Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Star Trek » Barbenusa Into Darkness! [Star Trek Into Darkness Fanfic] » De Ruil van Spock en Khan

Barbenusa Into Darkness! [Star Trek Into Darkness Fanfic]

11 maart 2014 - 20:04

608

0

303



De Ruil van Spock en Khan

Het scherm ging aan en Spock verscheen in beeld. Khan hield Kirk goed in beeld met het pistool tegen zijn hoofd. "Ik ga dit heel simpel maken voor je.."

Spock keek even doodsbenauwd toen hij Kirk zag. Khan keek recht naar het scherm.

"Jouw crew, voor mijn crew."

Spock liep dichter naar het scherm in shock. "Je hebt ons verraden!"

Khan grijnsde. "Wat ben je toch slim, Mr Spock.." Kirk probeerde te praten.

"Spock, niet--"

Khan onderbrak hem door tegen zijn nek te slaan en Kirk viel weer buiten bewustzijn op de grond. Barbenusa zag dat Spock en de rest van de bemanning van The Enterprise geschokt naar het scherm keken.

"Dus.." begon Khan waarna hij opeens zijn puppy ogen weer opzette waardoor Barbenusa totaal in de war raakte. "Geef mij m'n crew." Het was even stil.

"Wat ga je doen als je ze hebt?"

"Wat we deden voordat we verbannen werden."

"Zoals ik begrijp is dat massamoord op elk wezen dat je minder suprieur acht."

"Zal ik jou vernietigen, Mr Spock..? Of geef je mij wat ik wil?"

Spock knipperde een paar keer met zijn ogen. "Onze transporters werken niet," probeerde hij. Khan keek met een meest vreemde blik in zijn ogen. "Gelukkig werken die van mij perfect. Schakel je schilden uit."

Spock staarde voor zich uit. "Als ik dat doe heb ik geen garantie dat je The Enterprise niet zult vernietigen." Khan zuchtte diep door Spocks onnozelheid.

"Dan doen we het even logisch, Mr Spock: eerst vermoordt ik je kapitein om te laten zien hoe vastberaden ik ben en als jij ook vastberaden blijft moet ik je hele bemanning vermoorden.." Er groeide een spookachtige glimlach op zijn gezicht. Snel onderbrak Spock hem.

"Als je ons schip vernietigt gaan jouw mensen ook dood."

"Jouw bemanning heeft zuurstof nodig om te overleven en de mijne niet. Ik zal op jullie levensvoorzieningsystemen vuren die zich achteraan in jullie schip bevinden.."

Barbenusa zag Kirk proberen overeind te komen terwijl Khan doorging met praten.

"..en nadat iedereen bij jullie aan boord gestikt is, zal ik over jullie koude lijken stappen om mijn mensen op te halen." Het was even stil. "Nou dan.." zei Khan. "Zullen we beginnen?"

Barbenusa stond nog steeds in de hoek, te bang om iets te zeggen. Spock keek nog even naar Khan. "Schakel de schilden uit," zei hij toen.

"Een verstandige keuze, Mr Spock," zei Khan tevreden en hij trapte Kirk nog een keer omver. Carol keek als een angstig konijn naar Kirk en Khan ging achter de bedieningstafel staan terwijl hij het schip van Kirk scande.

"De 72 torpedo's zitten nog steeds in hun buizen. Als het de mijne niet zijn weet ik het."

"Vulcans kunnen niet liegen," zei Spock. "De torpedo's zijn van jou."

Khan teleporteerde de torpedo's van The Enterprise naar zijn schip en keek tevreden op het scherm. "Bedankt, Mr Spock.." Hij keek blij op en ging op de admiraal zijn stoel zitten.

"Ik heb aan jouw voorwaarden voldaan," zei Spock. "Voldoe nu aan die van mij."

Kirk probeerde voor de zoveelste keer weer overeind te komen.

"Zo, Kirk," zei Khan. "Het lijkt erop dat ik je terug naar je crew moet sturen. Uiteindelijk.." Er verschenen witte stralen om Kirk, Scotty en Carol.

"Geen schip mag vergaan zonder kapitein."

Bij die laatste zin werd Barbenusa bleek en Spock keek ook hopeloos op.

Khan grijnsde duivels en richtte op The Enterprise waarna hij van alles op het schip afvuurde. Barbenusa zei er niets van, ze bleef als een zombie in de hoek staan. Op dat moment klonk er een harde klap en het hele schip schudde heen en weer. Khan viel voorover en Barbenusa vloog naar de andere kant van de kamer. Khan keek op en zag dat zijn torpedo's ontploft waren. Met pure horror in zijn gezicht schreeuwde hij het uit.

"NEE!!!"


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.