Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » It started with an elevator|| Niall Horan [Afgerond] » Twenty Two~Moving to London

It started with an elevator|| Niall Horan [Afgerond]

8 maart 2014 - 14:45

1188

16

637



Twenty Two~Moving to London

!! Belangrijk !! Lees de mededeling onderaan het chapter

Ismay O’Brienn

De afgelopen weken heb ik mezelf afgeleid door me te focussen op mijn verhuizing naar London. Alle dozen zijn al ingepakt en verscheept naar London, waar ze in mijn appartementje wachten totdat ze worden uitgepakt. Vandaag zou ik zelf vertrekken naar London, de laatste spulletjes met me meenemend. Niall weet dat ik naar London verhuis, maar desondanks laat ik hem een kort briefje achter.
Lieve Niall,
Als je dit ziet, zit ik al lang en breed in London. Dank je wel dat ik bij je mocht wonen.
Ismay

Het briefje is kort en zakelijk, want meer emotie zou ik niet aankunnen. Niet nu ik een beetje over het hele gebeuren heen kom. Ik zucht diep en loop voor de laatste maal door het huis, dat er nu opeens een stuk leger uitziet nu mijn spullen zijn verdwenen. Zachtjes glimlach ik en loop dan de hal weer in, waar ik mijn hand om de hendel van mijn koffer vouw. Mijn rugzak sla ik over mijn schouder en ik verlaat het huis, waarna ik het afsluit en de sleutel door de brievenbus gooi. Met de muis van mijn hand veeg ik een traan weg en loop naar mijn vriendinnen. ‘Ik zal je missen, Jadie. We komen je gauw opzoeken, okay?’ Ik knik en omhels Cat stevig. Jade huilt zachtjes als ik ook haar een knuffel geef en nogmaals veeg ik een traan weg. ‘Ik zal jullie ook missen. Jullie zijn mijn beste vriendinnen.’ Jade laat een luide snik ontsnappen en valt weer om mijn nek. Ik laat mijn koffer los en ik geef haar een stevige knuffel, waarna ik ook Cat erin trek. ‘Jullie komen me snel opzoeken, oke? En we skypen zo vaak als we kunnen.’ Ze knikken en ik glimlach zachtjes. ‘Jade? We moeten echt gaan,’ klinkt de stem van mijn moeder. Langzaam trek ik me terug uit de omhelzing en laat een traan ontsnappen. Dan pak ik mijn koffer en loop naar de auto, waar ik mijn koffer achterin gooi. Ik zwaai naar de meiden en stap dan in, om vervolgens mijn riem vast te klikken en voor de allerlaatste keer naar mijn vriendinnen te zwaaien. Vervolgens start mijn vader de motor en rijden we naar het vliegveld.

Het vliegveld is het lastigste, ik moet daar namelijk afscheid nemen van mijn ouders. ‘Ik ga jullie missen. Ik zoek jullie zo vaak mogelijk op, oke?’ Ze knikken zachtjes en mijn moeder huilt. Ze omhelst me stevig en strijkt over mijn haar. ‘Zorg goed voor jezelf, meis.’ Ik knik en slik de brok in mijn keel weg. Dan geef ik mijn vader een stevige knuffel. ‘Dag papa.’ Hij glimlacht en geeft me een klopje op mijn hoofd. ‘Doe goed je best schat. Laat ze een poepie ruiken.’ Ik grinnik en kijk dan naar mijn broer. ‘Ik ga je missen, Conor.’ Hij knikt en geeft me een knuffel, waarna hij mijn haar door elkaar schud. ‘Ik ga jou ook missen, kiddo.’ Ik glimlach en grijp mijn koffer vast. ‘Bye,’ zeg ik zacht. Mijn vader heeft een arm om mijn moeders schouders geslagen en ze zwaait zwak naar me. Een traan ontsnapt aan mijn oog en ik zwaai naar ze, waarna ik me omdraai en richting de juiste gate loop.

Als ik eenmaal in het vliegtuig zit, leg ik mijn handbagage in het daarvoor bestemde vak. Ik zet mijn telefoon uit en luister braaf naar de instructies van de stewardessen, waarna ik een kauwgompje in mijn mond stop en mijn riem vast gesp, waarna ik met gesloten ogen het opstijgen onderga. Zodra dat achter de rug is, gesp ik mezelf weer los en zet mijn telefoon aan. Vanuit mijn zak pak ik mijn oortjes en stop ze in mijn telefoon, waarna ik de muziek aanzet en me probeer te onttrekken aan de geluiden van de medepassagiers.

