Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond] » 15~Bad dreams and preparations

Mister Dangerous|| Liam Payne [Afgerond]

7 maart 2014 - 16:11

1272

11

432



15~Bad dreams and preparations

Image and video hosting by TinyPic

Jade Maria Tearly

Diep zuchtend werp ik mezelf uit bed. Een blik op de klok leert me dat het al twaalf uur is en ik ben blij dat de school ons een dag vrij heeft gegeven, zodat we ons goed kunnen voorbereiden op het feest, dat dus vanavond plaatsvind. Ik grijns en rek mezelf uit. Een luide geeuw verlaat mijn mond en met slaperige ogen loop ik naar mijn badkamer. Onderweg valt mijn oog op de deuk in mijn muur en ik ril. Onprettige herinneringen komen naar de oppervlakte en snel loop ik door. Als ik in de badkamer ben, laat ik het bad vollopen en ontdoe me van mijn pyjama, maar niet voordat ik zeker heb gemaakt dat Liam zich niet in mijn kamer bevind. Langzaam laat ik mezelf in het water zakken. Mijn handen grijpen naar mijn meegebrachte dagboek en ik open het op een lege bladzijde.

Vandaag is de dag van het feest. De jurken van de meiden hangen veilig in mijn kast en stiekem kan ik niet wachten totdat ik mijn jurk aan kan trekken. Ik hoop ook dat Liam hem leuk vindt.
Mijn pen hapert even en ik zucht diep.
Is het raar dat ik Liam eigenlijk helemaal niet zo eng meer vind? Vast wel, zeker na wat hij me heeft aangedaan. Maar weet je, iets in me word door hem aangetrokken en ik wil hem leren kennen. Volgens mij is hij hartstikke lief vanbinnen, maar hard van buiten.
Zou hij een pak dragen vanavond? Dat zou zo hot staan oh god.

Weer hapert mijn pen en schud ik glimlachend mijn hoofd. Ik lijk wel een verliefde tiener.
Ik lijk wel heel erg op een verliefde tiener zo haha. Nou ja, ik denk dat ik dit stuk maar ga afronden. Het slaat nergens op.
Ik schud mijn hoofd en leg mijn dagboek weg, waarna ik mijn ogen sluit en diep het water inzak.

‘Ziet er goed uit, babe.’ Ik schrik op en draai me razendsnel om. ‘Liam?’ Hij grijnst en stapt dichterbij. Ik slik en blijf stilstaan. ‘Wat doe je hier?’ Hij glimlacht en stapt nog dichterbij. ‘Ik mag mijn vriendin toch wel opzoeken?’ Hij buigt zich voorover en plaatst zijn lippen op die van mij. Mijn handen gaan meteen naar zijn haar en trekken zachtjes aan zijn lokken. Een kreun verlaat zijn keel en hij duwt me tegen de muur aan. Zijn handen glijden naar mijn bovenbenen en hij geeft ze een zacht kneepje, waarop ik spring en mijn benen om zijn middel sla. Met zijn lichaam houdt hij me tegen de muur aangedrukt en zijn handen glippen onder mijn shirt. Onze kus wordt verbroken als hij het shirt over mijn hoofd trekt, om meteen daarna weer voort te worden gezet. Mijn handen glijden naar de rand van zijn shirt, die even later op de grond belandt. Mijn vingers dansen over de randen van zijn sixpack, wat een andere kreun uit zijn keel laat opstijgen. Langzaam glijden zijn vingers naar de rand van mijn broek en een flauwe glimlach plaatst zich op mijn lippen.
Met een ruk schiet ik overeind, mijn kamer met wilde ogen scannend. Mijn hartslag is duidelijk te horen en mijn adem verlaat mijn mond in horten en stoten. ‘Jade?’ Met een ruk kijk ik naar de deur. ‘Ja?’ Mijn vader opent de deur op een kier en spiekt naar binnen. ‘Je vriendinnen zijn hier.’ Ik knik en sta op. ‘Stuur ze maar naar boven.’ Hij knikt en sluit de deur weer. Met grote stappen been ik naar mijn spiegel en kijk naar mijn spiegelbeeld. Mijn ongeplande dutje heeft me zeker geen goed gedaan. Mijn ogen zijn wijd en verwilderd, net zoals mijn haar dat alle kanten opsteekt. Met een frons op mijn gezicht probeer ik mijn haar in toom te krijgen, maar helaas lukt dat niet. ‘Jadie? Mogen we binnenkomen?’ klink de stem van Quinn. ‘Kom maar!’ roep ik. Mijn stem trilt een beetje en ik hoop dat ze het niet gehoord hebben. De deur open en Malika stapt als eerste naar binnen. ‘Jade?’ vraagt ze bezorgd. Ze loopt naar me toe en slaat haar armen om me heen. ‘Wat is er?’ Ik schud mijn hoofd en woel door mijn haar. ‘Niks, een slechte droom. Laten we ons klaar gaan maken.’ Iedereen knikt en ik draai me om, waarna ik naar mijn kast loop en onze spullen pak.

