Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Star Trek » Barbenusa Into Darkness! [Star Trek Into Darkness Fanfic] » The Enterprise

Barbenusa Into Darkness! [Star Trek Into Darkness Fanfic]

9 maart 2014 - 19:37

546

1

267



The Enterprise

Barbenusa sprong overeind.

"Wat heeft dit te betekenen?!" riep ze kwaad uit.

Ze was blijkbaar óp het schip. "Wie heeft me hier naartoe gebracht? En wat is dit sowieso voor vreemde technologie?!" Er kwam een lelijk gastje de kamer binnen. Hij had zwart haar, vreemde wenkbrauwen en puntoren. Barbenusa keek hem gestoord aan.

"En wie ben jij nou weer?!"

Het gastje veranderde zijn blik niet. "De kapitein heeft me gevraagd u te bevelen zich naar de hoofdkamer te begeven. Mijn naam is Spock."

Barbenusa staarde hem even aan. Toen schoot ze in de lach. "Spock?! Haha! Jij bent echt raar. Mijn naam is trouwens Barbenusa." Ze liep naar hem toe.

"Nou, ik wil wel eens even gaan spreken met uw kapitein, meneer Spock. Ik begeef mij zo snel mogelijk naar de hoofdkamer en ik vraag u me te begeleiden op deze vreselijk spannende missie."

Spock keek haar even wazig aan waarna hij zich omdraaide. "Dan zal ik u bij deze begeleiden naar de hoofdkamer." Barbenusa rolde met haar ogen en volgde het Spock-figuur door de gangen van het ruimteschip. Het zag er allemaal erg lux uit. Zulke technologie had ze nog nooit gezien.

"Gezellig ruimteschip, meneer Spock. Waar heeft u hem gekocht?"

"Ik moet u helaas teleurstellen, maar ik heb dit schip niet in mijn bezit. Ook vrees ik dat dit niet te koop is in een winkel. U zult--"

"Meneer Spock, dat was sarcasme," onderbrak Barbenusa hem. Spock keek haar even droog aan. "Juist. Sarcasme. Natuurlijk." Hij liep snel verder door de gangen van het schip en Barbenusa grinnikte.
--
Spock en Barbenusa kwamen aan in de hoofdkamer van The Enterprise.

"Kapitein, ik heb Barbenusa succesvol begeleid naar deze kamer."

In het midden van de kamer zat een man op een stoel. Hij droeg een geel shirt, in tegenstelling tot de meeste mensen in de kamer die een rode droegen. De man stond op en liep naar Spock en Barbenusa toe. "Bedankt Spock." Hij keek naar Barbenusa.

"Hallo, euh.. Wat is je naam ook alweer?"

"Barbenusa."

"Ah juist, Barbenusa. Mijn naam is James Kirk, en ik ben kapitein van dit schip."

Barbenusa trok een wenkbrauw omhoog. "Dat was me al wel duidelijk, meneer Kirk. De vraag is: waarom heeft u mij in godsnaam hier naartoe geteleporteerd?"

"We zagen je rondvliegen op die vogel," legde Kirk uit. "Geloof het of niet, maar die vogel is al miljoenen jaren geleden uitgestorven. Hoe kom je eraan en waarom vloog je erop?"

Barbenusa schoot in de lach. "Is dát waarom je me hierheen hebt gebracht? Om me te gaan uithoren over mijn Loftwing Larry? Wat een onzin!" Kirk schraapte zijn keel. "Best, als u niet wilt meewerken.." Voordat Barbenusa zich kon realiseren wat er aan de hand was, werd ze in de handboeien geslagen.

"Wat is dit nou weer voor onzin?!" riep ze kwaad. Kirk gebaarde naar wat leden van de crew. "Haal haar zakken leeg, ga op zoek naar een ID." Barbenusa keek hem kwaad aan. "Dit slaat dus echt totaal nergens op! Waar is dit voor nodig?!" Al snel had een lid van de crew haar mobiele telefoon gevonden.

"Dit zat in haar zak, kapitein. Voor de rest niets."

Kirk pakte de telefoon aan en keek erop. Barbenusa rolde met haar ogen.

"Daar staat helemaal niets op over Larry, meneer Kirk. Als u--"


Reacties:


Fauve
Fauve zei op 9 maart 2014 - 23:17:
''ik vraag u me te begeleiden op deze vreselijk spannende missie."

Geweldig

Ik ga snel verder lezen