Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Star Trek » Barbenusa Into Darkness! [Star Trek Into Darkness Fanfic] » Cel van glas

Barbenusa Into Darkness! [Star Trek Into Darkness Fanfic]

9 maart 2014 - 19:39

414

0

290



Cel van glas

"Oh serieus?! Is dit echt nodig?!"

Barbenusa werd ruw in een glazen cel geduwd. Spock keek haar emotieloos aan. "Bevelen van de kapitein. En aangezien u een foto van precies die crimineel die we zoeken, of in ieder geval iemand die er verdacht veel op lijkt, op uw telefoon heeft staan ben ik het dit keer met kapitein Kirk eens." Spock wilde weglopen en Barbenusa zuchtte. "Ugh, ik hoop echt werkelijk dat dit een grap is. Sherlock is geen crimineel! Hij is een detective!" Spock draaide zich om en sprak plotseling de woorden: "When you have eliminated the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth."

Barbenusa staarde hem even aan. Toen sprong ze op. "Jij kent Sherlock?! Maar dan weet je dat hij geen crimineel is!!" Spock liep met een vreemde blik in zijn ogen naar het glas. "Sherlock Holmes is een voorouder van mij. Hij is al eeuwen geleden overleden. Het spijt me, maar wat u zegt is erg onwaarschijnlijk." Barbenusa keek vaag. "Sherlock? Jouw voorouder? Maar dat is onmogelijk!" Spock keek haar nog even aan waarna hij zich omdraaide en wegliep alsof er niets gebeurd was.

Barbenusa zuchtte diep terwijl ze nog even om zich heen keek. Er hingen een soort bankjes aan de linker- en rechterwand van de cel. Barbenusa liep naar de rechterwand en ging zitten terwijl ze zich door haar gezicht wreef. Dit was niet goed. Dat ze door werelden kon reizen, dat wist ze. Maar dat ze ook kon tijdreizen.. Dat had Hylia er wel even bij mogen zeggen toen zij haar deze gave gaf.

Barbenusa keek een beetje rond door de cel. Het was best klein, en in de ruimte waar ze was zag ze nog een paar andere glazen cellen. Waarschijnlijk ook één voor die Harrison, dacht ze bij zichzelf. In de ruimte zaten ook een paar rood-shirtige mensen zitten. Barbenusa liep naar het glas. "Hey mevrouw!" riep ze naar een vrouw die daar zat. De vrouw keek op van haar computer. "Wat is er?" "Waar gaan we eigenlijk naartoe met dit schip? Ik, als onschuldige gevangene, heb het recht dat te weten.. Denk ik." De vrouw keek even op haar scherm. "We volgen de kapiteins bevelen en gaan naar Kronos." "Wat is Kronos?" "Een planeet." "Gaan jullie serieus in de ruimte op zoek naar die Harrison?" "Ja, we weten bijna zeker dat hij daar is." "Oh.. Cool." Barbenusa ging weer op het bankje zitten. Ze had geen keus dan het maar over zich heen te laten komen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.