Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » ik weet geen naam... » Damn wat een Hotte Girl!

ik weet geen naam...

6 maart 2014 - 15:47

599

0

349



Damn wat een Hotte Girl!

Heey dit Verhaal gaat over Jaylinn dat over verhuisd is van Nederland naar Stratford. Ze ontmoet daar Justin die veel meiden aan zijn voeten heeft liggen. Maar Jaylinn Heeft een hekel aan hem. Justin blijft haar maar volgen. Wat moet ze doen?

Jaylinn:
Als mijn wekker gaat spring ik mijn bed uit. Damn it! Het is al half 6. Ik schiet in mijn kleren en kam mijn haar. Dan doe ik het in een paardenstaart. Ik trek mijn Knal Roze lievelings vans aan en pak mijn tas in. Dan loop ik naar beneden en geef minn moeder een kus. 'Doei mam.'zeg ik. Ik ren naar buiten en loop naar school. Als ik voor het schoolgebouw sta haal ik diep adem en loop naar binnen.

Justin:
GVD! Kwart voor 8. Ik schiet in mn kleding en kam mijn haar. Dan loop ik naar beneden en stap mijn auto in. Ik scheur de straat uit. Als ik op de parkeerplaats stapaparkeer ik hem express schuin. Ik stap uit een doe de auto op slot. Dan loop ik naar binnen. Ik zie een meisje om zich heen kijken. Damn wat een hotte girl! 'Zoek je iets'vraag ik. Ze knikt en vraagt waar het conciërge hok is. Ik wijs haar de weg. Ze bedankt me en loopt weg. Ik kijk naar haar kont. Good Looking!

Jaylinn:
Wat aardig van hem om me de weg te wijzen! Ik loop naar het conciërge hok en vraag om mijn sleutel. 'Naam?'vraagt hij. 'Jaylinn. Ik ben nieuw.'zeg ik. Hij geeft me mijn sleutel en ik loop naar mijn kluisje. Daar zit mijn rooster in. Ik gooi mijn boeken die ik niet nodig heb erin. Dan gaat de bel. Ik sluit mijn kluisje en loop naar Frans. Ik ga op een plek zitten en pak mijn Frans Boeken en mijn etui. Dan komt dezelfde jongen die me de weg wees achter me zitten. 'Oke maak bladzijden 74.75.76.77.78.'zegt De Docent. Ik begin aan mijn werk. Ik hoor de jongen lachen en hij staat op.

Justin:
Ik sta op en ga naast haar zitten. 'Hey schatje hoe heet je?' Vraag ik. 'Ik ben jou schatje niet. En ik heet Jaylinn.'zegt ze. 'Nou, ik heet Justin.'vertel ik. 'Fijn voor je.'zegt Jaylinn. Ik lach. Dan sta ik op en ga op de tafel van Omar zitten. Hij zegt nik! Pff.. ik ga weer op mn eigen plek zitten en pak mn telefoon. Ik zet Tsunami aan.

Jaylinn:
Ik ben boos. 'Zet die herrie uit wil je?!?!'roep ik. Hij zet hem harder en ik zucht geïrriteerd. Als de bel gaat loop ik naar Biologie.
De rest van de week valt Justin me alleen maar lastig. Ik word ziek van hem.
Het is weer maandag. Ik loop naar school. Er rijd een auto lang en ik stop. Net zoals de auto. O nee niet hij weer. Ik kreun.

Justin:
'Hey wil je een lift?'vraag ik. En ga met mijn hand door mijn haar.

Jaylinn:
'Nee. Ik heb wat beters te doen.'zeg ik. Ik loop door en justin rijd ook door maar ondertussen praat hij ook tegen me.

Justin:
Lekker pittig. Hou ik wel van. Ik grijns. 'Kom op.'zeur ik. En trek mijn meest sexy gezicht.

Jaylinn:
Ik zucht. Woow wat is hij Sexy...Nee wacht! Iel! Ik open de deur en stap in. Justin grijnst. Ik kijk hem boos aan. 'Ik doe dit alleen zodat je me met rust laat.'zeg ik. Hij kijkt me in mijn ogen. Ik smelt van binnen. Hij komt dichter bij.

Justin:
Net als ik haar wil zoenen. Houd ze me tegen. 'OMG! Wat doe je? Gadverdamme!'roept ze. Ik vloek. Damn it! Ik had haar bíjna. Ik parkeer mijn auto schuin zoals altijd.

Jaylinn:
Ik stap uit. En wil richting de ingang lopen. Maar Justin houdt me tegen. En trekt me naar zich toe. Ik trek me los. 'Idioot! 'Roep ik. En ik loop weg. Ik zie dat hij boos is en achter me aankomt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.