Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Because all of me protects all of you..... » 8 ~ Fighting with the fighter ( Part I ~ Arriving )

Because all of me protects all of you.....

14 maart 2014 - 16:26

1152

6

642



8 ~ Fighting with the fighter ( Part I ~ Arriving )

Liam pov

Zachtjes trek ik aan het boord van mijn jack. Zo meteen hebben we onze eerste ' les ' van Skylar. Ik heb nog nooit gevochten ! Langzaam borrellen de zenuwen weer op en mijn buik begint pijn te doen. ' Li ? Are you allright mate ? ' hoorde ik Zayn vragen. Ik schudde mijn hoofd en liep naar de bank. Straks gaan we naar de dojo waar we met Sky hebben afgesproken. De kramp wordt erger en ik rol me op als een balletje. Een zachte kreun verlaat mijn mond en ik hoor voetstappen. ' Liam ? Gaat het wel ? ' hoor ik Louis vragen. Langzaam schud ik mijn hoofd en voel hoe Louis naast me komt zitten. ' Zenuwen zeker ? ' vraagt hij, ik maak een instemmend geluid en kruip wat dichter tegen hem aan. ' Lou, wat nou als ik het verkeerd doe ? Ik heb nog nooit gevochten... ' fluister ik. Zijn hand strijkt door mijn haar terwijl hij sussende geluidjes maakt. ' Liam, je kan het wel... Dit doen we met z'n allen, oke ? '. Ik knikte en langzaam trok het vervelende gevoel weg. ' Dankje Lou, nu durf ik het wel ' zei ik. Hij trok me in een knuffel en antwoorde: ' Tuurlijk, daar zijn vrienden toch voor ! '. Lachend veerde ik op van de bank en liep naar de gang. Al snel had ik mijn schoenen aan en riep de rest. De jongens kwamen en met z'n allen liepen we richting het busje. Lachend stapten we in en reden weg.

Niall pov

Langzaam voel ik hoe het busje in beweging komt, ik lach met de jongens mee maar ondertussen voel ik hoe mijn handen klam worden. Afleiding, ik heb afleiding nodig. Ik voel in de zakken van mijn trainingsbroek en krijg al snel mijn telefoon te pakken. Als ik mijn galerij open valt mijn oog op een foto, een foto die ik gisteren bij Sky thuis gemaakt heb. Zodra ik de foto geopend heb zie ik dat het een tekst is, een songtekst. Zo snel als mogelijk neem ik de zinnen in me op.

No one understands it, and everyone wants to forget.
But my problem is that it remains visible.
Everyone ignores it, but I can't.
This is not only a problem, this is my life.

Since the beginning they were proud of me,
and I trained hard to make dreams come true.
Dreams are turned into nightmares.
But now I know that it lied was, their compassion was fake.
When I got home I was hugged,
when I got home I got a kiss.
But these gestures mean nothing to me, because I need to deal with it.

No one understands it, and everyone wants to forget.
But my problem is that it remains visible.Everyone ignores it, but I can't.
This is not only a problem, this is my life.

Redeem souls ,release people.
That's how they tell it.
But I see this different, it was horrific.
Why can't I change it anymore?
When everything is you will learn that, when I go upstairs,
then I know all too well what is said downstaires.
They say we are proud, but that pride makes me nothing.
They say they love life.
But live they ignore, just like death.
The only one that's of that is me.

I'm the only one who can be proud of.


