Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me || Louis Tomlinson » ---> 17

Kiss me || Louis Tomlinson

10 maart 2014 - 19:52

760

3

416



---> 17

P.O.V Harry Styles.

5th januari 2014 11.00

Ik kom net thuis van boodschappen doen als is louis tref met me laatste fles vodka. Zo snel als ik kan grijp ik hem uit zijn hand. "Dit gaat niet helpen. Als je gevoelens blijft weg stoppen lost het het niks op." preek ik voor de zoveelste keer. Ik zetde fles terug in het rekje. "Hoe vaak ga je me dat nog vertellen?" ik kijk hem aan. Hij glimlacht. Hij pest me. Dat is de oude Louis weer. "Kom" zeg ik terwijl ik zijn jas van de kapstok pak. "We gaan karten. Even het hoofd leeg maken." Ik gooi de jas op zijn schoot. Hij kijkt me wazig aan. Hij heeft wel wat alcohol achter de kiezen

P.O.V Louis Tomlinson.

5th Januari 2014 12.00

"Jeaah" schreeuw ik terwijl ik het gaspendaal helemaal in duw. Ik voel me goed. De alcohol voel ik nog wel maar ik weet niet. Ik voel dat het weet beter met me gaat. Plus ik vindt karten leuk. "Hey little fucker" Schreeuwt Harry als ik hem afsnijdt zodat hij in de berm terecht komt. 100 Meter haalt Niall me in. Harry had hem ook uitgenodigd. Niall vroeg meteen hoe het met me was. De lieve schat. Niall steekt zijn tong naar me uit. Hij wordt eerste ik tweede en Harry laatste. "Het is niet eerlijk. Die gozer heeft nog maar net zijn rijbewijs" ben ik weer helemaal mezelf. "Doping echt kan niet anders" grapt Harry met me mee. Niall lacht met ons mee. "Omg kijk dit" zegt Harry die voor me loopt de kleedkamer uit. Door de ramen van het gebouw kijken tientallen gillende meiden. We zwaaien. "En nu?" Vraagt Niall. "We hebben geen bodyguards bij." Deelt Harry zijn zorgen. "Kom op. Het zijn er geen duizende. Lief tegen iedereen doen en fotos nemen. Daar ben jij toch master in? He meneer cheeky" pest ik Harry. Hij lacht en opent de deur. "Als jullie rustig doen kunnen we iedereen doen goed?" zegt Niall tegen het twintigtal meiden. De meiden doen braaf wat de blonde ier zegt. Dat zien we niet vaak.

P.O.V Any Samuels

5th januari 2014 19.45

"Ben je klaar?" Roep ik richting de badkamer. Ik en Cloe gaan vanavond naar de eerste avond van de fashion week. Onder het mom van inspiratie op doen. De deur gaat over en de prachtige Cloe komt in mijn richting lopen. De blauwe glimmende jurk maakt haar lichaam perfect. Haar gekrulde zwarte haren vallen goddelijk over haar schouders en tussen haar borsten. "Wauw" glipt er uit me mond. Ze draait een rondje. "Je bent zo mooi he" zeg ik nog altijd verbaasd haar schoonheid me. Ze komt dichterbij plaatst haar armen op me schouders. Ik wrijf over haar wang en plaatst een klein kusje op haar voorhoofd. "Ga je mee lovely?" vraag ik vervolgens. Cloe vouwt haar arm om de mijne.

Cloe leunt tegen haar deur aan. We zijn alweer terug. Het was gezellig en we hebben allebei genoten en vooral veel inspiratie opgedaan. "Kom je nog even binnen?" Vraagt ze met een ontzettend ontdeufemde blik. "Dat zet ik het bad aan." ik til me wenkbrauw op en knik. Wauw.. Dat is echt facking geil. Cloe maakt de deur achter haar open en rent bijna de badkamer in. Ik loop rustig achter haar aan. Terwijl ze naar voren bukt om het water aan te zetten loop ik naar toe om haar vervolgens bij haar heupen te pakken. Ze draait zich in me armen naar me toe. Ze brengt haar hoofd dichterbij die van mij. Ik voel haar warme adem over me huid dansen. Ik trek haar heupen tegen me aan. "Dankje" fluistert ze. Ik til me wenkbrauwen op. "Waarvoor?" vraag ik vervolgens. Onze lippen raken elkaar bijna. "Voor alles." ze kijkt naar me lippen en dan weer recht in me ogen. "Voor vandaag" nog geen seconde later voel ik haar zacht kleffe lippen op de huid net naast me mond. Ik sluit me ogen laat me overnemen door het moment. Haar lippen zoeken zachtjes en de mijne smelten perfect samen. Dan trekt Cloe weg. Pas na een paar seconde open in me ogen weer. Cloe laat precies op dat moment zachtjes haar jurk langs haar glijden. Voor ik het door heb zijn haar bh en slipje ook uit. Ze stapt in het warme wat en laat zich vervolgens helemaal bedekken met sop en water. Ik sta verslijft nog altijd mee genomen door het moment. "Kom" klinkt de inmiddels bekende geile stem van Cloe. Zo snel als ik kan trek in me kleren uit en stap in het water.


Reacties:


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 12 maart 2014 - 17:25:
Noo !! Cheater !!

And weehee are never ever ever getting back together '

hehe, sorry for that

maar anyways, snel verder !


XxAmyxX zei op 11 maart 2014 - 16:31:
Jeez wat een *****' im sorry.. Chloe en Louis moeten bij elkaar!
CHLOEIS!!!

#TeamChloeis


justmissF24
justmissF24 zei op 10 maart 2014 - 20:12:
oah cloe cheater!! arme louiss.....