Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Star Trek » Barbenusa Into Darkness! [Star Trek Into Darkness Fanfic] » Beroemdste detective ooit

Barbenusa Into Darkness! [Star Trek Into Darkness Fanfic]

9 maart 2014 - 19:38

229

0

252



Beroemdste detective ooit

Sorry voor kort hoofdstuk!

Ze werd onderbroken door Kirk die opeens met grote ogen naar het scherm van haar mobiel keek en toen weer naar haar.

"Uh, sorry, wat is er?" vroeg Barbenusa niet begrijpend. Kirk liep snel naar Spock toe. "Spock, is dit wie ik denk dat het is?" Spock keek naar het scherm en zijn ogen werden ook groot. "99,1% gelijkenis, kapitein." Barbenusa snapte er helemaal niets van. "Waar hebben jullie het over?!"

Opeens greep Kirk haar bij haar kraag. "Hoe ken jij deze man?!" zei hij doordringend terwijl hij een foto van Barbenusa's mobiel liet zien. Barbenusa keek op het scherm en snapte het toen al helemaal niet meer.

"Uh, dat is Sherlock? Beroemdste detective ooit? Iedereen kent hem!" Spock keek even super dom waarna Kirk een foto uit zijn zak haalde en liet zien.

"Dit is de grootste crimineel ter wereld waar wij nou net toevallig naar op zoek zijn. En jij hebt een foto van hem op je mobiel staan! Bij je contacten!" Barbenusa keek naar de foto die Kirk in zijn hand had. Hij had gelijk, de man op de foto leek erg op Sherlock. Behalve zijn haar dan. "Is Sherlock een crimineel?" vroeg Barbenusa verward. Kirk schudde woest zijn hoofd. "Dit is John Harrison! Hij heeft tientallen mensen vermoord!" Barbenusa staarde even naar de foto. "Ik.. Ik wou dat ik u kon helpen, maar ik ken niemand genaamd John Harrison."


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.