Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Badboy or Goodboy » ~One

Badboy or Goodboy

5 maart 2014 - 22:28

772

2

317



~One

Hoofdstuk 1 people!

Jaylinn POV

We zijn net Over verhuisd van Dublin naar Stratford. Ik vind het hier super saai. Ik besluit om naar het park te gaan. Als Ik in het park bij de vijver zit. Gaan er 3 meiden bij me zitten. 'Hey, ik ben Hayden. Jij komt morgen toch voor het eerst op New East High?' Vraagt Hayden. Ik knik. 'Cool, ik ben trouwens Lilly en dat is Maartje. Hoe heet jij?'vraagt Lilly. 'Uhh.. Jaylinn.'zeg ik. 'Oké. Zit jij niet toevallig in Vmbo4?' Vraagt Maartje. 'Ja dat klopt. Jullie ook?'vraag ik. De meiden knikken. Dan slaat de klok 6 uur. 'O chips ik moet naar huis! Hayden morgen naast elkaar? 'Vraag ik snel. Ze knikt en ik neem afscheid. Als ik thuis ben plof ik op de stoel aan tafel. 'En al vriendinnen gemaakt?'vraagt mijn broer. Ik knik. 'Leuk hoe heten ze?' Vraagt mijn vader. 'Uhh... Maartje, Lilly en Hayden.'antwoord ik. 'Leuk.'zegt mijn moeder. Als ik klaar ben met eten ren ik naar boven. Ik ga douchen en trek mijn pyjama aan. Om ongeveer half11 val ik in slaap.
*de volgende ochtend*
Ik schiet mijn bed uit ren naar de badkamer en was me, kleed me aan, poets mijn tanden en kam mijn haar. Daarna doe ik mijn haar in een Paardenstaart. Ik ren weer terug naar mijn kamer en doe mascara op. Dan pak ik mn favoriete geurtje en spuit hem op. Ik loop naar beneden en pak mn tas in. Dan pak ik een broodje en eet hemsnel op. Ik geef mijn moeder een kus en spring op mijn fiets. Als ik daar aankom loop ik naar het conciërgehok. 'Hoi ik kom mijn kluissleutel en rooster halen.'zeg ik. 'Naam?'vraagt de conciërge. 'Jaylinn Gonzales.'zeg ik. 'Oké. Alsjeblieft.'zegt ze vriendelijk en geeft me mijn kluissleutel en rooster. 1e en 2e uur uitval zie ik op Magister. Ik loop de aula in. Daar zie ik Maartje, Lilly en Hayden zitten ik loop naar ze toe. 'Hey JayJay!'roepen ze. 'Hey meiden! 'Zeg ik. Ik ga bij ze zitten. 'Vertel me eens wat over de klas.'vraag ik. Ik zie dat De meiden een korte blik afwisselen.'Nou... Iedereen is aardig...Maar 1jongen...Als Hij verliefd op je wordt blijft hij met je flirten tot je hem leuk vind. Soms is dat gevaarlijk.'vertelt Maartje. 'We zien wel.'zeg ik. Het 3e lesuur begint en ik volg Hayden. Als we in het klaslokaal zitten vraag ik welke les dit is. 'Geschiedenis.'zegt ze. Ik pak balend mijn geschiedenis boeken. 'Jongens en Meisjes. We hebben een nieuwe leerling. Jaylinn Gonzales.'Zegt ze en iedereen kijkt naar mij en ik bloos. 'Ik heb de groepjes voor de poster gemaakt.' Hij noemt de groepjes op. 'Hayden en Maartje. Lilly en Kiki. Jaylinn en Justin. 'Zegt De docent. Er komt een jongen naar me toe gelopen. 'Hey Partner. 'Zegt hij tegen me. 'Jij bent zeker Justin?' vraag ik en hij knikt. Ik geef hem mijn adres en zeg dat hij vanmiddag naar mij toe moet komen. Hij grijnst en loopt
terug naar zijn plek. Na school loop ik naar mijn kluisje. Daar staat Justin te wachten. Ik lach. 'Wat doe jij hier?'vraag ik. 'Ik loop met mijn partner mee.'grijnst hij. Ik rol met mn ogen, pak mn jas en loop naar mn fiets. 'Laat je fiets maar staan. We gaan lopen.'zegt Justin. Ik knik. Als we bijna thuis zijn duwt Justin me een smal straatje in en ik sta tegen de muur. Justin zet zijn handen tegen de muur en gaat voor me staan. Ik bloos. 'Luister Jaylinn... ik vind je leuk en jij mij ook anders bloos je niet. Dus alsjeblieft geef het toe.'zegt Justin. Ik bloos nog meer. 'Ik geef het toe. Maar ik ken je nauwelijks. Dit is mijn 1e dag dus kunnen we misschien volgende week hierover praten.?'vraag ik. 'O.Oké.'zegt hij.
De rest van de week gaan goed. Als het weer maandag is en Justin weer met me mee loopt duwt hij me , net als vorige week, het smalle straatje in. 'Wil je er nu over praten Babe?'vraagt hij. 'Ik praat niet ik laat het je zien.' Fluister ik en ik zoen hem. Hij zet zijn handen op mijn heupen en ik leg mijn armen rond zijn nek. 'Hey! Slik mijn zusje niet in!'lacht een stem. Ik herken die stem. 'Liam! Please zeg niks trgen Pap en Mam!'smeek ik. 'Ooh ik zeg niks. Doe dat maar lekker zelf. 'Grijnst Liam en hij loopt weg. 'Waar waren we?'fluistert Justin. En we staan weer in dezelfde stand als voor dat Liam kwam. Ik zoen hem en er gaan vlinders door mijn buik heen.
Ik app mijn moeder dat ik later thuis ben zodat ik Justin's ouders kan ontmoeten.


Reacties:


JayxNialler zei op 6 maart 2014 - 7:14:
XD weet xd lol


justmissF24
justmissF24 zei op 5 maart 2014 - 22:33:
Wooaah dat ging snel XD maar een melding voor mij, bijna niemand schrijft over justin. Wat best jammer is...... Dus ik lees mee!!