Niall Horan

Met een lach gooi ik Louis in het zwembad. We hebben vandaag een vrije dag voordat we morgen ons optreden in Turijn hebben. De tour is zwaar, maar super leuk om te doen en het helpt me om het gebeuren een paar weken geleden te vergeten. Natuurlijk was ik de eerste dagen verdrietig en misschien een beetje depressief, maar de jongens en de optredens hebben me eruit getrokken. Het wordt tijd haar te vergeten en door te gaan. Ik knik zachtjes en duik dan achter Louis aan het zwembad in. Proestend komt hij boven en staart me boos aan. ‘Daar ga je voor boeten.’ Ik lach en hij zwemt met grote slagen naar me toe, waarna hij mijn hoofd onder water probeert te duwen. Helaas voor hem heb ik de laatste tijd ook veel gesport (ook een manier om mijn gedachten te verzetten) en ben ik sterk genoeg om het te ondergaan zonder onder te gaan. Hij pruilt en met een paar duwen op zijn schouders verdwijnt hij weer onder water. Alweer komt hij proestend boven. ‘Nialler!’ Ik lach hard en zwem een paar slagen bij hem vandaan, waarna ik op een luchtbed klim en mijn ogen sluit.

‘Niall!’ Ik zucht en sleep mezelf van mijn comfortabele plekje op de bank. ‘Wat?’ Ik loop de keuken in en kijk naar Louis die met zijn vingers in de koektrommel zit. ‘Mijn vingers zitten vast.’ Ik grinnik en loop naar hem toe, waarna ik de trommel inkijk. ‘Iemand heeft er lijm ingesmeerd.’ Louis pruilt en ik lach. ‘Ik denk dat je gewoon niet zoveel koekjes moet stelen.’ Hij pruilt nog meer en ik schud lachend mijn hoofd, waarna ik Harry roep. ‘Haz! Louis heeft je hulp nodig.’ Secondes later komt Harry de kamer binnen en werpt een blik op Louis. ‘Dus jij bent diegene die alle koekjes steelt!’ Louis knikt zachtjes en Harry zucht. ‘ Nooit meer doen, oke?’ Louis knikt weer en Harry loopt naar hem toe, waarna hij hem al snel bevrijd van de trommel. Nog na grinnikend pak ik een flesje water en loop weer terug naar de bank, waar ik de tv aanzet en mezelf comfortabel maak. Lui zap ik langs de kanalen totdat ik langs het nieuws kom en besluit hem daar maar op te laten slaan. Zorgeloos neem ik een slok van mijn drinken. Eerder vandaag is de beste vriendin van de beroemde Niall Horan in London gespot. Ze is gezien toen ze een gebouw inliep en daar met haar koffers de lift instapte. Hebben ze de stap van vriendschap naar relatie gemaakt en gaan ze nu samenwonen in London? Onze eigen Niall Horan is namelijk een paar weken eerder bij hetzelfde gebouw gespot. Een foto van Ismay popt op en mijn mond valt open. ‘Holy shitballs.’

Ik heb besloten om een Q&A met de karakters van dit verhaal te doen. Dit houdt in dat alle vragen die je hebt voor bijvoorbeeld Niall, Ismay, Cat, Jade enz aan hun kan stellen. Zij zullen dan antwoorden en ik zal het hoofdstukje met deze antwoorden dan dinsdag plaatsen.
Hoe doe ik het? Simpel, als je bijvoorbeeld een vraag aan Niall hebt, typ je: Aan Niall; en typt daarachter de vraag. Je mag zoveel vragen stellen als je wilt.
---
Voor zover ik weet ben ik de eerste die dit doet, dus ik hoop dat jullie het leuk vinden =)


Reageren=Melding


Reacties:

1 2 3 4

Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 11 maart 2014 - 19:06:
wait ! ze moeten bij elkaar komen ajb(((( anders word ik gek hoooor


Lishaa
Lishaa zei op 9 maart 2014 - 18:13:
NEE NEE NEE DIE 2 mogen elkaar echt NIET vergeten ze zijn soulmates ook al weten hun dat zelf misschien niet...


Letra
Letra zei op 9 maart 2014 - 16:54:
oewhh, ben benieuwt wat er nu te gebeuren staat ^^
Ikke heb alleen geen eventuele vragen, im sorry


Dominique zei op 9 maart 2014 - 14:35:
I love it! Keep up the good work babe!


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 9 maart 2014 - 10:42:
Leuk!!