Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Star Trek » Barbenusa Into Darkness! [Star Trek Into Darkness Fanfic] » Het Monster

Barbenusa Into Darkness! [Star Trek Into Darkness Fanfic]

11 maart 2014 - 20:03

717

0

289



Het Monster

Met z'n allen kwamen ze in de kamer waar de admiraal zat. Er stonden veel bemanningsleden maar meteen schoten Khan, Kirk en Scotty iedereen neer. Barbenusa hield haar pistool alleen maar een beetje cool voor zich uit zodat het leek alsof ze ook meedeed. Kirk richtte zijn pistool op kapitein Marcus en seinde naar Scotty, die Khan neerschoot. Khan viel op de grond en Barbenusa schrok even. Ze zag opeens ook Carol in de kamer staan en zuchtte diep.

"Niet dat wijf weer.." zei Barbenusa tegen zichzelf.

"Zorg dat hij buiten bewustzijn blijft," zei Kirk tegen Scotty.

Scotty liep langs Carol met een domme: "Excuse me!" en ging achter Khan staan met zijn pistool op hem gericht.

"Admiraal Marcus, u staat onder arrest!" zei Kirk. Marcus zag er verveeld uit.

"Je gaat dit toch niet serieus doen, hè?"

Barbenusa was niet echt aan het opletten maar keek naar Khan die zijn ogen al een stukje opendeed. Ze zuchtte zacht maar zag aan hem dat hij iets heel slechts van plan was. Plotseling voelde ze een lichte vlaag spijt door haar lichaam gaan dat ze hier mee naartoe was gekomen.

"Admiraal, kom uit die stoel," beveelde Kirk hem.

Marcus keek hem dom aan. "Stop en denk na over waar je mee bezig bent," begon hij. "Denk na over wat je deed op Kronos. Je deed een inval op een vijandige planeet. Je hebt de Klingon patrouille vermoord. Al was je ontsnapt zonder spoor achter te laten, er komt een oorlog aan! En wie gaat ons dan leiden?! Jij!?!?!"

Barbenusa wreef over haar oren. Marcus ging verder met schreeuwen.

"Als ik de leiding niet heb, is onze levenswijze voorbij!"

"Kan iemand die toeter neerschieten? Ik krijg hoofdpijn van 'm," zei Barbenusa droog.

Marcus gaf haar even de lelijkste blik die ze ooit gezien had en keek weer naar Kirk.

"Dus als je mij van m'n schip wilt halen kun je me beter doden."

Kirk leek totaal niet beledigd of geraakt te zijn door Marcus' woorden die toch als dartpijlen op hem af kwamen vliegen. "Ik ga u niet doden," begon hij. "Maar ik kan u wel verdoven en uit de stoel sleuren. Dat doe ik liever niet als uw dochter erbij is.."

Marcus keek super lelijk naar Carol en Carol keek super lelijk terug.

"Zo vader, zo zoon!" riep Barbenusa. "Ik bedoel dochter! Sorry!"

Kirk keek ook naar Carol. "Alles in orde?" vroeg hij. Carol knikte dom. "Ja, kapitein."

"Behalve haar hoofd," mompelde Barbenusa in zichzelf.

Opeens sprong Khan als een wild beest van de grond en dook bovenop Scotty die op de grond neerviel. Barbenusa schrok zich de pleuris en deinsde terug tot in de hoek van de kamer. Khan sprong als een monster op Kirk af en smeet hem tegen de vlakte. Barbenusa stond verstijfd tegen de muur terwijl ze toekeek hoe Khan Kirk maar bleef slaan en hem een trap in zijn maag gaf voordat hij hem naar de andere kant van de ruimte gooide. Marcus was opgestaan uit zijn stoel en wilde wegrennen, maar Khan had het al gezien. Hij liep op hem af maar Carol versperde hem de weg.

"Idiote vrouw! Niet doen!" schreeuwde Barbenusa maar Khan gooide haar op de grond en trapte haar been aan gort waarna zij schreeuwde als een speenvarken.

Marcus probeerde wanhopig de deur open te krijgen terwijl hij met angst in zijn ogen keek naar Khan die op hem af kwam. Maar het werkte niet. Khan greep hem ruw bij zijn hoofd en ademde in zijn gezicht als een wolf. Barbenusa hield haar adem in en zag niets anders dan een monster voor haar ogen dat zijn prooi vasthield. Carol keek erg dom op naar haar vader wie aan het kreunen was van de pijn. Khan kneep steeds harder in het hoofd van Marcus en gromde monsterlijk.

"Jij.." gromde hij. "Jij had me moeten laten slapen."

Hij zette zijn vingers vast in Marcus' schedel en brak het open. Barbenusa ging bijna over haar nek, Carol begon te schreeuwen en Kirk keek met horror in zijn ogen op. Khan verscheurde Marcus zoals een leeuw dat doet bij een antilope, waarna hij het kadaver aan de kant smeet en op Kirk afliep. Barbenusa had Kirk nog niet zó angstig zien kijken toen Khan hem van de grond trok en een pistool tegen zijn hoofd aanzette. Ze kon alleen maar toekijken hoe hij voor het scherm ging staan en contact maakte met The Enterprise.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.