Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Star Trek » Barbenusa Into Darkness! [Star Trek Into Darkness Fanfic] » John Harrison

Barbenusa Into Darkness! [Star Trek Into Darkness Fanfic]

9 maart 2014 - 19:41

402

0

287



John Harrison

Na nog een half uur verveling kreeg Barbenusa eindelijk bericht van het rood-shirtige gastje. "Ze hebben Harrison gevonden en hij heeft zich overgegeven!" Barbenusa sprong overeind. "Echt waar?! Heilig koetje!"

Het gastje keek haar verward aan en schudde toen zijn hoofd.

"Ze zeggen dat onze kapitein hem helemaal in elkaar slaat. Begrijpelijk. Harrison heeft iemand vermoord die hij liefhad.."

"Lekker sentimentele wraak," zei Barbenusa onverschillig. "Maar ik denk dat ik het ook gedaan zou hebben als iemand een vriend van me vermoorde." Het gastje knikte. "Dat zouden we allemaal doen." Op dat moment sprongen alle rood-shirtige gastjes in de kamer overeind. "We moeten naar het dek! Ze brengen Harrison op het schip!"
--
Barbenusa was net weer het 'I am so lonelyyyy' liedje aan het zingen toen de deuren opengingen en er een groep rood-shirtige mensjes met geweren binnen kwamen gemarcheerd. Barbenusa sprong overeind. Tussen de mensen in liep een man met zwart haar en een zwart shirt. Meteen deinsde Barbenusa terug toen ze hem zag.

Dit was overduidelijk niet Sherlock. Hij leek er een klein beetje op, maar zijn houding en zijn blik waren meer die van psychopaat. Barbenusa slikte.

Wacht..

Waarom liepen ze richting háár cel?

Nee, dit is pure onzin, dacht ze bij zichzelf.

Er zijn nog twee andere cellen.

Twee LEGE cellen.

TWEE CELLEN WAAR NOG HELEMAAL NIEMAND IN ZIT. DIT IS ONZIN.

Barbenusa keek hulpzoekend naar één van de rood-shirtige mensen maar die haalde alleen zijn schouders op. "Kapiteins bevelen," zei hij. Barbenusa keek even naar Harrison wie haar met een duistere blik in zijn ogen aankeek. Barbenusa richtte haar blik meteen op iets anders.

Dit was niet goed. Dit was totaal niet goed. Dit was een echte crimineel. Een echte, gevaarlijke crimineel. En die mensen waren van plan hem in dezelfde cel te stoppen als waar zij, een onschuldig mens, in zat?! Het was te belachelijk voor woorden.

Harrison werd naar de zijkant van de cel gebracht en Barbenusa liep snel naar het glas toe. Wanhopig keek ze naar de rood-shirtige mensen die haar aankeken.

"Zijn jullie nou helemaal geschift?! Laat me eruit!"

Maar de mensen schudden hun hoofd en het rood-shirtige gastje keek haar met wat medelijden aan. "Ik weet ook niet waarom Kirk dit wil. Maar maak je geen zorgen, wij zijn hier altijd dus hij zal je niet vermoorden." Barbenusa liet zich hopeloos op het bankje zakken. Ze had geen keus. Zachtjes ging ze op de hoek van het bankje zitten, zo ver mogelijk achterin de cel toen Harrison binnenkwam.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.