Als ze allemaal bijna klaar zijn(alleen het haar van Marissa en Quinn nog), pak ik mijn telefoon. ‘Kom op girls, voor de spiegel. Ik maak een foto.’ Ze lachen en we gaan voor de spiegel staan. ‘Smile,’ glimlach ik. Iedereen gehoorzaamt en we maken een paar leuke foto’s. Ze zien er een beetje raar uit, aangezien ik nog gwn in mijn oude kleding sta, maar dat maakt niks uit. ‘Zijn jullie klaar voor het feest?’ Iedereen knikt en dan roept mijn vader van beneden; ‘Malika? Ene Zach is hier.’ Malika bloost en ik glimlach bemoedigend. ‘Go get him tiger.’
‘Oh my god, Jade!’
‘Waaaaatt?’ vraag ik onschuldig. Ze schud lachend haar hoofd en strijk haar roze jurk glad. Het een is een asymmetrische jurk, wat inhoud dat hij aan de achterkant langer is dan aan de voorkant. Haar haar is mooi opgestoken, met een paar losse plukjes die haar gezicht omlijsten. Haar prachtige bruine ogen zijn geaccentueerd door de make-up en dit alles wordt afgemaakt door een mooi stel hakken. ‘Zie ik er goed uit?’ We glimlachen allemaal en kijken haar aan. ‘Je ziet er geweldig uit, Malika.’ Voorzichtig geven we haar een knuffel en ze glimlacht. ‘Dan ga ik maar. Ik zie jullie op het feest, oke?’ We knikken en ze grijpt haar tasje, waarna ze mijn kamer uitglipt. Zodra de deur achter haar dichtvalt panikeert Marissa. ‘Austin komt zo en ik moet mijn haar nog doen!’ Kalm draag ik haar op te gaan zitten, waarna ik de benodigde spullen pak en haar haar snel opsteek, met een paar krullen die haar gezicht omlijsten. Dit alles gebeurd binnen een paar minuten en dan klinkt mijn vaders stem. ‘Austin is hier!’ Marissa draait zich naar mij en Quinn en strijkt haar witte jurk glad. Hij rijkt tot de vloer en heeft een lange split die oploopt tot het midden van haar bovenbeen. ‘Je ziet er prachtig uit meis. We zien je op het feest, oke?’ zeg ik tegen haar. Ze knikt en geeft ons beiden een knuffel, waarna ze na het pakken van haar tasje ook de deur uitglipt.

Quinn draait zich daarna naar mij. ‘Ga jij je maar verder klaarmaken, ik doe mijn eigen haar wel.’ Ik knik en pak mijn jurk van de haak, waarna ik de badkamer in glip. Mijn vingers glijden over de zachte stof en ik glimlach, waarna ik me van mijn oude kleren ontdoe en in de jurk stap. Zodra alles goed zit draai ik een rondje voor de spiegel en bewonder de jurk. Het is een lichtblauwe jurk, strapless en zonder rug. Hij komt tot op de grond en heeft op het lijfje allemaal kleine, zilveren glitters. Ik glimlach en check mijn make-up, waarna ik mijn kamer weer inloop. Quinn is nergens te bekennen, waardoor ik vermoed dat ze al is opgehaald. Een blik op de klok leert me dat het bijna acht uur is, wat betekent dat Liam me zo komt ophalen. Ik slik en glijd in mijn zilveren pumps, waarna ik mijn krullen fixeer door er flink wat haarlak in te spuiten. Dan pak ik mijn clutch en wacht geduldig totdat ik mijn vader hoor roepen. ‘Jade? Liam is hier.’ Diep adem ik in door mijn neus en blaas het langzaam uit door mijn mond, waarna ik richting de trap loop en afdaal.

Reageren=Melding


Reacties:

1 2 3

Lishaa
Lishaa zei op 9 maart 2014 - 18:09:
Oehlala what a story. Ik lees het pas super laat maar sinds ik wist dat het erop stond wou ik het al lezen maar was gewoon weg niet gelukt.. Maar nu wel and I LOVE IT


Dominique zei op 8 maart 2014 - 11:40:
Lovee it!


justmissF24
justmissF24 zei op 7 maart 2014 - 23:10:
Ooeehhh love it!!


Chayenne
Chayenne zei op 7 maart 2014 - 22:39:
Oehoehoeeee i wanna know thats going to happen next^^^


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 7 maart 2014 - 18:53:
OMG THAT PICTURE !! * dies*

Wow, Liam heeft wel lef dat hij haar komt ophalen ! Maar ik denk dat Jade gelijk heeft. Onze stoere Lee-yum is een zacht gekookt eitje. En zij moet de schil er af halen ! ( o god, that sounds wrong )

Ennuh, gewoon even voor de info. Ik ben samen met Daniel eerste geworden op een kleine crosswedstrijd in 't dorp.

Maarruh, LOVE YOUR STORY !!! Duss snel verder !!

Luts uf luf
Fleurr xx