Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pretty Little Liars » Lipstick & Lies » Lipstick & Lies

Lipstick & Lies

15 maart 2014 - 19:38

393

2

302



Lipstick & Lies

Lisa, Amber, Kim Susan en waren beste vrienden, tot Susan verdween. Drie jaar later, zijn de resterende meisjes, Die aparte levens en lijden,uit elkaar gegroeid. Maar je mag niet klagen over hun levens. Ze gaan naar de beste feesten, zijn de meest populaire meisjes op school en dragen van kleren van de grootste ontwerpers.

[
b]1[/b]


ik, Lisa Humphrey, ga jullie een verhaal vertellen over Susan's verdwijning.
Het begon allemaal op een nacht,Wanneer een jongen een feest hield. We zouden samen gaan en ontmoette bij mijn Huis.Bij het feest aangekomen, vertrok Susan onmiddellijk. De drie bleven samen bij het feest, zonder Susan. We wisten allemaal dat Susan oudere vrienden had , dus ze was waarschijnlijk met hun. Toen was het tijd om naar huis gaan, wist niemand waar Susan was. We hebben de hele avond gezocht zonder enig resultaat. Ze werd nooit meer gezien. We groeide uit elkaar omdat iedereen anders dacht dat we iets te maken hadden met Susans vermissing, We gingen allemaal een andere kant op en maakte verschillende vrienden. We hebben geprobeerd om Susan te vergeten en gewoon weer verder te gaan met onze levens.

Kim was vroeger altijd wat dikker maar is inmiddels Susan's mager vervanging. Ze deed alles wat dat ze kon om de meest populaire meisje op school te worden. Ik denk dat ze kreeg wat ze wilde. Amber, is zo intiem geworden met haar Toy-boy, dat ze alleen hem nog maar ziet en geen oog meer heeft voor iemand anders. En ik, heb ik te maken met mijn ingewikkeld gevoelens voor mijn buurman, de jongen die nooit naar mij kijken zou.

De verdwijning van Susan lijkt ons sterker te maken op het moment dat we berichten beginnen te ontvangen van een Mysterieuze `S` met allemaal geheimen van ons. Slechts één persoon in de wereld kon dit weten: Susan. Maar als Susan niet de gene is die ons de Mysterieuze berichten stuurt zou iemand anders alle geheimen van ons weten, zoals Kim`s gewichtsverlies, Amber's geheime vriend en mijn ingewikkeld gevoelens voor Steven, mijn nieuwe buurman. De schrijver noemde zichzelf 'S', de 'S' van Charlie.
Nadat ik ontvangen de mysterieuze SMS-berichten verzonden door 'S', kwam Kim bij me in de pauze. Ze vertelde dat ze ook een brief van `S` had gekregen. We hielden de brieven bij elkaar en ze leken precies op elkaar. Vanwege het feit dat we uit elkaar waren gegroeide nadat Susan verdwenen was, hadden we niet meer met elkaar gesproken voor dagen. We besloten ook om naar Amber te gaan. Met z`n drieën hebben we de hele middag bij gepraat over wat deze brief had kunnen betekenen en waarom Susan deze naar ons had gestuurd, althans we hoopte dat zij ze stuurde..


Reacties:


Nonexistent zei op 15 maart 2014 - 19:59:
Thankjoeee , ga ik doeeen.


Nadja
Nadja zei op 15 maart 2014 - 19:40:
Leukleuk Doe je me een melding wanneer je het volgende hoofdstuk maakt? xxjesss