Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Because all of me protects all of you..... » 8 ~ fighting with the fighter ( part III - Tumblr problems )

Because all of me protects all of you.....

16 maart 2014 - 12:25

512

3

323



8 ~ fighting with the fighter ( part III - Tumblr problems )

Olaa kippies !!! Het is een kort hoofdstukje en ik ben er zelf niet zo tevreden mee :/ ........ Maar goed ! Hier is een nieuw chappie !!

Skylar pov

' Jongens lucht !! ' roep ik terwijl ik doodgeknuffelt wordt. Lachend valt de groepsknuffel uit elkaar en gaan we met z'n allen op de grond zitten. ' moeten we nog verder trainen ? ' vraagt Niall. ' Ja ' zeg ik terwijl ik opsta. Ik kijk hem diep in zijn ogen aan terwijl hij een puppy face opzet. Geërgerd zucht ik ga weer zitten ' Vooruit dan maar, we stoppen met trainen. ' De jongens beginnen te juichen en bijna gelijk worden er 5 telefoons tevoorschijn gehaald. Ik haal mijn schouders op en tover dan ook mijn eigen IPhone tevoorschijn. 15 ongelezen berichten van Maartjuhhh Vaals . Verbaast open ik whatsapp en open de chat met Maria

Maartjuhhh Vaals

Olaa Senora !!
Uhmm, check je twitter even...
En je tumblr....
En je insta....
HALLO !!!
RARE KIP REAGEER EENS !!
hallo ?? Skydieweidie ??
*uhumuhum*
Dit is ernstig hoor !!
Reageer pleasssssss !!!
Waarom reageer je niet ?
Ben je aan het trainen ?
Oja ! Je ging 1D trainen he ?!
Dit gaat over 1D...
en jou....
















Wat is er dan liefste frikandel ??
En ja, ik ben aan hun aan het trainen hoezo??


fieuww !! Je leeft nog oliebol !!
Maar je MOET je social media checken.. Nu !!!


Oke, doe ik. Thanks babe !!


byee chickie !!







Verbaasd sloot ik de chat af en opende tumblr, niets raars te zien. Ik typte mijn naam in bij de zoekbar #SkylarPearson. ' Laadt sneller.... ' fluisterde ik in mezelf. Na een aantal seconden zag ik tientallen foto's. Geshokeerd las ik de bijschriften. ' OMG ZIJ IS ZO KNAP !!! IS ZEI DE NIEUWE VRIENDIN VAN NIALL !! ' en WAT THE FACK !! IS DIE BITCH DE NIEUWE VRIENDIN VAN HAZZA ?!! BLIJF MET JE POTEN VAN HEM AF HIJ IS VAN MIJ WICHT !! ' . Er zaten zelfs een aantal doodsbedreigingen bij. Ik was niet snel bang maar dit was vrij beangstigend. ' Jongens, kom eens kijken ' zei ik. Ze kwamen aangestuifd en lazen de berichten mee. ' Dat is niet goed, helemaal niet goed... ' zei Zayn zachtjes. Niet veel later werden we gebeld door Paul. ' JONGENS WAT HEEFT DIT TE BETEKENEN !! ' schreeuwde hij boos door de telefoon. Ze keken alle 5 naar de grond en wisten niks te zeggen. ' Uncle, zij kunnen er toch ook niks aan doen dat die paps hier waren ! Laat het gaan, dit lossen we wel op. Van trainen komt nu toch niets meer dus ik breng ze naar huis, en anders neem ik ze mee naar mijn huis. Miles is ook thuis dus er kan niks gebeuren. DOEI ! ' antwoorde ik snel. Liam greep de telefoon en hing op. ' Naar jouw huis dan maar ? ' vroeg Harry. Ik knikte en liep richting de uitgang. ' Capuchons op en monden dicht, we lopen naar het busje en pas als we rijden praten jullie weer oke ? ' vroeg ik. Iedereen knikte en we liepen naar het busje toe terwijl het geklik van camera's non-stop doorging. Uiteindelijk zaten we allemaal in het busje, Louis achter het stuur, Zayn daarnaast & op de achterbank zaten Niall, Liam, Harry en ik gepropt. ' Adres ? ' vroeg Louis al snel. ' Ja, Tuurlijk ! Ik woon op Calambridgeway 77 ' antwoorde ik snel. Niet lang daarna zette Zayn de radio aan en zongen we lachend mee.

Reageren = Melding


Reacties:


justmissF24
justmissF24 zei op 16 maart 2014 - 19:03:
Oeehhh dit is zoo verslavendd !!! Snel verder!!


xcarrotx
xcarrotx zei op 16 maart 2014 - 18:46:
ik is er wel tevreden meer hoor^^

Leuk w' app gesprek haha. Zo spamt mijn beste vriendin mij ook altijd
Skylar moet zich niks aantrekken van al die jaloerse fans! Het komt wel weer goed! En anders eet Niall ze op


iamwhoiam
iamwhoiam zei op 16 maart 2014 - 14:26:
wihoeeee i likeeexx