
Het is een leuk hoofdstuk, maar ik wil je wel een tip geven.
Vat het niet op dat je hoofdstuk niet goed is want dat is ie wel.
Maar als je gesproken tekst typt dat hoor daar altijd een leesteken in zoals en punt, komma enz. Dus niet alleen een vraagteken. Ook zou ik als ik jou was meer dingen beschrijven in het verhaal want nu gaat het wel heel snel. Met dingen bedoel ik bijvoorbeeld hoe de winkel er uit ziet en wat ze er verkopen.
Nogmaals het is een heel leuk hoofdstuk en ik wil graag een melding(:
xx Tamara


JayxNialler zei op 5 maart 2014 - 20:27:
Haha maybe in volgenden hoofdstuk


princess
princess zei op 5 maart 2014 - 20:24: