Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Star Trek » Barbenusa Into Darkness! [Star Trek Into Darkness Fanfic] » UFO aan de horizon

Barbenusa Into Darkness! [Star Trek Into Darkness Fanfic]

9 maart 2014 - 19:32

502

0

339



UFO aan de horizon

Het was een mooie dag. Het was bewolkt, en af en toe scheen de zon tussen de wolken door zodat je van veraf de zonnestralen de aarde kon zien raken. Vlak onder de wolken vloog een grote vogel. De vogel had grijze veren, groene ogen en een grote, gele snavel. Maar de vogel was niet alleen. Op deze grote vogel zat namelijk iemand. Het was Barbenusa Ledger. Ze vloog onder de wolken en keek omlaag naar de oceaan onder haar. Ze hield zichzelf goed vast aan haar vogel terwijl de wind hard door haar haren waaide. Vriendelijk klopte Barbenusa op de rug van haar vogel. "We moeten nog wel een eindje vliegen naar Middle-Earth, Larry. We zijn net over Engeland." De vogel kraaide wat op vrolijke toon en sloeg zijn vleugels op en neer. "Goed zo, Larry."

Barbenusa pakte haar mobiel uit haar zak en sprak een voicemail in naar iemand.

"Hoi, Barbenusa hier. Ik moet Londen even uit mijn longen krijgen. Je zult het even moeten doen met iemand anders van The Homeless Network. En eh, als jullie zeker weten dat Moriarty terug is, stuur me dan maar een bericht. Ik wil wel een beetje op de hoogte blijven. Doe de groeten aan John!"

Ze verzond haar voicemail en stopte haar mobiel weer weg. Haar taak als leider van The Homeless Network was goed, maar nu Moriarty opeens terug was uit de dood vond het Barbenusa het even welletjes. Snel vloog ze verder op haar vogel.

Opeens verscheen er aan de horizon een vreemd, vliegend ding. Barbenusa kneep haar ogen tot spleetjes. "Wat is dat, Larry?" vroeg ze. "Is dat een.. UFO?" De vogel kraaide alleen maar wat. Barbenusa hield haar hoofd een beetje schuin.

"Het komt deze kant op.."

Het UFO-ding leek net opgestegen te zijn en het kwam met grote snelheid hun kant op. Het klom steeds hoger de lucht in en kwam steeds dichterbij.

"Hm.. Dat lijkt wel een ruimteschip! Is dat niet vet, Larry?" zei Barbenusa opgewonden. Het ruimteschip vloog steeds hoger en was toen niet meer te zien boven de wolken. Barbenusa hoorde wel het harde geluid van het schip steeds dichterbij komen.

"Ik wil dat ding wel es zien van dichtbij!"

Barbenusa trok zacht aan Larry's veren waardoor de vogel hoger ging vliegen.

"Hoger Larry! We moeten boven de wolken zijn!"

De vogel sloeg wat sneller met zijn vleugels en al snel kwamen ze boven de wolken uit. Het ruimteschip was nu goed te zien. Het was reusachtig en kwam met grote snelheid op Larry en Barbenusa af. Barbenusa probeerde te lezen wat er op het schip stond.

"E.. N.. T.. E.. R.. Enterprise?" las Barbenusa hardop voor. "Da's gestoord."

Het schip kwam nu wel gevaarlijk dichtbij. "Oké Larry. Misschien is het beter als we even.." Op dat moment zag Barbenusa allemaal vreemde witte stralen die zich om haar heen krulden. "Wat is dit nou weer voor onzin?!" riep ze uit. Ze wereld vervaagde voor haar ogen en voor ze het wist was ze heel ergens anders.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.