Ik slik even, dit is een heel heftige tekst. Maar ik begrijp hem niet. Moet ik het aan de jongens vragen ? Nee, die begrijpen het toch niet. Ik schiet op uit mijn gedachten als er luid getoeterd wordt. ' Nialler !! We zijn er !! ' roepen de jongens. Snel vergrendel ik mijn telefoon en ga het busje uit. Bijna meteen worden we verblind door flitsen. ' Lads ! Over here ! ' hoor ik een stem roepen, een stem die ik ondertussen uit duizenden herken. We rennen richting de ingang terwijl de paps dichterbij lijken te komen. Blijkbaar zijn we niet snel genoeg want Sky rent naar ons toe. Ze heeft de capuchon van haar trainingspak ver over haar hoofd getrokken, waarschijnlijk voor de paparazzi. Ze komt op ons af en ik zie hoe ze de deur aanwijst. Niet lang daarna pakt ze mijn arm vast en trekt me mee. Al snel heeft ze niet meer mijn arm, maar mijn hand vast. Hand in hand rennen we naar de deur terwijl het geklik van camera's doorgaat. Ze duwt me naar binnen en trekt de deur achter haar dicht. Zonder nog een woord te zeggen loopt ze naar een kamer wat blijkbaar de trainingszaal is. ' OMG ONE DIRECTION !! SKY JE LOOG NIET !! ' werd er geroepen. Ik hoor een zucht en zie hoe Skylars mond open gaat. ' Tenang Anda! Tinggal di bawah! Kalian tetap dalam pelatihan dan dapat membantu saya tetapi hanya jika Anda tetap tenang!! ' roept ze boos naar de 2 meisjes toe. Raar kijk ik de jongens aan, ik begrijp er helemaal niks van. De meisjes blijkbaar wel want zij antwoorden ' Maaf keponakan besar, kami akan dengan hormat dan mendengarkan. '. Sky werpt de meisjes een boze blik toe en loopt dan weer terug naar ons. ' Was dat Indonesisch Sky ? ' vroeg Liam. Ze knikte en ging zitten op de grond. ' Lads, dit zijn mijn nichtjes Lisa en Linda. De kinderen van de broer van mijn moeder en Paul. Ze helpen me vandaag bij jullie training. ' zei ze tegen ons. Daarna richten ze zich tegen de meisjes. ' Apakah kalian pemanasan Linda dan Lisa ? ' vroeg ze. De meisjes knikten en liepen naar ons toe. Sky liep richting een kamer en riep nog wat naar ons. ' Ik kom zo ! Zij doen de warming up met jullie ! '. We stonden naast elkaar, ik naast Liam en Zayn. We moesten eerst wat rondjes rennen, daarna even opdrukken en al gauw kwam Sky terug en liep lachend naar ons toe. ' Hebben de meiden jullie uitgeput ? ' vroeg ze met een opgetrokken wenkbrauw. Ik knikte en voegde daad bij woord door op de grond te vallen. ' Zijn we klaar ? ' vroeg ik toen. Ik hoorde de mooie lach van Skylar en al snel vulde haar antwoord de ruimte. ' Nee gekkie ! De training moet nog beginnen ! ' riep ze. Zuchtend hees ik mezelf omhoog en ga weer bij de rest van de jongens staan. ' Okey, Niall wil jij met mij de eerste oefening doen ? ' vroeg ze. Ik knikte verlegen en liep naar haar toe. Ze kwam dicht bij me staan en fluisterde wat in mijn oor. ' Je kan het wel Niall, vertrouw maar op mij.. '











Hoe vonden jullie dit chappie ? En mochten jullie moeite hebben met het lezen van de indonesische teksten dan moeten jullie dat even zeggen, ik ben deels indo dus ik heb daar geen problemen mee ! Nou, de 1e vertaling is: Nu rust! Blijven zitten! Jullie zijn nog steeds in opleiding en kunnen me helpen maar alleen als je kalm blijft! en de 2e vertaling is: Sorry grote nicht, we zullen eerbiedig zijn en luisteren. En dan de laatste vertaling is: Doen jullie de warming-up Linda en Lisa ?

Als jullie het indo er niet meer in willen zeg dat dan even alsjeblieft !
Alvast bedankt !! Knuffels van Fleur !!

Reageren = Melding


Reacties:

1 2

iamwhoiam
iamwhoiam zei op 15 maart 2014 - 11:20:
I likeee


juutjee19
juutjee19 zei op 15 maart 2014 - 10:14:
Super leuk!! Hihi ik dacht dat al die woorden verzonnen waren, maar het is echt super vet dat indo^^


xcarrotx
xcarrotx zei op 14 maart 2014 - 20:38:
En ik maar denken dat je random woorden achter elkaar zette^^ slimheid hiero. Zit in de famillie mn moeder en zusje discussiëren over de afkomst van Lucas in gtst. Haha het hoofdstuk was top en het Indonesisch er in vind ik juist interesant!


1Dtjetanya zei op 14 maart 2014 - 19:40:
Leuk hoor indo! Superleuk hfst!


princess
princess zei op 14 maart 2014 - 18:22:
Zolang er ondertittel bij is vind ik het goed hahaha leuk bedacht