Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Star Trek » Barbenusa Into Darkness! [Star Trek Into Darkness Fanfic] » De Berg aan de Horizon

Barbenusa Into Darkness! [Star Trek Into Darkness Fanfic]

11 maart 2014 - 20:06

276

0

256



De Berg aan de Horizon

Het was een mooie dag. Het was bewolkt, en af en toe scheen de zon door zodat je van veraf de zonnestralen de aarde kon zien raken. Vlak onder de wolken vloog een grote vogel. De vogel had grijze veren, groene ogen en een grote, gele snavel. Maar de vogel was niet alleen. Op deze grote vogel zat namelijk iemand. Het was Barbenusa Ledger. Ze vloog onder de wolken en keek omlaag naar de oceaan onder haar. Ze hield zichzelf goed vast aan haar vogel terwijl de wind hard door haar haren waaide. Vriendelijk klopte Barbenusa op de rug van haar vogel.

"We moeten nog wel een stuk vliegen naar Middle-Earth."

De vogel kraaide wat op vrolijke toon en sloeg zijn vleugels op en neer. "Goed zo, Larry." Barbenusa pakte haar telefoon en zag dat ze een voicemail had. Snel nam ze op en luisterde naar haar bericht.

"Hallo Barbenusa. Wij vroegen ons al af waar je opeens was. Moriarty is inderdaad terug, maar dat was al wel duidelijk genoeg. Zelfs voor jou. Volgens John gaat het goed met hem, ik heb hem dit persoonlijk gevraagd omdat ik daar niet over kan oordelen; 'goed' is immers een woord dat in alle perspectieven anders kan zijn. Oh ja, ik zou dit normaal nooit doorgeven, maar je krijgt de groeten van John. Hij heeft me gezegd het dit keer níet te vergeten. Zodra ik dit bericht beëindig verwijder ik het wel meteen uit mijn geheugenpaleis. Ik zie je later."

Barbenusa luisterde glimlachend naar de voicemail. Naar de stem van Sherlock. De stem van Khan. Ze vloog verder op haar vogel en in de verte zag ze een berg oprijzen aan de horizon.

Erebor.


Einde


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.