Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Complicated Love Story » Ruzie

Complicated Love Story

5 maart 2014 - 21:51

948

1

190



Ruzie

Sorry dat ik zo lang niks heb gepost, ik heb dit al heel lang op me laptop staan. Ik vond het zelf niet echt geweldig, maar ik zet toch alles erop c: het kan spellingsfouten hebben btw

Een week later:
Lisa was elke pauze bij Harry en de Boys. Ik kreeg echt steeds meer de haat aan hem. Hij had mijn beste vriendin afgepakt! Ik was nu meer bij het emo groepje en Jake was bij zijn andere vrienden. Misschien was het leuk om dit weekend iets met hem en Lisa te gaan doen. Ik zal het morgen wel vragen aan ze.

Ik zat met het emo groepje in de gang op de grond. ‘Sam wil je ook Monster?’ vroeg Drake. ‘Ja lekker.’ Drake gaf me een blikje. ‘Thanx dude.’ Ik maakte het blikje open en nam een slok. ‘Aah lekker.’ zei ik. ‘Waha.’ zei Jeffrey. ‘Kijk wie daar aan komen.’ zei Drake. ‘Ik snap niet wat Lisa met Harry moet.’ zei Ashley. ‘Nee, dat snap ik ook niet. Ik zie haar bijna nooit meer.' zei ik. Harry liep met zijn arm om Lisa heen. De rest van de Boys liep achter hem. Zayn en Liam hadden hun arm ook om een meisje. Niall en Louis liepen een beetje te kloten. Harry keek met een grote grijns naar Jeffrey. En liep vlak langs ons. Drake stak zijn voet uit en liet Harry struikelen. We moesten allemaal lachen. Harry keek woendend. 'Vieze kut emo’s!’ zei hij. ‘Wat zei je?’ vroeg Drake boos. ‘Je hoorde me wel, zielige emo!’ zei hij. Drake wilde opstaan. ‘Laat mij maar.’ Ik gaf mijn blikje monster aan Jeff en ik stond op. Ik ging voor Harry staan, ik was iets kleiner dan hem. ‘Harry donder op!’ zei ik. ‘Donder zelf op lelijke emo!’ zei hij. ‘Ik ben geen emo! Mensen moeten echt is gaan opzoeken wat een emo is!’ zei ik. ‘Je bent dan geen emo, maar wel lelijk!’ zei hij. ‘Pak hem Sam!’ riep Drake. Ik duwde weg. ‘Sam! Doe niet!’ riep Lisa. ‘Bemoei je er niet mee!’ riep ik. Harry duwde me weg en ik viel op de grond. Drake stond gelijk op. ‘Blijf van haar af!’ Hij duwde Harry tegen kluisjes. ‘Hoe durf je haar lelijk te noemen en dan op de grond te smijten!’ riep Drake boos. De andere boys kwamen in actie en pakte Drake vast. ‘Kom Harry we gaan.’ zei Lisa. De jongens lieten Drake los en liepen verder. Drake kwam naar me toen en hielp me overeind. ‘Gaat het?’ vroeg hij. ‘Ja.’ Drake en ik gingen weer bij de andere zitten. Jeff gaf me mijn Monster weer. ‘Thanx.’ zei ik. ‘Ik kan die gast wel wurgen. Dat hij ons uitscheldt voor kut emo’s kan nog wel, maar Samantha een lelijke emo noemt.’ zei Drake. ‘Ja wij zijn het gewend om uitgescholden te worden.’ zei Iris. ‘Volgende keer ram ik hem op zijn bek. Pech voor Lisa!’ zei ik. ‘Waha dan doe ik mee.’ zei Drake.

Het was vrijdag! Dit was de kortste dag van de week. Ik had maar drie uurtjes les. In de pauze was Lisa weer bij Harry. Ik hing tegen Jake aan. 'Ga jij nog wat leuks doen dit weekend?' vroeg ik. 'Niet dat ik weet.' zei hij. 'Zou je het leuk vinden om bij mij te slapen, mijn moeder is dit weekend niet thuis.' zei ik. 'Ja is goed! En Lisa dan?’ vroeg hij. . ‘Ik had gister ruzie met Harry en haar. Hij begon mij, Drake, Jeffrey, Ashley, Mitchell en Iris uit te schelden en noemde me een lelijke emo. Ik stond op en duwde Harry weg, dus ik weet niet of ze wilt komen.’ zei ik. ‘Wat een klootzak! Het komt wel weer goed. Nodig Lisa gewoon uit, ik weet zeker dat ze wil komen.’ zei Jake. ‘Oké.’ zei ik. En hij gaf me een kus op mijn voorhoofd. 'Jake! Hoe durf je!' riep iemand, het was Mandy. Ze kwam boos voor hem staan. 'Ook hallo.' zei Jake. 'Ik dacht dat wij een speciale band hadden!' zei Mandy. 'Mandy, jij en Jake hadden nooit een speciale band.' zei ik. Ze keek me woedend aan en liep daarna boos weg. 'Die zien we nooit meer te-rug!' zei ik. 'Hahahaha, jij bent echt geweldig.' zei Jake. ‘Haha, ga je mee naar Lisa?’ vroeg ik. ‘Ja is goed.’ zei Jake.

Jake en ik stonden bij het groepje van Harry. ‘Wat moet je? ‘vroeg Harry geërgerd. ‘Heey Harry doe effe aardig.’ zei Louis. ‘Oké.’ zei hij. ‘Wat komen jullie doen?’ vroeg Harry met een smile op zijn gezicht. ‘Ik kom wat vragen aan Lisa.’ zei ik. ‘Oké.’ zei hij. Ik keek Lisa aan. ‘Heb je zin om dit weekend bij me te komen slapen, Jake komt ook. En het spijt me van gister.’ zei ik. 'Ik heb al met Harry afgesproken, sorry.’ zei ze. ‘Ow oké, veel plezier.’ zei ik. Jake en ik liepen weer weg. ‘Wacht Samantha!’ riep Lisa. Ik draaide me om. Ze rende naar me toe. ‘Ik wil wel komen dit weekend. En als Harry belooft aardig te doen, mag hij dan ook dit weekend komen?’ vroeg ze. ‘Ehm ik weet het niet, hij was gister niet echt aardig.’ zei ik. ‘Asjeblieft? Altijd als hij jou tegen komt doet hij altijd arrogant en zo, ik vindt het zelf ook niet leuk. Ik zal met hem praten.’ zei ze. Ik keek naar Jake. Ik zuchte. ‘Oké is goed, hij mag ook komen. Maar als hij vervelend doet gooi ik hem eruit.’ zei ik. ‘Dankje, dankje, dankje!’ zei ze blij. Ze gaf me een dikke knuffel. ‘Je staat nu wel dik bij me in het krijt dame.’ zei ik. ‘Ja dat snap ik. Je bent de beste vriendin ooit!’ zei ze. Ze rende naar Harry om het goede nieuws te vertellen. ‘Ik kan niet geloven dat ik dat heb gedaan.’ zei ik. ‘Haha, ik ben er ook dus het komt goed!’ zei Jake.


Reacties:


Dominique zei op 7 april 2014 - 13:25:
Leuk!! Jake + Samantha = Cutest thing ever, weet zeker. Ik lees weer doorrrr